ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

proprietăţi medicinale unor planteAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Dintre toate custozi ai cunoştinţe secrete, probabil, nici unul mai mult zel şi tandreţe nu se aplică decât secretele sale profesionale magicieni Travnik. Din preţioase ori de carte veche despre magice şi proprietăţi de vindecare de flori şi plante transmise din generaţie în generaţie. multe mame şi bunici transmisă oral, potiuni magice fiicele şi nepoatele secrete.

, Vrăjitori, vrăjitoare, doctori şamani, Druid-ul Wizards cunoştea proprietăţile fiecărei plante şi metodele de obţinere a energiei de plante. În grădinile magice în creştere o varietate de plante - medicamente şi otrăvitoare, care a folosit cu pricepere Magi pentru scopurile lor. Au baut decocturi şi infuzii de plante, frecat în unguente piele realizate din diferite părţi de plante, plante medicinale utilizate pentru fumigaţie. amulete de legume le proteja de la diferite afectiuni, precum şi talismane efect dat.

De la începutul anului momentul colectării plantelor răspunde unor reguli diferite: să respecte anumite zile, ori de zi, faza lunii. Unele plante au fost colectate numai în timpul lunii pline, sau doar la miezul nopţii. Alţii taie doar o pereche de foarfece, deoarece se credea că la contactul cu pielea, ei vor pierde calitatea magic. Unele plante au venit cu o altă parte anumite, intrerupt numai după vrăji anterioare sau rostit lauda pentru a potoli setea.

Uneori apar din amintiri vagi din copilărie, aşa cum strămoşii noştri în lumina frunze purtate de pagini lumânare de cărţi vechi, herbalists în legături de piele uzate, de învăţare ştiinţa de magie şi proprietăţi de vindecare de plante. Cunoştinţe vechi din proprietăţile de plante au dat puterea, autoritatea, respectul şi inspiră teamă. Strămoşii noştri au ştiut secretele incredibila de plante. Una dintre ele se bazează pe menta rece comune şi St John's Wort în creştere în grădina sa, făcând instantanee Privorot sută la sută. Omule, privorotnoe ispiv poţiune pe bază de plante, au devenit total dependentă de client bunicul lui, a cerut sa căsătorit, spunând că el nu a putut mă smulgă de la ea, nu a lăsat-o singură etapă, nu ar merge chiar şi la locul de muncă.

În prezent, puţini oameni înţelege cu adevărat iarbă. Dintr-o referinţă medicale pe bază de plante într-un alt autori diferiţi rescrie acelasi lucru, si cu erori. Suntem familiarizaţi cu herbalists multe. Cu toate normele de colectare a ierbii observa acum doar un singur lucru: că vremea a fost clar şi locul era curat, dar nu este mai mult de o sută de kilometri de marile oraşe. Toate herbalists în principal, de sine a învăţat. În cărţile învaţă înţelepciune pe bază de plante. Cele mai multe herbalists acum preferă să nu trateze, ci pur şi simplu de a vinde ierburi, pe care le numesc clienti. Este de înţeles. Pentru a găsi dreptul de plante medicinale pentru tratarea sau acţiune magică, ai nevoie de foarte mult să ştiţi pentru o lungă de timp pentru a învăţa, nu-ţi fie frică să experimentaţi sau au abilitati super (-Yasnov deniem).

Toate herbalists pot fi împărţite în trei grupe:


1. Posedă academice (carte) de cunoştinţe.
Toate vieţile lor sunt colectarea de informaţii despre proprietăţile de ierburi, citesc cărţi, să înveţe. Lor majoritate. Având dedicat viaţa pentru a studia atent de ierburi, în timp persoană beneficiază de posibilitatea de a utiliza corect proprietăţile lor pentru a obţine rezultatul dorit.

2. Are o cunoaştere intuitivă.
Aceste herbalists, cu cunoştinţe minime de bază despre proprietăţile de plante, la momentul potrivit includ super abilităţile lor pentru citirea de informaţii şi pot spune exact ce fel de iarbă, la ce ora colectate, în ce loc, în ceea ce doze va contribui la rezolvarea unei probleme specifice (rever, Privorot, boala sau altele) Aceste Experţii au considerat cel mai puternic, pentru că abordarea lor la rezolvarea problemei este mult mai individuale. Ele sunt ca croitor care a cusut-o rochie client de modă. La momentul respectiv, ca primul grup de herbalists ca Fabrica de confecţii.

3. Unice vânzător de plante medicinale, cunoştinţe despre proprietăţile de ierburi, şi care potciti informaţia.
Uneori ne sunt abordate cu o cerere pentru a lua ierburi pentru tratament. Dacă la acest moment nu avem plante necesare, oferim clientilor sa cumpere iarba în locuri diferite (farmacii, herbalists). Uneori ne sunt aduse până la 50 de probe. Şi noi suntem pe plantele energetice şi la om a determina exact care model este necesară pentru a rezolva problemele sale specifice.

Nu numai iarba, dar lut albastru, colectate în diferite locuri, au proprietăţi complet diferite.

Medicamentos şi proprietăţile magice ale anumitor plante:

Rowan - magic de plante cel mai mult. Lemn acestuia are o calitate unica - pentru a stinge inerţie, şi, prin urmare, de la braţul ei de a face ciocane. Copac în sine are o energie extrem de puternic, controale pădure întreagă. Acesta a fost efectuat pe pacienţi Rowan un copac, ca o energie astral al copac pentru a vindeca toate bolile. Scoru º e negre salvat de la intoxicatiei cu monoxid carbon. Ele dau pacientului de a mesteca hrana, ca scoruş creste rezistenta la foame de oxigen. Jam Rowan calmeaza nervii, şi scoarţă de lemn tratat hepatice. Fructe de cenuşă de munte au hemostatice, antimicrobiene, contraceptive, diuretice, efect laxativ, reduce grăsime în ficat, normalizează metabolismul, elimina deficitul de vitamine, ajuta cu anemie şi vlăguire a organismului, reducerea colesterolului si a tensiunii arteriale, îmbunătăţirea funcţiei cardiace, creşterea tăriei vaselor de sânge. Rowan este foarte util in diabet, obezitate şi boli ale glandei tiroide. Masca de fructe cenuşă munte eliminarea ridurilor, oferind pielii un prospetime placuta si un roz mat.

În cenuşă munte magic este folosit pentru a proteja casa de atacurile magice si spiritele rele. Pentru a face acest lucru, Rowan copac plantat lângă prispa sau la poarta. Un fir de cenuşă de munte cu fructe au fost mult timp ataşat pe uşa din faţă. Aceasta este cea mai bună amuletă de protecţie.

Dacă o persoană este impozitat ramuri de cenuşă (frunze şi fructe de padure pe sucursalelor este necesar), să bea halbă insiste asupra bace Rowan (fierbinte), apoi de trei ore pe persoana va fi încasat daune moderată. Filiale după procedură - arunca.

Verbena - un remediu universal pentru fiecare slăbiciune, dureri de cap (dacă este pus sub perna). ramurile de salcie erau cu el ca o amuletă de protecţie împotriva deochiului. Verbena trata impotenta. Folosit adesea ca un filtru foarte. Dupa ce au baut privorotnogo poţiune cu verbină plus, trezit dorinţa pasionat de sex, a crescut de acumulare de spermatozoizi. Dacă un om de la perfuzie băuturi verbină, ea devine mai puternică în relaţiile sexuale. Pentru Verbena evocare crenguta introduse pe altar. Promovează divinaţie, clarviziune. Verbena a fost mult timp considerate miraculoase. Războinici greci credeau că Verbena le face corp invulnerabil, şi duşmanii să zbor. În Evul Mediu Verbena colectate o dată pe an pe o noapte fara luna, planetele Venus şi Mercur stralucitoare. Druizii închinat verbină şi credeau că vindeca toate bolile. În prezent, verbină este cel mai adesea folosit în boli ale ficatului, splinei, contra dureri reumatice, oboseala şi pierderea puterii, precum şi rare şi scurte menstruatie. perfuzie Verbena curăţă sângele, îmbunătăţeşte structura şi creşte cantitatea totală de sânge în anemie. Este krovoochistitelnoe, anti-inflamatorii, vasodilatatoare, vindecarea ranilor si efect coleretică de verbină face un panaceu pentru toate relele.

Urzica - îmbunătăţeşte o persoană marţiene (Combaterea) trăsături (curajul, curajul, initiativa, onestitate, etc) urzici folosite atunci când ceva trebuie să fie o schimbare dramatica in mine. rămurică Fumigatie de urzici elimina whammy. Scăldat într-o baie cu decoct de urzică muguri tipuri de leziuni pulmonare. Utilă în special pentru urzică persoane de peste 35 de ani. În cazul în care o crenguta de urzici proaspăt tăiat cauza de sânge zhertvennogde animale, sau reprezentantul său, şi apoi citi unele complot, in functie de efectul dorit, apoi fumigarea sediul creanga, puteţi crea o ceartă chiriaşilor, ruina complet (în cazul în care un magazin sau birou) sau invers, fericire şi bogăţie.

vederii Urzica cure, rinichi, ficat, imbunatateste circulatia sangelui, arsuri de grăsime. În cazul în care se spală decoct de urzici, pielea devine netedă şi catifelată.

Mint - privorotnoe instrument perfect. Unul dintre cele mai eficiente. Bulion creşte mentă dorinta sexuala (este fluxul sangelui in organele genitale şi nu există o dorinţă sexuale naturale). Picături de sânge în bulion şi unele conspiratie a spori efectele Privorot. aplicarea regulată de supa de mentă privorotnogo sporeşte punerea în aplicare a programului în persoană. Ştim că oamenii care sunt atât de folosit la ceai de menta, că nu se poate face fără o singură zi. Apare dependenţă. Nu ceai de menta astfel de oameni în două zile să devină iritabil, nervos şi nu pot să facă sex. Decoct de menta persoană adăpate în termen de câteva zile după îndepărtarea Privorot, deteriorarea sau alte atacuri magice.

Mentă este utilizat în aciditate mare de suc gastric, colita, greaţă, insomnie, pierderea puterii, angină pectorală, hipertensiune arterială. Acesta imbunatateste metabolismul, dilată vasele de sânge din creier, organele interne, dă energie, ameliorează oboseala, îmbunătăţeşte eficienţa. Antiseptic. stimulatori efectivă şi de reglementare a inimii. mentă Broth calmeaza nervii, tonifierea corpului, de conducere bilă, elimină burp, face o persoană sănătoasă, aspect proaspăt.

St John's Wort (hvoroboy) - un instrument puternic împotriva oricărei magie. Încercarea sa de recoltare în timpul solstiţiului de vară pe Scaldat (douăzeci şi un - 24 06) sau în ziua Perun (08.02). Vetka Hypericum cântăreşte deasupra usii ca o amuletă de protecţie, au fost cu el de deochi. Hypericum de fum arde casa pentru a alunga spiritele rele şi se neutralizează energie negativa. Bazat pe mustului Sf. Ioan a obţinut poţiuni puternice privorotnye. Este o plantă bună miere. Blossom în partea superioară de zile vechi utilizate pentru fabricarea de lichioruri si votca Erofeich amar.

St John's Wort - cele mai importante plante medicinale cunoscute din toate uscate. Şi proaspete, şi el intotdeauna eficiente. Nu e de mirare este numit "iarba de 99 de boli." Este folosit in diabet, boli gastro-intestinale, ficat, vezica urinara, inima, îmbunătăţeşte secreţia de stomac, crescând uşor aciditatea, regleaza procesele metabolice în organism, îmbunătăţeşte absorbţia de piele ultravioletelor (doar extract alcoolic de iarbă), ameliorează durerile de cap, greutate in stomac, ajută cu incontinenţă urinară, ulcer gastric, hipertensiune arterială, impotenţă, neurastenie, iritabilitate, insomnie, ca gargara pentru halitoza. Infuzie de ierburi majorează producţia de urină cu 40%, stimuleaza amplitudinea contracţiilor inimii şi a uterului. Acesta reduce stagnarea bilei în vezica biliară, ameliorează spasm al colonului şi intestine mici, crescând de filtrare de urină în rinichi, intareste peretii capilarelor si imbunatateste circulatia si multe altele.


Hazel (alune, alună) - o plantă magică, dirijor si un convertor de putere,. Din ea produce o baghetă magică ca nuca este un bun conductor şi transformă energia omului în energii subtile mai mult. Cu acest bagheta se poate aplica informaţii cu privire la plante, roci, apă. Toate obiectele au energia lor şi să reziste introducerea unei puteri străine. De aceea ritualurile magice folosite de alun, ca dirijor al voinţei umane. De informaţii, care trece prin nuc, este perceput ca un nativ, si obiectele nu pot rezista introducerea unor astfel de informaţii. Când poţiune privorotnogo gătit este apoi agitat cu un băţ de alun.

Hazel - un panaceu, el este folosit ca un pozitiv sau negativ o magie. În magiealun itualah este folosit pentru restaurarea sferei urogenitale, şi pentru distrugerea sa. Cu alun poate vindeca infertilitate. Dacă aveţi program de alun aplicate de agresiune, rinichii vor programului de agresiune. Un om devine un tiran, un despot cu toate consecinţele, atât pentru el şi pentru întreaga sa natură. Cu alun pot crea condiţii pentru apariţia de tipul programului de blestem.

Hazel bea ceai ca un diuretic, ca tonic în tulburări nervoase, incontinenţă urinară, slăbiciune generală şi sexuală, inflamaţii ale prostatei, piatra de boli de rinichi, anemie, boli ale ganglionilor limfatici şi a ficatului. În timpul înfloririi de alun (aprilie-mai) puteţi colecta polen pentru a inflorescenţe. Acest om de proteine, biodyne puternic. La sucursala pus o punga de plastic şi agitare. Venind acasa, polen de alun se adaugă miere. Alun - una dintre cele mai bune plante pentru tratarea impotentei, prostatita, şi ateroscleroză.

ordinară Aer - este numita iarba angelice, tătari licoare, cinquefoil. Creşte tonusul sistemului nervos suprimate. Imbunatateste digestia,. Se vindecă ulcerului gastric. Îmbunătăţeşte tonusul organismului, întinereşte, dă curaj. Chiar opri pirozis mai enervant, dacă vârful unui cuţit de mai multe ori pe zi, să ia de pulbere din rădăcină de obligeană. În cazul în care în fiecare dimineaţă pentru a lua pulbere soluţia (0.5 linguri pe pahar de apa), veţi fi fericit şi vesel toată ziua. Obligeană radacina pot fi mestecate pentru a îmbunătăţi memoria, a imbunatati functiile sexuale (impotenta), cu arsuri la stomac, durere de dinţi, pentru a consolida dinti si gingii. Cu obligeană poate o dată pentru totdeauna a scăpa de fumat!

În magie şi p este folosită ca mijloc privorotnoe. Rădăcină a început să vorbească, şi se adaugă în smântână, produse de patiserie, lichioruri, mâncăruri din carne şi peşte.

Juniper - protejează casa, protejate de avarii si magie alte atacuri, alunga forţele răului. Ei bine, ienupăr plantat la poarta casei sau ferestre. Juniper crenguţă afuma casa si o persoana bolnava (de purificare a Energiei). fumigaţie zilnic accelerează vindecarea. Juniper are un puternic fitontsidnymi proprietăţi. Aceasta a fost mult timp a observat că în locuri în care se dezvoltă, un aer mai curat, există descărnat animalelor bolnave care au mancat fructe, şi restaurare puterea lor. Indienii din America de Nord pentru tratamentul tuberculozei pielii, oaselor si articulatiilor de pacienţi au fost plasate într-o pădure deasă de ienupăr, unde aerul este puternic saturate cu uleiuri volatile medicamente. Virgil a scris că, în timpul epidemii grave trebuie să fumigarea camera cu ramuri de ienupăr.

În utilizarea terapeutică pentru boabe de ienupăr ca tractului urinar diuretic puternic şi coleretică, antiseptice mijloace. Ele sunt recomandate pentru rinichi şi insuficienţă hepatică, cistite, gută, reumatism, pentru a îmbunătăţi calitatea de sânge, curăţire a organismului a corpului şi ulcer gastric. Guma de fructe de padure dezinfecteaza ductelor biliare. Infuzie din fructe de padure utilizate în umflarea de origine cardiacă, în timp ce corpul este derivat din apa nu numai, ci şi sare suplimentare. Supa de ace normalizeaza circulatia sangelui, imbunatateste metabolismul, calmeaza sistemul nervos central, mai ales după ce au răceşte întregul corp sau pentru scăldat.

Sage - o parte din mai multe poţiuni. Returnează puterea şi bucuria unui om a experimentat atac magic.

În sensul salvie ceai terapeutice întăreşte sistemul nervos, imbunatateste metabolismul, normalizeaza functia sexuala, indeparteaza tremor mână. Este folosit in paralizie, memorie slaba ca un tonic general şi vasodilatator. Pentru tratamentul de sciatică şi artrită folosind baie aromată, cu salvie. Insistati iarbă bea umflarea şi trata incontinenta urinara. Bulion curata stomacul, bun pentru rinichi şi ficat, creste activitatea glandelor endocrine. Supa de cap de spălare pentru întărirea părului.

Ciulin(Chertogonov, ciulin) - unul dintre cele mai puternice mijloace pentru expulzarea de la casa de spiritele rele. Thistle Dacă este păstrată în casă, îi ajută pe ochi răi şi alterarea. Protejează de la poltergeist (expulzează pe el). Dă dor reasigurare a plecat în viaţa de apoi sunt rude apropiate. Plasate în headboard şi protejează de la cosmaruri. Dacă vă păstraţi mărăcini lângă pat, sotul ei nu mai merge sau de a părăsi casa la doar amanta lui (otvorotnoe bună înseamnă, în cazul în care soţia vrea să gratuite de la soţul ei de mers pe jos).

În scopul de a extrage anthodia medicamente utilizate pentru ciulin crampe, epilepsie, insomnie, la normalizarea ritmului cardiac şi creşterea presiunii. iarbă Broth reglementează perfect sistemul nervos central, în doze mici, se excita, si mari - calmeaza. Bulion este folosit ca o baie pentru copii de la frică şi deochi. Decoct din rădăcină pentru beat colita intestinale, renale ficat, pentru eliminarea din organism, cu edem lichidul de diverse origini.

Fiul-iarba - ajută pentru a vedea vise profetice. Flori uscate şi plasate sub pernă sau în apropierea acesteia. Inclus în poţiuni renunţa de insomnie.

Brebenoc - ajută la menţinerea dragoste în familie, căsătorie este puternic. Este o plantă ale lui Venus. Vinca ar trebui să stea lângă pridvorul sau în jurul poarta. Decoct din frunze de brebenoc privorotnoe folosit ca un instrument puternic. În scopul de a extrage frunze de medicamente brebenoc beat ca un mijloc de îmbunătăţire a memoriei şi a fluxului sanguin cerebral (curăţă vasele de la nivelul creierului). Util pentru pacienţii hipertensivi şi accident vascular cerebral.

Cimbru (cimbru, Bogorodskaya iarbă) - contribuie la alterarea spiridus Tames.. Expulzează Poltergeist (în cazul în care spiritul de zgomot zgomotos pe timp de noapte, purtat în jos, pe gospodărie somnoros şi gurma ei).

În scopul de a extrage băutură pe bază de plante medicinale în proasta digestie, afectiuni renale, ca krovoochistitelnoe şi consolidează remediu stomac. Ceai Cimbru beat ca un sedativ pentru insomnie, muncă intelectuală intensă, tulburări ale sistemului nervos, dureri de cap, alcoolism, enurezisului.

Cypress - un efect disuasiv puternic împotriva deochiului. Mulţi oameni chiparos - un copac de durere, tristete, moarte. Popularitatea sa, el este obligat nu numai pentru aspectul său exotic, si lemn parfumat de la care a făcut mult timp rozarii, icoane, cruci, crucifixuri, consiliul de iconic. Deci, departe de ao produce farmecul diferite. In Roma antica, chiparos au fost plantaţi în acelaşi timp cu naşterea unui copil, în special fetele.

Pelin - alunga forţele răului, apără de locuinţe, în cazul în care o sucursală agăţat deasupra uşii sau pus într-o vaza. Pelin este utilizat pentru fumigare de locuinţe sau bolnave de uz casnic, cum pelin neutralizeaza perfect de energie negativă. Tarhon bulion se adaugă la apă, care spală podeaua de distrugere a microbilor dăunătoare în cameră.

În decoct terapeutice sensul pelin dilată vasele de sânge, scade tensiunea arterială, reduce umflarea. Infuzie de pelin beau pentru insomnie, convulsii, diabet, obezitate, reumatism.

Panselute - bun de deochi. Plantată în grădină, de a proteja casa de magie.

Albăstrea - plante magice. Acesta este folosit în ritualul magic, pentru a comunica cu lumea de dincolo de mormânt (introduse pe altar). Ca o componentă, este o potiune magie neagră pentru orientare. El ajută în comunicarea cu spiritele şi spiritele rele.
În scopuri terapeutice de porumb extras un efect pozitiv asupra sistemului cardiovascular, reduce rata de inima, calmeaza sistemul nervos (în boli nervoase), este util în tratamentul de orbire de noapte (violare de crepuscul viziune). La copii, supa de baie albăstrea cu diateze şi eczeme.

Aspen - Copacul Magic, ia de energie. Conform legendei populare, un pachet de plop tras vampiri. La mormântul lui vrajitori si vrajitoare Aspen pus cruce. În cazul în care spiritul unei alarme decedat relativă pe timp de noapteapoi, în mormântul lui miza Aspen stick sau cruce. Osin utilizate în sacrificiu magie şi negative magic.

Melilotus - ajută chiar şi la daune grave. Aceasta este o otravă, deci bea supa de trifoi cu prudenţă, în doze mici. Utilizaţi poziţia ca pentru persoana fumigaţia putred. Insistati bea inflamaţia trifoi ale sistemului respirator, bronsite cronice, hipertensiune arterială, infarct miocardic, flatulenţă, menstruatia supărat, menopauza, dureri la nivelul vezicii urinare şi rinichii. Ca un narcotic si un sedativ este folosit pentru neurastenie, insomnie, dureri de cap, a crescut excitabilitatea sistemului nervos.

Usturoi - folosite pentru a face amulets (flori sau căţel de usturoi). Convingeri, usturoi protejează împotriva vampiri, vârcolaci şi rău altor forţe. Deoarece usturoiul activeaza chakra în primul rând, întăreşte domeniul eterice ale persoanei, de aceea este folosit ca protecţie împotriva deochi, şi, în general în apărare magie. Utile catei de usturoi pus-o în jurul computerul dumneavoastră, dacă aveţi o mulţime de muncă (usturoi ajută buna distorsiuni la putere). suc Usturoiul este eficient pentru purificarea rapidă a corpului. Acesta stimuleaza secretia de sucuri gastrice, îmbunătăţeşte peristaltismul şi urinare, curăţă plămânii şi bronhiile de congestie mucus, ajută la eliberarea toxinelor prin porii pielii. Cure de suc de usturoi negilor şi spoturi diferite pe piele, întăreşte părul. Este suficient să mestecaţi câteva minute căţel de usturoi, pentru a curăţa complet gura de la bacterii diferite. Pentru a elimina mirosul de usturoi, o metodă simplă - se mesteca unele patrunjel proaspat, clorofilă, deoarece aceasta planta înlocuieşte cel mai scump este un deodorant natural şi apa de gura.

Plakun-iarba - expulzat din casa de spiritele rele.

Break-iarbă - este crezut, ajută deochi şi deteriorare. Acesta a fost utilizat pentru fabricarea de amulete şi comori constatare. Aceasta iarba eliminat Garda de vraja.

Fitoterapie

În ultimele decenii, lumea sa deteriorat în mod semnificativ de sănătate din toate grupurile de populaţie. Cunoaşterea proprietăţi medicinale de plante nu numai ca te ajuta menţinerea sănătăţii la un anumit nivel, dar, de asemenea, pentru a scăpa de multe boli. Informaţiile conţinute în plante aromatice, acţionează asupra structurilor profunde inconştient, reduce agresivitatea lor instinctivă afectează gândurile şi sentimentele, corectează soarta. Dacă o persoană lucrează pe el însuşi, plantele da un efect terapeutic mare. Plantele sunt împărţite în mai multe grupuri. Iată câteva dintre ele:

: 1. Plante care îmbunătăţesc imunitatea şi rezistenţa la boli. Soluţia la orice probleme de sănătate pentru a începe cu îmbunătăţirea imunitate. rădăcină deosebit de eficace: ginseng, de aur, Rhaponticum, magnolie, pelin, secară, coacăz negru, coada-calului, macese, morcov, sunătoare, balsam de lamaie, Marsh Comarum, angustifolia, Echinacea, coada soricelului, cimbru, Chaga, usturoi, ceapa si altele.

2. Plantele cu un efect calmant pronunţat şi efectul psiho-emoţionale stabilizarea: conurile de hamei, cianoză, Leonurus, menta, balsam de lamaie, Peony abat, fructe de chimen, de obligeană, valeriana, Adonis, oregano, salcie, Viburnum, leuştean, salvie, vetrice, musetel, marar, salvie, cicoare, rostopască, şi altele.

3. Plante care inhibă şi întârzia dezvoltarea celulelor tumorale: rostopască, cucuta, aconite, vâsc, saxifrage, salcie, coada soricelului, urzica, ciuperci roşii, cătină albă frunze, flori, cartofi, Peony se abat, nard, muguri de mesteacan, pelin, iarba de muşcată, troscot Bird, Highlander piper, gălbenele, trifoi, brusture, vetrice, frasin de munte, lemn-dulce, usturoi, trunchi, cicoare, Eleutherococcus, mazăre şi altele.

4. plantelor Restaurativă: obligeană, aloe, ceas, Boodram, nod-iarba, nard, ginseng, capsuni, Kalanchoe, Rhaponticum, magnolie, afine, menta, papadie, lemn-dulce, coacăz, hrean, şi alte serii.

5. Plantele reglementa activitatea glandelor DNAssecreţie renney: sunătoare, mierea-ursului, balsam, morcov, patrunjel, Leonurus, lemn-dulce, salvie, trandafir sălbatic.

6. Plante hormon de stimulare a cancerului: soc, rodii, ginseng, sunătoare, morcov, balsam de lamaie, lemn-dulce.

7. Plante. durerea, senzaţie de mâncărime, greaţă, ameţeli, intoxicare: Daisy Farmacie, Viola tricolor, salvie, eucalipt, saxifrage, bearberry, stigmate de porumb, urzica, scoarta de salcie, frunze, coacăz negru, frunze de afine, mlaştină Sabelnik, hawkweed. Plantele din acest grup se desfăşoară în mod activ funcţia de drenaj limfatic.

8. Plante, care au efect anti-inflamator: obligeană, aloe, nalba, saxifrage, afine, cuisoare, nod-iarba, nard, oregano, mure, sunătoare, capsuni, galbenele, salcie, Kalgan, trifoi, urzici, tei, galbenele, podbal , alune, poseta doamnei, ienupăr, bujor, patrunjel, vetrice, pelin, musetel, sfecla, lemn-dulce, cimbru, coada soricelului, coada-calului, urzica-mort, şi altele.

9. Plante narcotice: droguri, cânepă, mac, noptii.

10. Plantele, antiseptice: afine, soc, cuişoare, nard, sunătoare, capsuni, menta, vetrice, patrunjel, marar, musetel, cimbru, serie, usturoi, trunchi, şi altele.

11. Plantele, intareste memoria si abilitatile mentale: caise, obligeană, mesteacan, nuc, ginseng, mure, rădăcină de aur, afine, Rhaponticum, balsam de lamaie, tarhon, castraveti, musetel, sfecla, usturoi, salvie, spanac, mere.

12. Plante, întăreşte părul: Aloe, obligeană, mesteacan, nod-iarba, sunătoare, maghiran, salvie, afine, alune, brusture, leuştean, podbal, balsam de lamaie, castraveti, patrunjel, vetrice, musetel, coada soricelului, coada-calului, hamei , cicoare, Eleutherococcus usturoi,.

13. Plantele care să consolideze dinţi: AIR, muşcată de luncă, sunătoare, capsuni, galbenele, tei, ceapa, lamaie, papadie, castravete, gulie, usturoi, spanac.

14. Plantele care afişează lichid din organism: alune, afine, sunătoare, pepene verde, morcovi, ridichi, ienupăr, dovleac, nuci, fasole rinichi.

15. Plantele de arsuri la stomac: AIR, mesteacan, sunătoare, Angelica, cartofi, afine, menta, pelin, lemn-dulce, cimbru, afine.

16. Plante pentru a ajuta la epuizarea sistemului nervos: Althea, Heather, nod-iarba, Angelica, mure, ginseng, alune, nucsoara, telina, cimbru, bearberry, coada soricelului, hamei, salvie.

17. Plantele, normalizeaza metabolismul: portocaliu, mesteacan, păsări Scot, cires, nard, nuci, mure, Sunătoare, galbenele, squash, trifoi, Burnet, menta, ovăz, poseta doamnă păpădie lui, ridiche neagra, lemn-dulce, cimbru, bearberry, coada soricelului , coada-calului, hamei, cicoare, rostopască, afine, usturoi, trunchi, spanac, mere, hawkweed.

18. Plante pentru a ajuta la efort mare mentale şi fizice: paducel, nuc, Rhaponticum, magnolie, morcovi, menta, ovăz, musetel, telina, cimbru, trandafir sălbatic, fistic, spanac, Eleutherococcus.

19. Plantele, întinerire organismului: mesteacan, soc, grapefruit, ginseng, cedru, lemn-dulce, pin si usturoi.

20. Plantele că rezistenţa creşte la situatii extreme: Eleutherococcus, ginseng, radacina de papadie.

http://svetovid.nm.ru

Joi, 13 decembrie 2007
Vizualizări: 25551

Citiţi de asemenea

De ce acest lucru a fost păstrat secret atît de mult timp?Numeroase studii au demonstrat că lămîia are proprietăți ant...
1
Maimuța Haplorhini este un mamifer din subordinul primatelor.Maimuțele Haplorhini au un nas uscat și un simț mai puțin d...
192
Din clasa întîi orice copil începe să învețe formule fără sfîrșit, reguli, și excepții la la diferite materii — de la ma...
288
Există un obicei foarte bun...Un obicei vechi de mulți uitat...Obiceiul de a începe ziua cu contemplarea frumuseții...De...
303