ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

PROPUNERE sursă inepuizabilă de fabricaţie aplicarea de energieAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Metodele tradiţionale de producţie de energie electrică se confruntă la ora actuală de criză. Creşterea rapidă a preţurilor la energie în ultimii ani reduce puterea de cumpărare a populaţiei a planetei şi conduce la un declin general în producţie.

Existente metode pentru generarea de energie alternative, nu pot afecta în mod semnificativ de izolare a preţurilor pentru consumatori, fără a menţiona cererea tot mai mare a producţiei şi a populaţiei.

Cu toate acestea, de douăzeci de ani Studiul a arătat că, sursa de energie poate utiliza un magnet permanent. Aceasta este o, inepuizabilă sursă unică de energie. utilizarea sa ar primi gratuit de energie practic în orice loc în orice cantitate,. Costul de energie, după perioada de amortizare ar fi egală cu costul de service şi reparaţii.

de cercetare de piaţă sugerează că nevoia pentru acest dispozitiv este enormă şi nu poate fi definiţia exactă numerice.

Proiectul constă în faptul că este necesar să se dovedească potenţialii producători de dispozitive comerciale valorii sale.

În acest scop, este necesar de a construi un model de lucru a dispozitivului în conformitate cu desenele alăturate.

În viitor, este recomandabil să se desfăşoare o campanie de publicitate care implică mass-media.

Scopul comercial al proiectului este generatoare de venituri din vânzarea de licenţe pentru producţia de dispozitivul solicitat.

O descriere detaliată a dispozitivului este prezentat în articol - "alternative de energie".


Alternative de energie


Până în prezent, de energie alternativă este de a deveni numărul unu problema pentru lume.

exorbitante în creşterea costului energiei face oamenii de stiinta arata pentru înlocuirea metoda tradiţională de obtinere a energiei. Eoliană, solară, maree, energie de râuri mici, care nu asigură doar inventatorii moderne. Oamenii de stiinta la acest moment bate pe problema energiei termonucleare. Dar, din păcate nici inventatorii, nici oamenii de ştiinţă încă nu au nimic de a oferi industriei.

Pentru a fi competitivă în metoda tradiţională de producere a energiei, sursele alternative trebuie să posede un număr de avantaje.

prima putere pe unitatea de suprafaţă. Mai multă putere şi mai puţin zona este putere, mai mare eficienta a centralelor electrice şi de energie mai ieftin pe care le generează.

În al doilea rând
- stabilitate. Centrala trebuie să funcţioneze continuu, deoarece energia electrică este foarte dificilă şi costisitoare de până la materialul pentru o utilizare viitoare.

Turbinele eoliene funcţionează numai atunci când există vânt, dar nu este constantă. Energia solară numai în timpul zilei. mareele de putere, deşi permanente, dar prea voluminoase şi subţire.

În al treilea rând, alternativa este folosirea de energie regenerabila, sursa de energie sau foarte ieftine. Cum ar fi de exemplu pentru a fi utilizate pentru energia nucleară. Rezervele de apă din lume sunt enorme şi de energie ar fi suficient pentru mulţi ani. Din păcate, centrale electrice termonucleare sunt încă doar în proiect, precum şi la aplicarea practică a acestei metode de producere a energiei este încă foarte departe.

Dar, în natură există ceva care poate servi ca o sursă inepuizabilă de energie. Acesta este un magnet permanent.

Aici este un citat din cartea VP Anya "magnet pentru trei milenii. "... Un magnet permanent nu obţine energie de la nicaieri, dar de câmp magnetic nu este consumată atunci când rocă magnetică. "

Atrage, apoi cujudeca de muncă şi legea de conservare a energiei şi de conversie trebuie să cheltui energie.

Dar dacă un magnet va atrage la sine, o bucată de fier, mai puţin de asta, el nu ar fi. În plus, prin creşterea masa materialului magnetizat, magnetul va fi un pic mai puternică.

Acest fenomen natural este contrară legii privind conservarea energiei şi de conversie, dar este în mod clar un fapt dovedit de numeroase experimente.

Oamenii de stiinta au numit acest fenomen paradoxul de natură magnetică şi încearcă să evite orice discuţie despre acest subiect.

Dar inventatorii magneţi permanenţi nu dă dreptul să mă calmez. Pentru că a fost o sursa ideala de energie.

Inepuizabilă, sigure pentru mediu şi nu foarte scump. Pe langa total independent de mediul înconjurător. Structura de putere oriunde. Deşi deşert, deşi Nord sau Polul Sud.

Ar trebui să recunoască faptul că, desigur, încearcă să creeze un motor magnetic luate de mai multe secole, şi din păcate, până acum fără succes. Dar există o serie de motive.

În primul rând: magneţi permanenţi de putere suficientă pentru a fi utilizate la putere au fost inventate sfârşitul secolului trecut numai.

În al doilea rând: modul în care concentraţia de flux magnetic inventat mai târziu. Se pare că, dacă bare de fier, de formă dreptunghiulară şi o permeabilitate buna, cu cinci partide de a face permanente polaritatea magneţi cu acelaşi nume, apoi pe partea a şasea câmpul magnetic este slăbit, astfel cum a predat fizica manual, precum şi eforturile repetate. Această metodă de amplificare a câmpului magnetic de brevete al Federaţiei Ruse - Bloc de magneţi permanenţi.

În al treilea rând: motor magnetic de montare a fost inventatorii discreditat de aşa-numitele "perpetuum mobile".

În al patrulea rând: motor magnetice trebuie să aibă o mai mare eficienţă de 100%, care este contrară legii de conservare a energiei şi aminteşte de celebrul "perpetuum mobile". Nr savant grave ale acestui proiect nu va întreprinde, şi inventator amator nu va fi o deranjeaza studiu aprofundat al fizicii.

motorului magnetic nu este "etern", şi gratuit, pentru funcţionarea sa, magnet permanent de energie gratuită.

Greşeală principale ale inventatorilor anterioare ale motorului magnetic a fost faptul că acestea ca un organism de lucru a forţei mecanice de transmisie, folosit de fier.

Da, bun de fier este atras de un magnet permanent, dar să-l reveni la starea iniţială, ca un piston într-un motor cu combustie internă, este necesar de a cheltui fel de multă energie aşa cum a fost obţinută prin interacţiunea de fier cu un magnet permanent.

Cu toate acestea, nu numai de fier interactioneaza cu magneţi permanenţi.

Conductor de cupru cu curent electric şi este atras de un magnet. În plus, această interacţiune are loc pe o lege fizic fundamental al amperi pentru un conductor cu curent electric într-un câmp magnetic.

conductor de curent-contabilă este atras de un magnet. Dirijor fără un curent cu un magnet nu interacţionează. Dar forţa pe conductorul de magnet este direct proporţională cu puterea de magneţi permanenţi. Cu alte cuvinte, în cazul în care într-un conductor de curent rămâne neschimbată, şi puterea creşte magnet, iar forţa de pe un conductor va creşte, de asemenea, şi în cele din urmă să depăşească forţa necesară pentru a genera curent electric trecut printr-un conductor.

Structural motor magnetice reaminteşte motor de curent continuu. Dar, cu modificări semnificative.

Deoarece motorul statorului se presupune să se stabilească magneţi permanenţi putere maximă, utilizarea de fier în ancora imposibil, datorită curenţilor turbionari mari derivând din deplasarea de fier într-un câmp magnetic. Prin urmare, ancora este fabricat din nonmagnetic şi dielectriceistoric materiale, cum ar fi un PCB sau din sticlă şi cupru lichidare legate de fire sintetice şi este impregnată adezivi pentru arunca ancora. Capetele de ancora înfăşurărilor sunt sudate la colector.

Principiul de funcţionare a motorului de acest design este similar cu principiul motorului electric de curent continuu tradiţionale.

Cu toate acestea, schimbări structurale în motorul tradiţional, nu ar putea face de motoare, având eficienţă mai mult de 100%. Numeroase experimente au arătat că tensiunea aplicată pentru a ancora a motorului trebuie să fie proporţională cu câmpul magnetic al statorului. Faptul că campul magnetic al unor magneţi permanenţi nu este uniformă, ci constau din mai multe linii. Ele pot fi uşor de observat folosind o foaie de hârtie şi pilitură de fier mici.

După cum el însuşi un magnet permanent este compus din domenii, grupuri de atomi suporturi magnetice moment, o linie de putere ar trebui să aparţină acelaşi domeniu. Un domeniu într-un magnet permanent o mare varietate. Mijloace şi tensiunea aplicată la motor armatura trebuie să fie proporţională ridicat.

Din păcate, electrodinamica moderne nu ia în considerare câmpul magnetic constant ca un set de linii şi, prin urmare, nu are metode de determinare a numărului de linii de forţă, în funcţie de inducţie sau câmp magnetic. Nr tehnici de determinare a numărului de linii de forţă şi de câmp electromagnetic în funcţie de cantitatea de cabluri electrice de tensiune şi de pe teren. electrodinamica moderne nu recunoaşte liniile câmpului magnetic ca o realitate fizica.

Cu toate acestea, numeroase experimente au dovedit a fi convingător existenţa liniilor electrice şi prin care prin interacţiunea electromagnetică.

putere a motorului magnetic depinde de puterea de magneţi permanenţi pe statorul motorului, iar eficienţa acesteia de la liniile corespunzătoare din ancorele câmpului electromagnetic, linii de forţă de magneţi permanenţi în stator ca număr şi grosime.

Grosimea liniilor de forţă de armatura electromagnet depinde de intensitatea curentului în bobina, iar grosimea liniilor de forţă a statorului magnet permanent, o înălţime de magneţi permanenţi.

Experimental a dovedit că liniile de forţă a magnetului permanent este foarte subţire, astfel încât liniile de forţă ale câmpului electromagnetic trebuie să fie create de curenţi mici. În cazul în care obiectivul este de a obţine eficienţă maximă a motorului. Aceasta armatura de lichidare confecţionate dintr-un număr mare de spire din sârmă de cupru bine.

Dar curenţi slabi şi pentru a genera o capacitate de mic motor. Care ar fi puterea motorului a fost suficient, fie creşte foarte mult tensiunea în lichidare ancora, sau creşterea numărului de poli ai statorului.

În scopuri interne, în cazul în care tensiunea curentului electric şi standard este de 220 sau 380, trebuie să utilizaţi varianta cu motor multi-magnetice, numărul de poli poate ajunge la câteva zeci sau chiar sute de poli. În funcţie de capacităţile necesare.

Pentru scopuri industriale, pentru centralele electrice, poli poate fi mai mic, dar în loc de a folosi magneţi permanenţi magneţi supraconductori, şi servesc pentru a ancora motor over-the-de înaltă tensiune de kilovolts mai multe.

studiu pe termen lung a proprietăţilor magnetice ale motoarelor dovedi posibilitatea reală de a magneţi permanenţi şi supraconductoare de a acţiona ca o sursă alternativă de energie.

În ciuda faptului că acest proiect este în conflict cu legea de conservare a energiei, aceasta se bazează pe legile fizice acceptate şi rezultatele experimentelor numeroase.

Introducerea producţiei industriale a motorului magnetic nu va oferi doar omenirea cu energie electrică aproape liberă, dar, de asemenea, să avanseze pe o civilizaţie nouă, mai maretehnologice nivel.


De afaceri - Planul de

Decizia de o idee de afaceri a proiectului va pune într-o sursă alternativă de producţie noi de energie electrică ieftină pentru consumatori mici şi companiile de producţie de orice proprietate, precum şi furnizarea de energie electrică a localităţilor, indiferent de locaţie.

Necesar de investiţii:

1. Achiziţionarea de materiale şi componente - 25 000 freca.
2. Realizarea unui model de lucru - 30 000 freca.
3. Publicitate în mass-media - 50 000 freca.

Sursele de finanţare: - investiţii. Termen - 6 luni. Inclusiv 3 luni de modele de producţie. 3 luni - o companie de publicitate, semnare a contractelor.


Proiectul este protejat de trei brevete din Federaţia Rusă:

RU2077106 - maşini electrice de curent continuu

RU2297683 - magneţi Bloc

RU60806 - maşini electrice de curent continuu

Vladimir Chernyshov

Sursă

Marţi, 16 martie 2010
Vizualizări: 9927

Citiţi de asemenea

Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
145
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
134
Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
169
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
509