ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Psihologia sănătăţii umane.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Interesant, ca şi când viaţa a fost un om, dacă el nu a avut nici miros? Poate că, în stadiul actual de protecţie a mediului, la fel de mare! Imaginaţi-vă cât de mult ne va salva celulele nervoase preţioase. La noapte se va dormi linistit, ca într-o fereastră deschisă, nu se vor sparge in miros de emisiile din instalaţiile industriale la periferia oraşului. Şi acolo sunt orase unde fabricile sunt situate în imediata apropiere a zonelor rezidenţiale!

Şi persoanele care trăiesc în locuri în care se confruntă cu stresul constant, în special, că suferă de o femeie de sănătate. Şi toate acestea sau din cauza prostiei ingineri, rusă sau neglijenţă banale. Nu există opţiunea: aceasta este inginer a decis că instalaţia este situat în curtea multietajate casa lui - este atat de convenabil, nu au o mulţime de timp petrecut pe drum, prin urmare, poate fi un inceput tarziu.

Un sentiment? Şi că, de sănătate, nu in spatele casei, există un părăsite abandonat, este doar un loc pentru construirea de plante farmacologice. Şi, din nou, toate la partea dumneavoastră, puteţi chiar desena o linie de la aceasta planta direct în fereastra - a venit inainte de culcare la fereastră, a luat o înghiţitură de aer saturate chimic ar profita de preparate proaspăt comprimate, tot ce se poate dormi. - Nn-nu, el ar spune, devreme la culcare. Este necesar să se îndeplinească datoria conjugală: televiziune ceas, pentru a face jocuri puzzle cuvinte încrucişate şi citi povesti despre asta, bine, în general, despre pescuit.

Dar simţul mirosului, este imposibil să se excludă din viaţă. Există multe momente în comparaţie cu acest mediu - microorganismul pe fondul universului. Primul este aroma inconfundabila a unei persoane dragi sau mirosul incomparabil al copilului, atunci când l ia şi se ghemui. Desigur, pentru cineva de o importanţă capitală, de exemplu, mirosul de alimente - Pentru fiecare propriul său.

Să vedem, aşa că afectează într-adevăr situaţia ecologică asupra sănătăţii umane? Sau este doar un şiretlic al unei conştiinţa noastră, care încearcă să răstoarne soluţionarea problemelor interne la obiecte externe.

Ce este de sănătate? Acest lucru este, să-l pună în simplu, o interacţiune coerentă a tuturor organelor şi sistemelor, aşa cum se spune fără probleme. Şi ceea ce este ecologia? Acest lucru este, pur şi simplu pune, de sănătate a naturii. Când vom ajunge bolnav, o duce bine, trebuie să găsim şi să vindece sursă de boală. Acelaşi cu mediul, trebuie să scoateţi sursa de contaminare. Dar, aşa cum sper să înţelegeţi, acest lucru este imposibil. Opri dezvoltarea civilizaţiei, nimeni nu poate. Care ieşire? Foarte simplu: să se adapteze la mediul înconjurător.

Ia locuitorii din unele sate de la distanţă, în care şi cu aer curat, apă şi alimente în ordine. Şi ce, crezi, nu sunt supuse nici unei tensiunilor interne, depresie? psihologia umană este de aşa natură încât există întotdeauna un motiv pentru sentimente.

Dacă Lao Tzu a fost în viaţă astăzi, el ar fi rostit cu următorul text: Înainte de a vă exprima nemulţumirea faţă de ecologia planetei, puse în ordinea internă a mediului său, şi anume sufletul.

Sursa: http://www.giganto.ru

Vineri, 14 noiembrie 2008
Vizualizări: 2205

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
71
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
331
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
237
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
379