ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Punct întreg de lapte de cămilă …Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/29aug07_moloko/p1.jpg ... Explică de ani, tatal 90.

fermier indian, care la varsta de 90 a fost născut la 21-lea copil, a spus că lui de sex masculin forţă fără precedent, trebuie să se asigure că în fiecare zi, consumul de lapte de cămilă.

Primul copil în familia Nanu Ram Yogi sa născut în 1943, patru ani înainte de obţinerea independenţei Indiei. Aşa cum a spus el însuşi, naşterea unui alt fiica - Girija Raykumari - pentru că a fost un eveniment interesant. Acesta va fi adus în mare a familiei sale, care trăieşte într-un sat în stare desertul Rajasthan.

Stroking mustatile lui strălucitoare - ele constituie obiectul principal al mândriei de oameni din India - Dl Yogi a spus că nu este de gând să renunţe la copiii nou.

"Femeile ca mine - se mândreşte cu un indian copii. - Eu vreau mai mult. Pot supravieţui un alt câteva decenii şi doriţi pentru a produce copii, până când am fost 100 de ani. Atunci poate că e timpul să se oprească."
Cele mai recente plus de imens familiei sale (Yoga recunoaşte că a pierdut deja numărul de nepoti) este necesar pentru a patra soţie, tatăl, Saburi. Ea a fost căsătorită cu fiul cel mare de Yoga, Shiva Lal, dar acum 10 ani a murit.
Explicând de neegalat combinaţie său de putere masculina de lapte de camila, plimbari zilnice si dieta bazata pe carne, Yoga adaugă: "Eu mănânc orice carne de: iepure, miel, pui, carne de animale sălbatice."

"Aproape în fiecare zi mă duc să vâneze şi să mănânce, astfel încât am putut ajunge.. Secretul meu de sănătate - produse alimentare este abundent mănânc tot."

Cu prima soţie, Lalki, Yogi căsătorit la 25 de ani, cu al doilea - Punni - 50. A treia soţie a apărut cu el în 70 de ani, şi sa căsătorit cu Saburi jucat atunci când mirele a fost de 80.

Domnul de Yoga a trebuit să vândă o parte din suprafaţa terestră sale de trei hectare pentru a menţine familia sa în vârstă, care ia în satul de şase case.

"Eu nu mai pot lucra ca şi mai înainte - a spus el. Dar - Am o viata minunata."

Miercuri, 29 august 2007
Vizualizări: 2795

Citiţi de asemenea

Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
64
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
28
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
57
Chișinăul nostru , desigur, estre un oraș vechi, cu o istorie bogată. Cunoaștem multe despre el din lucrările istoricilo...
105