ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Pune-o lumină de capital din lume includ întuneric.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Penele de curent? Baterii rula în jos? Nu, doar "o reglaj din Londra" şi nu a existat nici un motiv de panică (lightsoutlondon.com animaţie site-ul). După ce în perioada sovietică un deţinător a crescut scorurile şi a fost, desigur, să fie luate în considerare. El a fost interesat de ceea ce se întâmplă cu economia naţională în cazul în ţară doar pentru o clipă să se închidă. Sa dovedit că rezultatul va fi pierderea de proporţii astronomice. Şi la Londra, în special lumina este oprit de către cât mai mult de o oră, dar pierderile nu sunt îngrijorat. Nr manivele ea?


Acest eveniment ciudat a fost deja aranjate în Sydney, Paris si Hong Kong. Şi acum, la Londra. O mare parte din clădiri rezidenţiale şi industriale în acest oraş 21 - 22 ore de oameni locală va avea, în mod voluntar şi se stinge luminile.

Ce este şi de ce este necesar?


Londra Unele va arata acest lucru în Londra 21.6 (foto de la inhabitat.com). Pentru a participa la această acţiune ciudat ar trebui să se ating doar trecerea la ora nouă şi o oră pentru el sa stea departe. Scopul acestei acţiuni intitulat "Măsurarea intensităţii luminoase de la Londra" (Lights Out Londra) - nu s-ar ghici! - Lupta împotriva încălzirii globale.

Trebuie sa recunosc, este extrem de îndoielnic faptul că o oră de viaţă, fără energie electrică ar putea să facă faţă duşman al rasei umane - dioxid de carbon. Cu toate acestea, acest lucru nu este atât de important - important este ca atenţia să se poată atrage, deoarece proiectul a devenit interesat de o multime de companii - de la obscur la deţinătorii de nume mari, cum ar fi Coca-Cola, sau TDK.

Aceste companii au convenit să închidă panourile lor şi semne, care este, facand ceea ce au solicitat acest lucru serios "zatemnyatory. Ei bine, cu siguranţă, a sponsorizat.


Şi cum să atragă atenţia de electricieni - este, în general, o conversaţie separată. După data de 21 va fi două situaţii interesante. În primul rând - când oamenii oprire, iar al doilea - care include dispozitivele de fixare cu televizoarele sale, prăjitoare de pâine şi cu microunde. Într-adevăr, în aceste momente de stres în reţeaua de oras pentru a schimba dramatic: cădere în primul rând, şi mai târziu un salt oră.

Londra Construirea Sydney Opera House 04.1 pentru a opri lumina şi după (foto Sardionerak / flickr.com).


Şi dacă ea este, de asemenea, asimetric distribuită în sistem, ar putea duce, teoretic, într-o mai puţin plăcute, cum ar fi consecinţele crizei energetice celebru izbucnit recent în SUA. Pah-Pah-HAP, desigur.

Apropo, despre care americanii nenorocirea amintesc foarte bine până acum. Al Gore (Al Gore), un fost vice-presedinte american, a sprijinit campania britanic, şi chiar a vrut să creeze ceva similar la domiciliu în America. Dar, în ciuda faptului că, înainte şi în alte ţări, astfel de "demonstrativ" a trecut în largul fără probleme, reprezentanţi ai sistemelor energetice de stat au sfătuit să nu-l pentru a obţine excitat şi a refuzat propunerea.


Londra Concert acustic la Sydney "Earth Hour" a avut loc la lumina lumânării şi fără sistemul de sunet (stuzjules foto / flickr.com). Cu toate acestea, nimic din Marea Britanie cu siguranţă nu se întâmplă, deoarece experienţa tuturor precedent "zatemnyalok" pozitiv. Ultima dată ceva similar făcut în Sydney, totul a decurs fără incidente. Acolo a avut loc evenimentul 4.1 a acestui an, el va fi denumit "Earth Hour" (Earth Hour) şi a durat furnizeazăele însele, de asemenea, o oră.

Londra Cladirea London City Hall timp de noapte. De obicei pe timp de noapte. Rezidenţi cele mai conservatoare a oraşului, în cazul în care, probabil, se bucură foarte această generaţie ultramoderne de arhitect Norman Foster (Norman Foster), cel puţin pentru scurt timp dispar din vedere, de dizolvare o oră în întuneric (foto Yu-Ting Kuo). Da, întunericul din Sydney - este, desigur, se răcească. În plus, în locurile lor sunt plaja, ocean, şi mai presus de toate - un cer imens, înstelat.

Dar, în Londra, chiar abruptă. Acolo, atunci când este întuneric, puteţi merge pe stradă şi deodată descurajata chiar încerca să-şi amintească ceva de la istorie sau literatura de specialitate. Ei bine acolo, regina Victoria, Sherlock Holmes şi Conan Doyle. Jack Spintecatorul, din nou ...

Cu toate acestea, există suspiciuni că reuniunile normale cu fantomele nu va funcţiona - prea multă lumină va fi. De ce?

Băieţi, să ofere "Măsurarea intensităţii luminoase de la Londra" - se va deschide micile lor secrete - vreau shalturit: 22 iunie, va fi solstitiul de vara - cea mai lunga zi a anului. Şi noapte, respectiv, va fi mai scurt. Deci, o mulţime de economii, această oră în plus de întuneric va aduce. Ei bine, poate doar un pic va facilita creşterea demografică a populaţiei europene, murind sub lumina puternică.


Organizatorii sunt convinşi că întunecare "" va fi mai solide la scară decât cea cu care a bifat australian "Earth Hour". La acel moment oprirea voluntară toate elektoropriborov inutile îndrăznesc 2000 întreprinderi şi 2,2 milioane de oameni (în ciuda faptului că, înainte de "ora" de 65 de mii de oameni şi-au exprimat disponibilitatea de a lua parte la ea). Iar în Londra, este de aşteptat să atragă 3000000 parts!

Şi astfel oamenii nu se plictisesc, promisiunea de a avea o petrecere cu muzică, dans, şi, aşa cum ar trebui, fără energie electrică.

Dacă planificate boicotat desfacere cu switch-uri vor fi cele mai de milioane de aşteptat, de economii, exprimată în dioxid de carbon, care nu va fi facut in aceasta seara, va fi egal cu 380 tone. Aparent, a făcut această estimare, pe baza datelor "Earth Hour": în timp ce a durat, consumul de energie electrică în Sydney a scăzut cu 10,2%. Nu mult, dar prea bine.


Londra Şi, în sfârşit, o instrucţiune scurtă privire la utilizarea de switch-uri: chpok! - Şi toate. Cum să utilizaţi această realizare a geniului uman, spune Sophie Ellis-Bextor (Sophie Ellis-Bextor). Această doamnă este cunoscut ca un câştigător a două profesii rare: ea a lucrat ca model şi o diva pop. Şi acum, un electrician (foto de la lightsoutlondon.com).
Ce-un oraş, în următoarea linie - măsura în care nu au fost raportate, asa ca vom aştepta. De altfel, mă întreb dacă acest lucru va dura o torţă romantic ce Moscova?

Cred că, dacă le acceptă, va fi foarte curând. În cele din urmă, nevoia specială de a salva de curent electric ca ceva nu a simţit. Il avem până la acea vrac, şi de fiecare dată are ...

La naiba! Cine din nou oprit lumina? Ah ...

Materialul furnizat de şi popular online membrana revista ştiinţifică ( http://www.membrana.ru ).

Vineri, 22 iunie 2007
Vizualizări: 4045

Citiţi de asemenea

Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
56
În gospodăria ecologică ”VioPark Varnița” a nins. Cîmpiile, lacurile și vegetația au îmbrăcat straie albe, iar peisajele...
99
Această brînză de vaci nu provoacă fermentație în intestin, se digeră bine și are un gust plăcut. Încercați să pregăti...
273
SUA lansează primul sistem plutitor Ocean Cleanup, care va curăța oceanul de resturile de plastic, a declarat pe 8 sep...
135