ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Quiz: dreapta sau stânga creier?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

zâmbet Pentru majoritatea oamenilor din emisfera stângă a creierului implicata in analiza, de lucru într-un mod de coerenţă şi de logică şi de controale funcţii lingvistice, achiziţia de cunoştinţe academice şi raţionalitate.

Emisfera dreapta este caracterizat de aceeaşi gândire creativă şi intuiţia. Asta e, de regulă, ideile sunt opere de artă şi muzică.

Acest test este conceput pentru a determina ce un individ emisfera cerebrală dat este dominantă sau că omul are o caracteristică de fericit echilibru între cele două emisfere, precum şi pentru a stabili punctele forte şi punctele slabe ale predominanţa unuia sau a altor emisfera.

Testul propus este scopul de a releva funcţiile de corespondenţă dintre rolurile jucate de emisferele cerebrale. Se utilizează patru caracteristici, care sunt congenitale şi, de obicei nu se schimba până la sfârşitul vieţii.

Cu toate acestea, cu un amendament: în conformitate cu agitaţie puternică emisfera de conducere se pot schimba rolurile. Prin urmare, pentru testarea puritate necesită o liniste anumite starea ta de spirit.


Deci, începe!

1. mai multe degete Nap, şi veţi observa că în partea de sus este întotdeauna acelaşi deget. Într-o persoană emoţională în partea de sus este degetul mare stânga, cu o prevalenţă de gandire analitica - dreapta.

2. Încercaţi să luaţi un creion sau un stilou de la o lungime de brat pentru a combina lui (ei), cu o linie verticală (uşi, ferestre). Acum aproape alternativ stanga si ochiul drept. La închiderea "conduce" obiect ochi, pe care îl ţineţi în mână, se va deplasa în raport cu linia de vedere. Ochi de conducere, spune firma, insistente, agresive natura mai mult, stânga - moale şi conforme.

3. În cazul în care intersecţia mâinile pe piept la mana stanga sus se transformă, sunteţi în măsură să cochetărie, dreapta - tind să simplitate, şi simplitate.

4. Când vă simţiţi confortabil trantite mâna dreaptă, putem vorbi de un caracter decisiv, stânga - de multe ori ai ezita înainte de a lua o decizie.

Evaluare:

În cazul în care rezultatele sunt notate cu litere dreapta R () şi L (stânga), în funcţie de ochii plumb sau mâini, veţi obţine o combinaţie de patru litere (unul din 16 de combinaţii posibile). Fiecare combinaţie corespunde psihologice Mini-portret. Diferenţa dintre propriile idei despre personalitatea lui şi descrierea unui mini-portrete nu fi surprins, deoarece, în fapt, acest tip teorie, şi fiecare dintre noi este întotdeauna undeva la frontierele lor.

Şi decoda tipuri acum!

* PPPP - tip se caracterizează prin conservatorism, orientarea către Acceptăm vedere general (în stereotipul). El nu-i place de conflict şi susţin şi ceartă.

* PPPL - caracterul distinctiv de acest tip - nehotărâre.

* PPLP - pentru tipul caracterizat prin cochetărie, decisiv, simtul umorului, maiestrie. În a face cu umor necesare şi determinare. Acesta este un tip de personaj de contact. La femei, apare cel mai des.

* PPLL - un tip de caracter rar. Strâns legate de precedent, dar mai moale. Există o tensiune între indecizia (stânga aplodirovanie) şi fermitate (lider ochiul drept).

* PLPP - tipul de caractere, care combină o minte analitică şi moliciune. Este mai frecventă la femei - tipul de "afaceri" femei. Lent obişnuinţă, prudenţă, într-o atitudine de toleranţă şi de o răceală anumite.

* PLPL - slab şi foarte rare tip de caracter. Titularii de această natură sunt de apărare, expuse la diverse influente. Nu sunt, de obicei femei.

* LDL - acea combinaţie foarte des. Principala caracteristică - emoţie, combinate cu lipsa de assertiveness. Tip cedat la "influenţa pe alţii şi vă permite să se adapteze la diferite condiţii de viaţă. Fericit prietenPur convergentă cu oamenii.

* LPPL - moliciune caracteristică, nevinovăţie. Necesită o atenţie deosebită, atent la sine - de tip "Little Queen".

* LLPP - uşurinţa şi simplitatea tip inerente, unele dispersie de interese, o tendinţă de introspectie.

* LLPL - în tipul de personaj este dominat de simplitate şi blândeţe credulitate. tip foarte rare, practic nu se produce la bărbaţi.

* LLLP - emotionala, stilul energic şi decisiv. Dar de multe ori să decidă în grabă, care produc complicatii serioase. Foarte important de frânare suplimentar mecanism. Barbatii cu un astfel de caracter mai puţin emoţional.

* LLLL - un om cu caracter antikonservativnym. Abilitatea de a vedea lucrurile vechi în moduri noi. Caracteristic afectivitate, egoismul, încăpăţânarea, uneori de cotitură în izolare.

* LPLP - tipul de caractere mai puternice. Este dificil să se convingă de nimic. Cu mare dificultate schimbarea punctul lor de vedere. Dar, în acelaşi timp, energic, din greu pentru a vă atinge obiectivele.

* LPLL - foarte asemănătoare cu tipul anterior de caracter. Aceeaşi perseverenţă în atingerea obiectivelor. Titularii de această natură - oamenii sunt rezistente, pentru a le convinge este uneori imposibil. Ei sunt predispuse la introspectie, cu dificultăţi în găsirea noi prieteni.

* PLLP - un tip de caracter lumină. Noroc să ştie cum să evite conflictele, îi place să călătorească. Este uşor de a găsi prieteni. Cu toate acestea, modificări de multe ori hobby-urile sale.

* PLLL - tipul de variabilitate inerente şi independenţa, dorinţa de a face totul singur. Capacitatea de a analiza ajută să rezolve cu succes problemele complexe. De obicei, se pare moale, dar devine exigent şi chiar crud, atunci când vine vorba de afaceri.

www.l-navigator.ru

Joi, 22 octombrie 2009
Vizualizări: 8410

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
76
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
182
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
70
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
120