Rabbit se considera un câine

/ Vizionări: 3170

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Rabbit se considera un câine
Iepure, care locuieşte în familie britanică din judeţul Cornwall, a decis că un câine. De animale pentru a imita comportamentul prietenul lui spaniel lui. Doarme într-un coş de câine, cerşind tratează pe picioarele dinapoi lor, precum şi încercările de a participa la jocuri de câine tradiţionale.


Potrivit proprietarilor, comportamentul straniu al iepure a început după opt luni în urmă, de 12 ani de iepure proprietarii vechi au cumparat un catelus. Iepure numit Puba imediat a început să se ţină departe de alimente catelus, din care a câştigat rapid în greutate şi a devenit spaniel mai mari.


Acum, Puba se consideră câine de top în ambalaj. El întotdeauna încearcă să aducă primul aruncat un băţ, imitarea câine joc o. Proprietarii sunt deja obosit Pube explica faptul că el nu a fost un câine. Ei au de gând să predea, a cumparat un al doilea coş câine de iepure.


Astfel de situaţii apar, uneori, atunci când trăiesc în animale de casa una din specii diferite. Astfel, cazurile raportate, în cazul pisicilor imitat obiceiurile câinilor de patrulare sau de a lua iepuri pentru copiii lor.


vegetarian.ru