ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Rădăcinile de necesitatea orientale să se uite la RusiaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Un sfert de secol de viata lui, am stralucit studiul de practică sacre ale Orientului: stiluri vechi de arte martiale, medicina, lucru cu energia internă (Chi Kung). Dar, în realitate, am studiat? La fel ca şi chestiune de prost. Dar aceste lucruri numai la prima vedere. De fapt, totul este mult mai complicată şi mai interesant.

Înapoi la începutul anilor 90, profesorul meu (profesor de arte martiale din Vietnam), comunicare personală, cum ar fi menţionarea:

- Eşti cea mai uşoară rus de a lucra. Puteţi uşor şi rapid cursant, şi să reziste în curând sarcini imense. Vietnamez la 5 ani de pregătire în avans, aşa că el ar putea face kung fu pe picior de egalitate cu tine.
Îmi amintesc am fost foarte surprins.
- De ce? - L-am întrebat.
La care el, zîmbind viclean, a răspuns.
- Pentru că toate acestea este a ta.
Mai târziu, mai grav, a adăugat el.
- Eu îţi dau ceea ce strămoşii dumneavoastră o dată posedată. Deci, printre elevii mei o mulţime de ruşi.

De atunci, nu am petrecut suficient timp pentru a cauta dovezi ale profesorului cuvinte, şi aici avem în Rusia. La un moment dat, asiguraţi-vă că pentru a scrie o carte despre asta. Şi în timp ce eu pot spune doar că aceste probe, am reuşit să găsească destul de puţine, şi în locuri diferite. Imagine, mai degrabă o transformă curios. Multe puţin cunoscut aici (la nivel oficial) tehnici de medicina orientala, este relativ nu demult, practicat de vindecători noastre. Şi acestea, pentru care străinii acum mulţime tăiat în China şi de plată sume uriaşe de bani acolo, doar pentru a petrece cel puţin în faza iniţială, pentru, clasic cursul complet, chinezii nu deţin. Atunci când o fac, mai ceva decât de obicei, în cazuri excepţionale, şi nu pentru toţi. Unele persoane pot aminti, înapoi în anii domniei sale, cât mai curând limba lui Elţin a mers într-o vizită în China. Câteva zile mai târziu, el sa întors de acolo am schimbat: vesel, şi părea să fie intinerit. Şi nici un miracol în această acţiune şi nr. Acesta este rezultatul aplicării est vechi, sau mai degrabă tehnici tibetane "întinerire". Si nu toate făcut în cursul complet (cursul complet are nevoie de mai mult timp), dar numai începutul. Ia-o tot cursul complet, şi, probabil, ar fi fost în viaţă şi până în prezent. Dar, aşa, la cuvântul. Şi nu este vorba fostului preşedinte. Vreau sa ating pe o problemă. Şi anume, într-adevăr, acest sistem este exclusiv rezultatul geniul lama tibetan? Sau a venit la ei din altă parte. Acum greu să răspund cu certitudine completă. Dar, totuşi, ceva ce am putut afla.

De 16 ani am fost practicarea medicinei orientale. Şi o dată la mine în Centrul meu de HONG HO, a cerut o femeie de 50 de ani, cu cea mai puternică sciatică atingând. De profesie a fost un medic pediatru cartier. Rularea pe site-ul, am prins un frig rău şi ca o consecinţă, această agravare. Cazul a fost suficient de grave, boli cronice şi ca de obicei în astfel de cazuri, am aplicat metoda de intinerire, care a fost mult timp practică. După ce procedura, ea mi-a spus:

- A fost odată, în acelaşi mod în ea tratată bunica mea. Pentru ei au venit oameni din toate satele din jur si chiar din zona vecine. Această capacitate este transferată în familia noastră. Din păcate, ea a murit când eu aveam 5 ani, si nimeni nu au de a transmite cunoştinţele lor ...

Nu este oare uimitor? bunica Ţara şi zona înconjurătoare este rareori ezdivshaya, VladLa tibetane tehnica, care nu în est şi acum, mai ales încearcă să se răspândească. Sau, mai degrabă, pe tehnologia magazin est După ce a primit de la strămoşii noştri " Şi de către şi mari, ceea ce noi acum numim "medicina orientala", în realitate, nu de origine de Est? ..
Puteţi adresa întrebări, cum ar fi doriţi. Dar nu numai că, am ridicat acest subiect foarte. Acum este momentul de trezire, şi aşa a venit timpul să ne întoarcem la rădăcinile noastre de slavi, la ceea ce strămoşii noştri o dată posedată. cunoştinţe vechi de deschis, şi vreau să vă spun despre perla, pe care am reuşit să găsească acolo, în est, care, după ce a aparţinut noi. Ce-a fost o dată am primit de la profesorul său, am fost în măsură să (prezinta practica), pentru a reveni la original, perfect adaptate la forma slavi. Vreau să vă spun despre unul din misterele de Est, pe care au numit diferit: în funcţie de cine întreabă despre el. Şi anume, sistemul de "întinerire", şi fără nici o medicaţie. Ea va fi capabil să achiziţioneze oricine, pentru că toate mare - la fel. Prin urmare, este întotdeauna ascunsă în spatele celor şapte blochează. Deci, ce este o "intinerire System"?

Astăzi, subiect pentru mulţi cetăţeni din Rusia nu mai poate sună ca relevante. Şi nu e de mirare. Un strat foarte mare de populaţie este îmbătrâneşte rapid, pierde treptat sănătatea lor şi, în consecinţă eficienţa. În ceea ce priveşte bolile, ei, dimpotrivă, în ultimii ani au rapid ", mai tineri." Anterior, un alt 15-20 de ani în urmă, osteochondrosis cervical sau de sciatică, în special la persoanele peste 40 ani, dar acum au rănit aproape 90% din populaţia adultă din Rusia. În plus, aceste boli sunt adesea observate chiar şi printre cei care sunt doar abia depăşit 20 ani. Si ca pentru 30 de ani şi spun că nu. 40% din copiii de la scoala (numai în conformitate cu statisticile oficiale) au scolioza de grade diferite. În plus, în fiecare an un număr tot mai mare de pacienţi cu diabet zaharat, diferite forme de alergie. Mortalitatea la boli de inima si accident vascular cerebral creste de la an la an. Mulţi oameni de toate vârstele acolo este supraponderal. Nu trebuie să fie un profet să înţeleagă că, dacă lucrurile continuă, atunci foarte curând, marea majoritate a oamenilor se va transforma într-o mulţime de fast-îmbătrânire, persoanele cu handicap, cu toate consecinţele sale. Speranţa medie de viaţă a ruşilor, nu mare. Şi totuşi, prin natura ei, o persoană poate trăi o, mult timp. În plus, destul de plin de viaţă. Acesta nu este un cadou de Academicianul Pavlov a spus odată: "Moartea vârstă mai mică de 150 ani pot fi considerate violente." Acesta nu este un basm, şi nu doar o altă poveste iubitori de misticism. lungă de viaţă - o realitate pe care noi toţi doar uitat, şi un timp foarte lung.

Din ceea ce oamenii sunt îmbătrânire? Această întrebare se poate obţine un număr suficient de răspunsurilor şi în medicina modernă. Atunci când o persoană mai în vârstă creşte, celulele din corpul său încetează de a diviza. Şi, în consecinţă, organismul încetează la data şi, respectiv, peste ani, a ce în ce mai uzat. într-un scurt aproximative Aici descriere a procesului de imbatranire, care dă medicina moderna. Si asta, desigur, adevărat. Desigur, există multe întrebări ale căror răspunsuri sunt aproape întotdeauna sună destul de vag. De ce procesul de imbatranire in organism se produc în toate moduri diferite? Nu este nici un secret faptul că unii oameni par a fi mult mai mic decât vârsta lui, şi unele din contră, mai în vârstă. Şi nu doar superficial. Uneori puteti vedea cateva fier de 70 de ani om, care este activ de lucru toată vara în dacha lui, iarna mersul pe schiuri. Aceasta nu este o raritate pentru a găsi o de ani om 30 cu pantaloni, excesul de greutate şi un buchet întreg de boli cronice în afacere. Da, şi el se uităde multe ori, mai în vârstă decât vârsta lui. Ce o vârstă la 40. De ce se întâmplă? Răspunsul pare să se sugerează. Principalul motiv este imaginea însăşi a vieţii. Mişcarea - care este viaţa. O mobilitate redusă, plus un set de obiceiuri proaste (alcool, tigari, etc), calea directă la imbatranirea prematura. Se pare că toată lumea a cunoscut pe truisms. Cu toate acestea, nu toate (din diverse motive), vom încerca să le respecte. Ca o consecinţă, în fiecare an compania noastră devine din ce în ce mai rău şi vechi. Tineri, sănătoşi, cu aspect de tineri sunt improprii pentru serviciul militar. Şi nici un număr mic de fete foarte tinere, suferă de boli, cum ar Ginecologie, din care mamele lor nu au auzit. Şi nu este surprinzător faptul că, în viitor, procesul de imbatranire vor fi mult mai activă decât este în mod inerent în însăşi natura umană.

Deci, ce sunt oamenii pe care au suferit diferite boli acest lucru şi, în consecinţă, începe să vârstă mai repede? Şi de ce sunt mamele şi taţii noştri mai multe şanse de a păstra activitatea şi performanţa, chiar la bătrâneţe? Dar nimic de bunicii şi stră-bunicii si spune nimic.
Desigur, trăim într-o societate tehnocratic dezvoltate, cu un mediu sărac şi nu este în sine o masă bună. forţei de muncă fizică este folosit aici, mai puţin şi mai puţin. Avem aproape încetat să meargă, deoarece numărul de maşini în ţară este în creştere an de an. Există o utilizare tot mai mare de bere şi alte băuturi alcoolice. Înfloritoare dependenta de droguri, care are 20 de ani în urmă, iar noi nu am auzit slyhom. Si mult mai multe negativ, acesta a devenit realitate astăzi. Şi aşa oficiale medicament noastre, bazându-se pe toate enumerate mai sus, am spus de multe ori: "Ce vrei mai mult pilula?" Bietul de sănătate "este în prezent o persoană fizică şi logică. Trebuie să ne care nu fac parte cu, nu este aceasta, că şi respiră prin timp . "Dar totul adevărat? Şi există într-adevăr nici o altă cale de a păstra sănătatea ta? Desigur, în aceste zile să nu se simtă din nou tânăr, plin de forţă şi energie?

Istoria această metodă îşi are rădăcinile în antichitate profundă. In vremurile de odinioara a fost circulat pe scară largă, inclusiv în Rusia. Dar din moment ce tradiţia medicinei antice s-au pierdut, deoarece treptat uitat. Dar să nu ne intra în istorie şi a trece la descrierea metodei de întinerire.

După cum este cunoscut de către şi mari, în corpul uman există puţine semnificative (sau dacă spun altfel), procese secundare. Toate acestea sunt importante şi fiecare depinde de funcţionarea normală a organismului. Dar printre ei sunt cei care participă la întregul corp. Cu alte cuvinte, fără ele, organismul nu poate face nimic sa se intample. Aceste procese critice, în primul rând, sistemului circulator. Într-adevăr, circulaţia în corpul uman joacă un rol important. Noi respiri oxigen. Fiecare celula din corpul nostru este nevoie în mod constant şi devine oxigen prin sânge. Prin sânge de corpul nostru este eliminată de dioxid de carbon. Facem respiraţie umple de sânge cu oxigen şi expiră dioxid de carbon. Este cunoscut la noi, probabil, orice elev. În plus (conform canoanelor de Medicină orientale tradiţională), unităţile de sânge în organism noastre interne, biologice de energie. Şi energie (la rândul său) se mută din sânge. Este prin această energie de lucru toate organele interne, ca un fel de mecanism complex. calculator biologică, dacă doriţi.

Acum, uita-te la sistemul circulator, ca să spunem aşa, dintr-o altă perspectivă. Deoarece fluxul sanguin este implicat în toate procesele care au loc în organismul uman, atunci cea mai mare parte a bolii începeNastyona o persoană este de la funcţionarea defectuoasă circulaţie. Cel puţin, apariţia acestor boli, care sunt baza un buchet "de altele: osteochondrosis de col uterin, sciatica. Că aceste boli am suferi de majoritatea covârşitoare a ruşilor de toate vârstele. Deci, de unde au venit de la?
Desigur, nici unul dintre boala nu apar de nicaieri. Cel mai adesea, totul începe cu o defecţiune a sistemului circulator. Din acest motiv, ficatul începe să primească mai puţin oxigen şi de energie şi, în consecinţă, ea începe să slăbească. "Slabe" de ficat a fost de lucru mult mai lent. Şi aceasta este un organism foarte importantă a organismului nostru, deoarece este un filtru principal. Ficatul curăţă sângele de toxine diferite, colesterol, zgură pe care le primim din aer, apă şi alimente. Ar trebui să curăţaţi sânge, şi să elimine toate deşeurile natural. Cu toate acestea, atunci când ficatul este slăbit, atunci fireşte că nu îşi pot îndeplini funcţiile sale în totalitate, şi, prin urmare trece prin sângele ei nu este complet eliminat.

Prin modul în care, pentru a determina punctele slabe ale ficatului, este imposibilă orice analiză şi imagini. Oricum, în medicina modernă occidentală nu este însăşi noţiunea de un ficat slab. " Ficat cu absolut nici o durere. Numai sub stres fizic sever, o persoană cu un ficat slab pot simţi senzaţie de furnicături în dreapta lui, care trece repede. În plus, pentru a determina "slab" ficat, următoarele simptome: prezenţa de pete pigmentate pe piele, la rece, uneori membrelor umede. Chiar şi punctele slabe "ale ficatului şi includ caracteristici, cum ar fi: culoarea pielii palidă, tulburări intestinale, răceala sexuală, dureri la nivelul şoldului şi bazinului, slăbiciune la nivelul membrelor inferioare, oboseala, vedere înceţoşată, depresie, sentimente de teama. Nu neapărat că, cu un ficat slab ar trebui să apară fără greş toate simptomele enumerate mai sus. Dar unele dintre ele va fi prezent.

Nu provin din zgura hepatice, colesterol, etc, treptat se stabilească în nave. Procesul poate să apară de ani de zile, pentru o persoana complet neobservate. Apoi vine osteochondrosis: dureri de cap de a începe, salturi de presiune, mâinile amorţite, etc Toate se întâmplă acest lucru doar din cauza vaselor de sânge înfundat. Problema începe cu coapsele, articulaţii. La femei, ginecologie probleme. Multi barbati nu există semne de prostatita. În plus, unele dureri de cap sunt razymi. Asta e capul incepe sa durere în frunte, sprâncene, perciunii. Deci, te doare in spate de câmp: în acest loc există gravitate: uneori nu este de zgomot în urechi. Acest lucru este "vinovat" de rinichi slabi, care, de asemenea, a început să încetinească din cauza vaselor de sânge înfundat. Dacă te uiţi la nivelul taliei a pacientului, puteţi vedea o reţea de bombat de sub vasele de piele. În plus, navele pot umfla, de asemenea, pe picioare, picioare, solduri. La aceşti pacienţi este îngreunată de mobilitate la nivelul articulaţiilor, treptat apar plicticos, trăgând durere în sacrum, solduri, partea exterioara a picioarelor. Şi nu hernia vertebrală, aşa cum se presupune in medicina de vest. Coloanei vertebrale, apoi absolut nimic de-a face cu, şi vina vaselor de sânge înfundat, care din cauza nervilor sciatic a pierde oxigen. Deci, în mod firesc, nu tratamente traditionale (masaje, preparate injectabile, de încălzire, de operaţiuni), nu ajută. Pentru că nu rezolvă problema în sine: nu elimina cauzele foarte acestei boli. Venind dintr-o diminuare mobilitatea picioarelor, astfel de pacienţi să înceapă să dezvolte boli, cum ar fi artroza si artrita a articulaţiilor. Mulţi (dacă nu cel mai) dintre pacienţii care suferă de osteochondrosis, nu există hipertensiune, boli cardiovasculare, creşte riscul de infarct miocardic şi accident vascular cerebral, agravarealărgirea şi auzul. Şi este, fireşte, mai multe boli cronice grave umane, cu atat mai repede se poartă în organism şi, prin urmare, îmbătrâneşte rapid.

"Ei bine, şi acum, cu toate astea nu -?" Poate fi o întrebare rezonabilă. Aproape toate bolile menţionate mai sus, nu ne-am vindecat complet, dar cel mai bun caz, dezactivat de ceva timp. Pentru ei, pur şi simplu nu poate fi vindecat, nu eliminat nave. Dar cum se face?
Multi medici, precum şi reprezentanţi ai aşa-numitele "populare" medicina, de a consilia doar să faci curat în primul ficat şi intestin. Şi la prima vedere, această propunere pare logică şi la dreapta. Dar numai la prima vedere. De fapt, atunci când detaliate considerare mai mult de această problemă, tot nu este atât de simplu.

Desigur, de curăţare a intestinului - un lucru bun. Cu toate acestea, această procedură, practic, nu afectează vasele sacrificate. Cu alte cuvinte, mai curat acest sens, ele nu vor de. Ca pentru ficat, orice curăţare violente sfârşit, pentru stres ei, după care începe sa lucreze chiar mai rău. Este ca şi cum obosit, omul care a lucrat toată ziua, în loc de odihnă ale acestuia ar fi să descarce vagoane. Nu ţineţi în cazul în care el, în acest caz, picioarele? Deci, dacă doriţi să faceţi pentru a curata ficatul? Bineinteles ca nu. Faptul că omul, prin natura însăşi oferă o mare varietate de mecanisme, inclusiv de curăţare a ficatului. Cu alte cuvinte, ficatul este pe deplin capabil să fii curăţat, natural şi fără nicio constrângere din partea. Trebuie doar să creeze condiţiile necesare, şi anume, de a normaliza sistemul circulator: curat nave, şi numai după această ficat, şi să fie capabil sa se curete. Si cel mai important, o astfel de tratament naturist nu ar afecta în mod negativ viitorul său de lucru.

Cum se poate observa, din nou, peste tot se reduce la curatarea vaselor. Şi nu este surprinzător. După toate, sistemul circulator, piese de teatru, putem spune că duce în toate procesele care au loc în corpul uman. Ficat, ca orice alt organ, devine oxigen, energia nutritive se datorează circulaţiei sanguine. Şi dacă circulaţia este slabă (din cauza vaselor de sânge înfundate, sau pentru orice alt motiv), apoi ficatul va primi tot ceea ce are nevoie, în cantităţi mult mai mici şi se va desfăşura în mod natural nu este mai lent de punere în aplicare pe deplin funcţiile sale. Prin urmare, de curăţare a acestuia nimic substanţiale va fi, din acest motiv, puterea de care are nevoie pentru a lucra, oricum, în cantităţi mari, nu. Acesta nu va face pentru alte organisme, care, la rândul său, de asemenea, va funcţiona mult mai slabe.

Se pare că trebuie să curăţaţi nave. Dar cum să faci asta? În acest caz, vom fi doar în măsură să auzi o mulţime de diferite recomandări. Oficial medicament pentru care le oferă tot felul de droguri, şi chiar şi un laser. Să nu meargă în considerare a mecanismelor de acţiune a acestora. Să ne cititorului atenţia doar asupra eficacităţii acestor metode. În ciuda, aproape universal, utilizarea pe scară largă a acestora, numărul de pacienţi noi care nu au devenit mai mici. Contrar. An de an, numărul este în creştere. Actuală "tradiţional" medicina oferă în scopul de a curata vasele de ierburi diferite. Această metodă pare mult mai de preferat. Cu toate acestea, să fiu sincer, este dificil de imaginat mecanismul prin care iarba se poate dovedi nave de acumulare pe termen lung. Chiar dacă am presupune că unele bulion (sau altceva fabricate din iarba, nu conteaza), se va dizolva într-un fel melci sau colesterol, apoi scoateţi-le încă mai au ficatului. Dar ea, fiind un slab (Rla un ficat normal, activ şi astfel nu va permite apariţia unor depozite în vase), este puţin probabil să fie în măsură să o facă. Deci, peste tot din nou, mai devreme sau mai târziu, va reveni la "business as usual.

În anumite părţi ale corpului, pune băncile speciale de o anumită dimensiune. Ce se întâmplă? Permanent pe corpul pacientului, banca joacă rolul unei pompe de vid ordinare. În acest caz, pielea din interiorul ei, repede începe să se întunece, uneori obtinerea aproape negru. Acest lucru înseamnă că produsele din sânge, împreună cu deşeuri, colesterol si alte lucruri, trage mai aproape de suprafata pielii. Uneori, se dovedeşte că, în temeiul o piele borcan un pic mai uşoare, dar sub alta, complet negru. Aceasta înseamnă că acolo unde negru, stagnantă în mai multe nave. Apoi, băncile sunt eliminate, şi a plecat după ei în cercurile intunecate, este de la 9 crestaturi, o perioadă de trei tăişuri ac speciale. Profunzimea de penetrare (ca urmare a ac punctul speciale) nu este niciodată mai mult de 1,0-1,5 mm. După ce că băncile pot din nou reveni la locul său original. "Pompe" începe din nou activitatea lor, care se întinde prin caneluri, acumulate sub piele de stagnare. Exterior, el este o substanţă asemănătoare cu jeleu, întuneric, şi, uneori, negricios, nu la toate similare cu sânge. Deoarece sânge uman - o crimson lichid.

Anticipând argumentele scepticii spun imediat. băncile de sânge nu se încadrează în falduri. Acest lucru este imposibil, deoarece există un vid. Sânge este redusă la minimum în aer liber numai pentru că este bogat în fier, care oxidează. Unele deosebit de "avansat" în medicina cred că sângele devine atât de groasă sub influenta ale băncilor. Ea este un fel de, comprimat. Acest lucru nu este adevărat, pentru că spre deosebire de legile de bază ale fizicii. Mai mult decât atât, o astfel de "jeleu" nu vine permanent. În cele din urmă, atunci când toate stagnarea omul iese complet, banca începe să se prelinge roşii normale, nu poartă nici o asemănare cu ceea ce vine înainte.

Băncile sunt setate pentru locaţii specifice din cadrul corpului pacientului, care sunt determinate în funcţie de disponibil de la el patologii. Număr de sesiuni este stabilită în funcţie de ceea ce pacientul vrea. Această metodă poate fi folosit cu succes pentru tratamentul osteochondrosis, stagnante forme de sciatică şi o serie de alte boli. Dar mereu am recomandăm tuturor celor care doresc să scape puţin o dată de ansamblu "buchet" de boală, supuşi unei curăţarea completă a corpului. Pentru că stagnarea din vasele, este foarte "fertile" solul în care creşte numărul mare de boli. Stagnare şi eliminarea, desigur, duce la dispariţia lor reală, pentru că ea dispare cauze.

Desigur, curăţarea completă a navelor - nu este rapid. Oamenii decenii acumularea de colesterol, zgura, etc Prin urmare, este imposibil pentru a curăţa organismul de bine, la doar câteva zile. Rezultat, cu toate acestea, nu ne poate crede, este meritat. Pentru mulţi, a trecut şi trece acum printr-un sistem complet de curăţare, în plus faţă de bolile care le-au suferit de mai mulţi ani, a dispărut excesului de greutate (10 kg, şi uneori mai mult), ridurile sunt netezite, pielea devine mai supla si neteda, oboseala dispare. Omul poate fi prelungit din nou să treacă, o dată, fără să simtă durere la nivelul coloanei vertebrale la nivelul coloanei vertebrale lombare sau articulaţiilor. La bărbaţii care primesc tratament complet, în cele din urmă revenind la potenţă normală. La femei, problemele dispar ginecologie, de altfel, restaurat funcţia de reproducere. Anume, a avut loc această procedură o femeie (ca practica), în poziţia de a da naştere şi după 40 de ani, în ciuda faptului că a pus diagnosticul de sterilitate. Şi în toate acestea, nu există nici un mister şi miracole. Simplu. La om, sânge reînnoit complet, şi nu prin transfuzie de sânge nu este clar de la care, aşa cum proprie, crearea dend corpul său. Normalizat toate procesele metabolice, fluxul de sânge, presiunea, şi astfel, încă o dată, organele începe să funcţioneze în care acestea ar trebui să aibă, prin natura. La urma urmei, corpul nostru (ca mulţi învăţaţi moderne) este proiectat pentru un secol de utilizare, şi nu timp de 5-7 decenii, aşa cum se întâmplă acum.

Această metodă este aproape necunoscut medicina de Vest. Totuşi, în China, este folosit destul de activ, aşa cum am menţionat deja mai sus. Şi China sunt acum 1,5 miliarde de oameni, iar noi suntem ce în ce mai puţine în fiecare an. Dar diferitelor medicamente pe care le producem şi să cumpere în străinătate mai mult şi mai mult. De ce? Pentru binele tuturor acest lucru, nu. De ce suntem mândri de sale "realizări" în ştiinţa medicală, sondaje de dispariţie? Poate destul de speranţe pentru mistică "progresul ştiinţific" şi de multe ori ridicol de prost "tehnologiei moderne"? De ce pas vreodată pe aceeaşi greblă? Nu este oare mai bine să se aplice experienta de strămoşii noştri, care amabil pastrat pentru noi chinezi? La urma urmei, este foarte posibil să ducă o viaţă normală, fără a înghiţit pastile de mână în fiecare zi. Deci, trăiesc în China modernă, există şi ecologie (de altfel) nu este mai rău decât exemplul nostru. În ciuda puternică industrie, chinezii salva în mod constant pe construcţia staţiilor de epurare a apelor uzate.

Da, desigur. Curăţarea completă - cauza lung. Dar un tratament de calitate mai repede şi nu se întâmplă. Mai ales atunci când acesta acoperă tot corpul ca un întreg. Aveţi posibilitatea să obţineţi tratament în etape sau în parte. Chiar şi o curăţare parţială a corpului, fi sigur de a aduce rezultate pozitive, semnificativ îmbunătăţirea bunăstării. În plus, de curăţare a navelor ar putea accelera, în cazul în care efectua prin coroborare cu alte metode adoptate în "Est" medicament. Dar acest lucru, voi spune mai multe în articolul următor. Întinerire nu este un basm, deşi el nu a fost realizat cu ajutorul de pastile scumpe şi medicamente, ca nu cumva i-au spus vânzătorii. Şi oricine care vrea să-şi recâştige pierdut de sănătate şi de tineret, o poate face. Foarte adesea răspunsurile la complex, întrebările cele mai importante ale vieţii se află la suprafaţă. Şi majoritatea oamenilor nu le puteti gasi doar pentru ca ei nu vad, sau mai des, nu ştiu exact ce să caute, din cauza lipsei de cunoştinţe relevante. Aceasta nu pentru că nu există astfel de răspunsuri.


Sursă

Miercuri, 31 martie 2010
Vizualizări: 2441

Citiţi de asemenea

Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
65
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
29
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
58
Chișinăul nostru , desigur, estre un oraș vechi, cu o istorie bogată. Cunoaștem multe despre el din lucrările istoricilo...
105