ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Raw dietă alimentară.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Detoxifiere ca o metodă de tratare a bolilor


Când eram copii, pentru prima dată mancam mancare gatita in corpul nostru este format mâzgă primul. O parte din acest mucus se depune pe peretii tractului digestiv, în timp ce restul sunt colectate într-o locaţie foarte convenabil - în plămâni.

Mucusul nu poate rămâne în plămâni pentru o lungă perioadă de timp, deoarece în plămâni au un mecanism similar cu peristaltismului intestinal, alinarea le de mucus. Acest mecanism este similar cu un milion de degetele mici de pe suprafaţa de plămâni care se mişcă ca o bandă transportoare, aducând mucusului din plamani. Mucus iese din plămâni şi în nas - şi veţi vedea că copilul dumneavoastră este decurg din nas. Când am fost copil de produse alimentare mucinoase, apoi l-au tot timpul va curge din nas, deoarece organismul incearca sa scape de mucus. Din perspectiva de natura acestui proces este destul de normal: toate excesului de mucus este derivat din corpul copilului, prin nas şi plămâni sunt păstrate curate. Dar ce facem când vedem că este copilul nostru este curge nasul? Un răspuns tipic: "Oh! Copilul meu care decurg din nas. Pielea din jurul săraci nasul este iritat şi acoperit cu o erupţie cutanată. Eu am pentru a ajuta copilul dumneavoastră şi să-l ia la medic. " Medicul prescrie picături nazale. Ne simtim mai bine, deoarece făcut pentru copilul tot ce se putea.

Vreau să spun că picături nazale nu sunt necesare. Copilul nu este nevoie în aceste picaturi. Creeaza sunt toxice. Ele sunt atât de toxice că organismul încetează să mai arate mucusul din plămâni şi se concentrează asupra modului de a scăpa de toxinele enumerate picături. Organismul se opreşte procesul de purificare, nasul încetează să curgă şi de mucus merge înapoi la plămâni. Ne uitam la copil şi să spună: "Da, aceste picaturi au ajutat. Copilul meu a recuperat ". Noi nu înţelegem că nasul a încetat să curgă, deoarece organismul să-şi concentreze toate energiile pentru a curăţa picăturile de toxice. Şi că nasul roşu actual nu este atât de teribil ca plamanii umplut cu mucus şi a corpului, slăbită de toxice picături pentru nas. Între timp, stratul de mucus este mai gros decât toate. Organismul are o multime de energie pentru a curăţa plămânii de mucus. Atunci când organismul a acumulat suficientă energie, se va pune din nou în mucus. Este nevoie de trei luni, iar nasul copilului curge din nou. Ce facem? Noi sa ne spunem: "Nasul curgea din nou, aveţi nevoie pentru a apela la medic." Avem un copil la doctor, care spune că avem nevoie de picături pentru nas puternic, deoarece mucus a fost mai mult, este concentrarea mai mult şi din cauza inflamarea glandelor ei. Mucusul, deoarece creşte prin trahee şi este depus pe corzile vocale, cauzat, de asemenea, voce răguşeală.

Noi, mai puternic, astfel picături toxice care organismul opreşte din nou proc-SSE pentru eliminarea de mucus şi se concentrează pe tratarea acestor picaturi. Procesul va dura mai multe luni până când copilul corpul va acumula suficienta energie şi va reveni la epurare din mucus.

Gândiţi-vă pentru un moment in viata ta atunci când nivelul de energie dvs. de obicei, se ridică peste media? Ca regulă, ai mai multa energie atunci cand esti in vacanta, sau atunci când te relaxezi pur şi simplu într-o sâmbătă sau o duminică. Şi atunci când sunteţi bolnav, de obicei? Nu v-aţi vreodată să vă spun: "Ce este aceasta? Odată ce aveţi timp liber, asa ca bolnav. Atunci cand corpul tau devine mai multa energie, este în grabă să-l folosească până când nu s-au cheltuit pe altceva. Corpul tau foloseste aceasta energie pentru detoxifierea. De aceea ne bolnav, atunci când avem timp pentru odihnă.

Pentru a accelera eliminarea toxinelor şi a consolida activitatea enzimelor, organismul ridică temperatura, care este un proces complex, care necesită mult timp şi energie. Pentru a crea temperatura, organismul trebuie să muncesc din greu. Inima bate pe minut la 20-30 bătăi mai mare decât de obicei. Toate glande hormonale sunt de lucru duble. Prin urmare, ne simţim obosiţi.

Pentru a economisi energie, de obicei, du-telea pentru digestie, organismul creează o situaţie în care nu vreau să mănânc. Limba este acoperită cu un strat gros de mucus, iar noi nu simt gustul. Nas înfundat, iar mirosul de alimente nu poate tenta noi. Glanda umflate, dureroase şi să înghită. Ce se întâmplă când avem febră? Corpul incepe sa transpire, toxinele pot merge impreuna cu sudoare prin porii pielii. Îţi aminteşti de acest deosebit de lipicioase si urat mirositori sudoare care vine din tine în timpul temperaturi ridicate? Mucusul devine mai subtire si incepe sa flush nas. Ceea ce ne face de obicei la? Aspirina. Ce facem? Poate am dezvoltat un sindrom de insuficienţă aspirina? Aspirina este compus în principal de sulf (sulf), de sulf este dăunător pentru noi. Corpul nostru nu ne aşteptăm la astfel de perfidie. Sulful este atât de toxice care organismul nu este doar suficienta energie pentru a continua evacuarea de mucus. Un important opreşte procesul de recuperare. Toate că interesele organism în acest moment, aceasta este toxic aspirină în sânge. Este o prioritate cât mai repede posibil a scăpa de. Pentru a realiza acest lucru, organismul este de lucru atât de greu şi aşa slăbit că nu poate menţine chiar normale de temperatură. Apoi, temperatura nostru scade sub normal. Suntem forţaţi să se întindă în pat, deoarece simt foarte slab. Am fost slăbirea a temperaturii şi a reacţiei organismului la aspirina.

În plus, atunci când ne simţim slabi, pentru un motiv pe care încercăm să aibă un deosebit de alimente grele zheluyu, cum ar fi supa de pui. Nu avem nici o pofta de mâncare. Organismul spune: "Nu se va mânca" Dar! Simţim că ar trebui să mănânce supă de pui, deoarece El ne va da "energie". Am, de asemenea, înainte de hrănirea lor pentru copiii mei. I-am spus: "Mananca supa de pui, ai nevoie de energie." Sau le-am dat câteva alte produse alimentare de mare de calorii. Deoarece corpul este într-o "nu mănâncă nimic, în cel mai bun, dacă a lăsat un pic de energie, va voma. Organismul de atac pentru tine: "Nu, nu, nu că am nevoie de toate meu de energie pe vindecare". Dacă vom mânca, atunci când organismul este într-un "nu" introducere, apoi sângele trebuie să fie prezentate la stomac pentru a ajuta la digerarea această supă de pui, prin urmare, ţinând departe de energie din procesul de detoxifiere. Digestia necesită o cantitate mare de energie, si ne simtim chiar mai slabă. O incercare de a avea un vigoare la data de boală este, de asemenea, cauza de complicaţii în urma unei boli. Iată ce se întâmplă atunci când nu ne asculta corpul.

Corpul tau necesita o multime de energie pentru a curata organismul de droguri. După o singură boală, nu ne putem îmbolnăvi pentru o lungă perioadă de timp. Acest lucru se întâmplă deoarece corpul este lăsat să se detoxifieze de energie. Organismul trebuie să acumuleze energie înainte de a începe din nou pentru a curăţa organismul dumneavoastră.
Prin urmare, nu majoritatea adulţilor au un astfel de temperaturi ridicate, ca la copii.

Între timp, cantitatea de mucus în plămâni creşte. Un strat de mucus proaspete este transparent. Şi mucusul vechi pot fi de culoare verde sau portocaliu închis, maro sau galben. Pentru a scăpa de această cantitate imensă de mucus corpului solicită ajutor pentru pneumonie. Organismul face eforturi eroice pentru a scăpa de mucus. Se ridică şi mai multă energie decât chiar temperatura, si ne simtim foarte obosit. Suntem de respiraţie puternic şi sforăit. Când ne-am pneumonie, vom accepta penitsilin. Acest lucru se opreşte producţia de mucus şi slăbeşte şi mai mult organismul.

După aceea, timp de mulţi ani corpul nu va face încercări de a curăţa, cu excepţia unei mici "la rece" aici şi acolo, că nu poate fi considerat o detoxifiere grave. Organismul respectiv continuă să acumuleze un exces de mucus în plămâni, în timp ce numai o treime din pulmonare nu rămâne liber, în timp ce uşor a spune: "Mai mult nu pot. Este o treime necesare pentru a continua să respire, să continue să trăiască. Eu nu pot supravieţui pe mai putin oxigen. În organism există un spaţiu mic - este sinusurilor şi frontală. Mucusul începe să se mişte acolo. Apoi, organismul timpurieinaet folositi spatiul de sub piele. Când mucusul şi toxinele sunt depozitate în stratul subcutanat, pielea devine de o sută de-bumps şi aspră. Apoi, când am chiar un pic va merge pe jos, vom începe să sudoare, şi mucusul începe să iasă prin porii pielii. Acest mucus este acidă, se irita pielea. (Imagineaza-ti cum ar începe să zero pielea ta dacă îl unse cu ceva acide, cum ar fi suc de lamaie) Noi o numim o alergie..
Aceasta face o alergie? De ce nu mai există? Avem o multime de toxine corpului. Multi spun: "Când am mânca fructe citrice, am erupţii pe piele apare. Citricele sunt dizolva doar toxine şi trebuie ajutaţi să le rapid prin piele. Acest lucru este pentru ea de fapt, foarte bun. Acest lucru înseamnă că organismul a acumulat o cantitate enormă de toxine.

Uneori am acumula în organismele noştri, astfel încât de mult mucus care începe cu o mare casa de lucru pentru a respira - ne-am dezvoltat astm. Nu putem respira. Nu avem suficient oxigen. Suntem atât de copleşit cu mucus care nu pot respira liber. Mucusul de umplere sinusurilor frontale, este prea aproape de creier, provocând dureri de cap şi potenţial duce la tumori pe creier. Acest spatiu nu este proiectat pentru a stoca mucus.

Cel mai simplu mod de a verifica dacă aveţi de mucus în plămâni, este o alerga în jurul casei. Dacă v-ar decurge din nas, apoi mucusul este. Dacă va fi mers de două ori în jurul casei, si pe nas nu se execută, înseamnă că plămânii curat. Dacă, atunci când rulează, puteţi respira pe nas, nu aveţi de mucus.
Ai observat vreodata alergători profesionale turneu? Ei constant Hawk? Chiar dacă acestea sunt şedinţei pe o dieta vegetariana, atunci ele sunt încă mănâncă ridicat de calorii mancare gatita ca orez şi cartofi, care duce la formarea de mucus. Cînd running Alchemycal, acestea mâzgă nu este alocat. Stiu ca multi alergatori-Alchemycal, şi ei nu au probleme cu mucus, ele nu au nimic de tuse si respira pe nas. Ei au suficient oxigen pentru a vorbi în timp ce rulează. Ele sunt uşor de curăţat.

Corpurile noastre sunt făcute în aşa fel încât atunci când rulează, acestea să fie curăţate. Fiinţele umane ar trebui cel puţin mers pe jos. Avem în corpul unui mic spaţiu liber pentru acumularea de mucus. Corpurile noastre sunt create în calcul de mişcare. Ne sunt aranjate în aşa fel încât atunci când ne muta, plămânii începe să muncească din greu şi împingeţi afară de mucus. Dar dacă noi nu sunt difuzate şi, rareori, du-te, apoi, modul în care organismul nostru va scapa de flegma? În loc de a ajuta corpul nostru lea curăţate de mucus, ne întrerupe munca sa şi luând aspirina.

Organismul trebuie să fie foarte puternic pentru a ridica temperatura. Ar trebui să ne bucurăm când avem febră foarte mare! Fi fericit. Corpul tau este de lucru, astfel încât să ai fost sănătos. Când aveţi o febră, ajuta organismul dumneavoastră şi nu mănâncă nimic. Cel mai probabil, atunci când aveţi febră, şi aşa nu vreau să mănânc nimic. Când eram mică şi am fost temperatura, niciodată n-am vrut să mănânc, dar mama mea mereu a încercat să-mi feed. Mi-a dat bea lapte fierbinte. Lapte, amestecat cu unt. Sau altceva în acelaşi spirit. Dacă doriţi pentru a ajuta organismul dumneavoastră, asiguraţi-wrap la rece, sau de a lua un duş, alternand apa calda si rece, sau culcată în cadă. Corpul tau stie ce vrea. Se ştie dacă acesta doreşte să fie acoperite. Dar, de obicei, atunci când am înclinat pătură, mama mea a spus: "Nu, nu, acoperite, şi apoi congela." Mama mea a făcut totul în interesul meu. Acum ştim că cel mai bine că putem face este de a asculta pentru corpurile noastre.

Suntem cu toţii toxice.

Detoxifiere - vigoare a corpului nostru curat. Detoxifiere este necesar dacă doriţi să fie sănătoşi. Care sunt principalele simptome de detoxifiere? Înainte de descrierea lor, vreau să împărtăşesc cu voi o poveste.

Un timp am lucrat la Institutul de Sanatate din Michigan, care vin în două sau mai multe săptămâni, cei care au vrutşi ar fi Alchemycal. În primul rând, au pus pe un suc de două zile cureţe, şi atunci ei se obţine suc din grâu verde, seminţe încolţite şi diferite alimente proaspete. În fiecare zi în care îndeplinesc cu personalul, pentru a discuta simptome de detoxifiere. Ei spun despre erupţii cutanate, dureri de cap, diaree, răni răceli şi puncte slabe. Şi de fiecare dată grup este cel puţin o persoană care nu are nici un semn de detoxifiere general. Personal ştie că acesta este un semn foarte rău. Acest lac şi la începutul anului că în organism, de acest om nu este nici o energie stânga pentru a curăţa. Deci, vreau să vă bucure simptome de detoxifiere. Când comutaţi la alimente proaspete, va reveni imediat la masa corpului său de energie, iar tu ar trebui să înceapă de detoxifiere. Dacă nu, acest lucru poate însemna că aveţi o problemă de sănătate. Deci, dacă vă decideţi să treceţi la alimente proaspete, aşteptaţi pentru detoxifiere. Chiar dacă simptomele de detoxificare va apărea într-un moment ciudat, atunci când ar trebui să facă un raport sau să fie la reuniune, nu contează, să fie recunoscători. Dacă aveţi simptome de dezintoxicare - Sărbătoreşte! Fii fericit! Bucură-te!

Care au fost cele mai frecvente simptome de detoxifiere? Aproximativ 75% din tranzitia de la produsele alimentare prime în gură răni sunt formate. Acestea sunt formate, deoarece saliva devine acida si irita gingiile, ceea ce duce la ulcere. Aceste leziuni provoca timp drazhenie, durerea şi disconfortul. Aveţi nimic de a face cu ei nu pot. Nu există nici o clătire sau unguente care vă pot ajuta. Va trebui să aşteptaţi până când saliva ta se va schimba, de regulă, nu mai mult de 2-3 zile. Când te duci pe dieta cu alimente proaspete, corpul tau incepe sa curat-Xia, precum şi toate murdărie din corpul tau este eliberat în sânge. Acest lucru creează o creştere temporară în aciditate. Prin urmare, atunci când ne este foame, am mirosul neplacut. Când ne este foame sau full-Stu schimbarea dietele lor, miros de amoniac noastre.

Un alt simptom de detoxifiere este o slăbiciune. slăbiciune Majoritatea oamenilor sunt cu-ing doar pentru o perioadă scurtă de timp în prima săptămână. Uneori vom fi brusc, atât de slăbit că nu putem muta un deget vimsya. Apoi, ca brusc, este pro-mersul pe jos, şi vine un val mare de energie. Ne simtim o slăbiciune, atunci când organismul este ruet concentrat toată energia pentru a curăţa un organism anume. Imaginaţi-vă un dispozitiv care scaneaza tot trupul tău, şi găseşte brusc un organism care necesită curăţare. Aparatul trimite o indicaţie energic centrat in corpul tau: "Ay, ay, ay! Nu e ceva acolo! Am lucrat aici, şi am nevoie de un plus de energie. " Se lucrează, de asemenea, corpul dumneavoastră.

Simptom al treilea se dureri de cap. Dacă durata de viaţă ai mancat o multime de zahăr Belyi sau bea o mulţime de cafea sau de a lua pastile de durere, este probabil să apară dureri de cap. Ei au trecut de obicei nu mai mult de două sau trei zile, dar poate fi destul de puternică. Pentru dureri de cap culca să se odihnească, să ia o baie fierbinte, să ia un pui de somn sau Pune-te o clisma. Adresaţi-vă corpul dumneavoastră: "Ce vrei" Si? Asculte.

Un alt simptom comun este o erupţie cutanată. Corpul nostru împarte toate toxinele din anumite grupuri. Un grup afisate prin urechi. Cealaltă este mai uşor să se retragă prin nas. Şi în al treilea, să aducă prin piele cu transpiratia. Atunci când toxinele sunt obţinute prin piele, ai format o erupţie cutanată. Mai acide dvs. sudoare, mai rău ar fi erupţii cutanate. Cum puteţi ajuta? Ia-o baie fierbinte şi un propoteyte bun. Sau de a sta în saună. Dacă te duci la sauna, reţineţi că sudoare toxice să spele. Eu merg de multe ori la sauna. Mă uit la oamenii care merg acolo să vină şi să stea în sus şi se usucă doar la aer ho-lodnom. Şi organismul absoarbe aceste toxine înapoi! Când noastre porii sunt deschise, corpul nostru, ca un burete, absoarbe totul în ea însăşi din nou. Noi trebuie să spele sudoare şi a toxinelor. Apă rece cele mai bune, deoarece pori, de protectie, stoarce chiar şi o anumită cantitate de talk-sinovial.

Înainte simcă - diaree. Cineva începe diaree, ca doar bine. Intr-o zi am rugat ca mi-ar fi trimis diaree, si nu am sa-l aduc. Un prieten de-al meu a cerut, şi luat-o la şase luni. El nu a putut merge la filme, deoarece tem departe de casa pentru mai mult de 100 de picioare. Mi-ar lua diaree, pentru că am avut simptome de volvulus, şi mi sa spus că acesta va corecta diaree. Diareea nu este dăunător şi nu este cauzată de bacterii. Diareea este rezultatul faptului că corpul nostru încearcă să cureţe.

Când a dezvolta simptome de dezintoxicare, primul lucru pe care ar trebui să faci este să suni pe cineva de la Alchemycal care au înţeles toate acestea, şi poate vorbi cu tine. Puteţi suna un prieten - Alchemycal şi spune: "Sunt sunat pe tine pentru că eu sunt doar de la moarte dureri groaznice de cap! Am toate malarie, şi am fost foarte slab. Si prietenul dumneavoastra va răspunde: "În zdravlyayu, corpul tau este suficient de puternică" De ce am nevoie în acest moment să se aplice de la cineva Alchemycal!? Acest lucru este important deoarece, în ciuda explicaţiile mele, dacă aveţi orice simptome de dezintoxicare, intrati in panica. Se întâmplă pentru toată lumea. De aceea este important să suni pe cineva care vă pot sprijini în căutarea dumneavoastră pentru sănătate şi tren-vă Rit, ca te simti bine. Oricine care confirmă faptul că toate bine si ca sa te simti este normal.
Dacă aveţi reacţii severe la detoxifierea, vă puteţi înfometa pe apă sau suc de 24-36 ore. Greva foamei va accelera procesul de curăţare. Înainte de repaus alimentar, citiţi cărţi despre acest subiect. Dacă doriţi să sufere de foame pe termen lung, vă sugerez să mergeţi la un tratament la clinica de foame.

Victoria Butenko, "12 pasi in dieta alimente crude"

Unele link-uri pe aceasta tema:
syroedbooks.narod.ru / - Biblioteca Alchemycal;
poprirode.ru / obraz.html "stilurile de viaţă şi de sănătate", Valentin Nikolaev;
www.syroedenie.com/ - sănătate bună la 100%, precum şi
www.syroedenie.com/forum/ forum Alchemycal;
mikhail-stolbov.narod.ru/1.htm "Aşa cum am creste dinti noi" Michael stalpi


http://www.rassvet.dn.ua/publ/3-1-0-64

Vineri, 22 august 2008
Vizualizări: 6112

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
64
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
370
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
510
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
378