ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

război declarat pe pungi de plastic!Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Premierul britanic Gordon Brown a anuntat la sfarsitul lunii februarie, războiul pungilor de plastic de unică folosinţă şi a avertizat ţării majore comercianţii cu amănuntul că, dacă nu va coopera cu el în mod voluntar în această campanie, guvernul va găsi modalităţi de a le obliga să facă acest lucru. Premierul a precizat că magazinele mari nu ar trebui să rămână observatori pasivi a modului în pungi din plastic - au o perioadă de expansiune de aproximativ o mie de ani - infesta ţară.

Este, mai presus de toate, perceperea de taxe pentru ambalare pungi de cumpărături, aşa cum consideră Brown, va face mai mulţi cumpărători "doza" de a utiliza acest mijloc de furnizare a produselor lor la domiciliu, dacă nu vin la magazine cu pungi reutilizabile. Formal, în timp ce nu se opune unor astfel de măsuri, multe dintre magazine, deşi nu în grabă cu executarea acestuia, aparent temându-se că acest lucru, la rândul său, ar limita "apetitul clientilor pentru cumpărare - vizitatorii sunt obişnuiţi să supermarketuri pentru a obţine cărucioare de mărfuri, şi nu există nici saci de start, nu va fi suficientă.

Taxa pentru un pachet - chiar mici - vor deveni pentru mulţi cumpărători de către unii frâne psihologice, inchidere le încă dorinţa irezistibilă de a cumpara pentru o utilizare viitoare. Conform statisticilor, britanicii arunca aproximativ o treime au cumparat produsele lor pur şi simplu nu pot sau nu au timp să mănânce înainte de expirarea data . magazin de proprietari sunt puţin probabil să deraieze, astfel încât acestea nu au o astfel de ură faţă de ambalaje din plastic, ca apărători ai mediului. Evident, având în vedere acest punct de vedere, proprietarii prim supermarket-uri şi a avertizat că "în cazul în care modificările necesare pentru a se asigura că guvernul constrângere, vom lua măsurile necesare." Guvernul va fi gata pentru a face ceea ce se poate ", a spus el într-un articol publicat în Daily Mail.

"Nu vom merge uşor greşit aceşti paşi, dar deteriorarea mediului cu pungi din plastic de unică folosinţă este de aşa natură încât va trebui să ia măsuri dure", - a declarat Brown, în acest articol.

Primul-ministru a informat că în gospodăria sa, el a luat deja măsuri pentru a limita impactul negativ asupra mediului, dar cu toate acestea, cosul de gunoi în privat casa lui in Scotia este încă plin de pungi de plastic, datorită faptului că magazinele care alimentare de aprovizionare la casa, ambalate aproape fiecare produs sau într-un pachet separat. Cu acest timp şi au nevoie de ceva de facut, pune-l toate împreună Brown.

Downing Street nu a furnizat toate datele care pot să apară atunci când facturile de restricţionare a utilizării pungilor de plastic de unică folosinţă în ţară, dar premierul a indicat că puternic cumparatori, magazine şi de guvern în cele din urmă ar trebui să "realizeze responsabilitatea lor de a pune capăt daunele de mediu cauzate de noi mediului.

LONDRA, 03 martie. / Corr. Itar-Tass Habotin.

Marţi, 04 martie 2008
Vizualizări: 3078

Citiţi de asemenea

Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
115
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
47
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
76
Chișinăul nostru , desigur, estre un oraș vechi, cu o istorie bogată. Cunoaștem multe despre el din lucrările istoricilo...
122