ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Regatul de case de vinilAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ei s-au construi case bucuria şi vecinii - de a surprinde. Multe cladiri din provincia ruse pot fi acum în condiţii de siguranţă incluse în lista de minuni lumii. La urma urmei, lucruri pe care nu pot vedea: piramida lui Keops în curte, etaje conacul trei sticle de sampanie sau o cabană de mers pe jos pe picioare de pui.

Arhitectura, pictura sau muzica, pot fi incredibil. În mintea constructorii nu sunt nebun idei mai puţin de scriitorii de SF, dar spre deosebire de al doilea, primul capabil de a realiza fanteziile lor în realitate cu propriile sale mâini.

Sfinxul in gradina

Arhitect Alexandru Alexeyev Kabardinka din sat, în apropiere de Gelendjik, mereu a vrut sa construiasca ceva unic.

pat gradina nivelat şi au construit o piramida egipteana - mormântul lui Keops la un tee - chiar copie, a redus de zece ori mai mult. Şi totul în interiorul ca şi originalul: frescele şi energie neobişnuită.

Mai târziu, în apropiere de piramida "crescut" Sfinxul, Templul lui Zeus, turnul medieval, o fântână romană, "o casa pentru doi" Abelard şi Héloïse ori. Alekseev locuieşte într-o casă în stil gotic.

acasă Vezi miniaturi ale tuturor structurilor cunoscute în curtea arhitect, care localnicii apel "Old Park", cu fiecare lună este în creştere.

Poate în curând "Walk a civilizaţiilor" va şi Taj Mahal, şi Vasile Catedrala St.

"Mulţi oameni nu cred că o suprafaţă mică puteţi pune în mai multe clădiri ale diferitelor epoci si stiluri. Expertii spun ca aceste structuri nu poate exista împreună fără dissoniruya succes. Şi cred că ideea mea a fost o", - a spus BBCRussian.com Alexander Alexeev .

Fotografii de la piramida are acum în fiecare vacanţă care-şi petrece vacanţa în apropierea Gelendjik. "Parcul vechi este vizitat zilnic de peste o sută de oameni, şi gratuit. Numai comandantul ia vizitatorii de vara cu o taxă nominală.

Am urcat într-un flacon

acasă Kaliningrad pensionar Vladimir Mechkov la problema de locuinţe a crescut, pur şi simplu - a fost construit în satul etaje casa trei sticle de şampanie. La site-ul de construcţie a avut mai mulţi ani, şi cât de multe sticle? După a cincea mii dura mai mult.

Ciment, nisip şi sticle - tehnologia este foarte simpla. Mai mult decât atât, un astfel de material de construcţie mai bine decât orice sticlă şi lemn. El nu e dor de frig izolator. Butelii nu numai de caldura de bun, dar mântuirea de rozătoare ", a spus proprietarul a sticlei.

In timpul iernii, caldura jumătate, spune soţia lui Vladimir Vasilievici Evdokia - efect de "casa termos". Chiar si peretii dintre camere şi baie sunt realizate din litri recipiente de sticlă. De asemenea, a servit ca material de constructie pentru hambar şi canisa în care proprietarul locuieste Laika Nigella.

Mechkov planurile de a construi mai mult şi a vărsat pentru capre. După sărbători Anul Nou vecinii au dat destul de materiale de constructii - sau mai degrabă sticle.

Ideea de a folosi o sticlă în loc de cărămizi şi a apărut în Tatarenko Nicolae din regiunea Voronej, şi de la Alexandru Tarasov de Berdichev. Cu toate acestea, nici una, nici alta - nu de la viaţă bună. La urma urmei, materiale de constructii de astăzi sunt scumpe, dar cu vecinii sticle uşurat.

acasă Aproape o jumătate de secol în urmă, o companie de bere celebru produs de bere din sticlă specială "caramida". Astfel, proprietarul companiei, Alfred Heineken a fost încercarea de a rezolva problema gunoiului şi a bunurilor de unică folosinţă. De la sticle de forma caramida primeşte un ambreiaj bun. Deci, oamenii au început să construiască aşa-numita sticlă de perete - perete sticla.

"Perete butelii de fapt - de lucru nu este atât de rare. De exemplu, în America, zeci de astfel de case. Şi sticla de prima casa a fost construita de foarte-leae în 1902, un rezident din Nevada, William Peck ", - a spus BBCRussian.com arhitect Balabek Ayvazian.

"Pentru mine înainte, la soluţionarea înapoi"

"Cabana-colibă, la rândul său, înainte de mine, dar înapoi la pădure" - fraza Ivan Ţarevici spune acum fiecare rezident Ulyanovka.

Hut asculte neconditionat - doar Vasili Kozina miracol casa comandantului poveştile populare ruse, inclusiv a mecanismului.

Cabana acest lucru nu este în domeniul Baba-Yaga, deşi în picioare alături de sculptura ei, de 30 de km autostrada Petersburg-Moscova.

Mulţi şoferi oprit să se uite la aceasta casa de 14 tone pe picioare de pui. Roteşte uneltele întregii construcţii dintr-o macara. Energia consumată în acelaşi timp ca cele trei becuri.

Petersburger Kozin, pierderea unui loc de muncă pe care o iubeste, a decis să se retragă din depresie modul extraordinar - a început să construiască o minune iudaic-house.

"Dacă aveţi idei neobişnuite şi timp pentru a le pune în aplicare, atunci ai nevoie să o fac. Toata lumea din Rusia este posibil. Asa ca am decis - de ce nu faci ceva pentru noi, Rusă" - explică în cabina căpitanului.

Kozin, întâmplător, nu este singurul care a venit cu ideea de a construi o casa pe picioare de pui. arhitecti danez a inventat un "acasă mersul pe jos, cu care puteţi schimba locul lor de reşedinţă, fără a lăsa propria dvs. acasă. După ce plictisitor să trăiască în acelaşi loc, spun danezii.

Casa se mută pe patru picioare, similar cu pui, cu motoare speciale cu o viteză mai mare de 5 kilometri pe oră. Echipamentul este alimentat doar din surse naturale - panouri solare.

Poezii din lemn

interzicerea frumoase de viaţă, spune fostul ceferist din satul Vensil în Tyumen. Vladislav Cherkasov visat de a trai in casa mai frumoase si unice într-un sat. Însuşi cu propriile sale mâini el a făcut.

Acum, el nu are curte, şi un salon literar, şi ţara sa de origine poate fi citit ca o carte, fiecare perete - pagina din lucrările lui Puskin, Gogol, Esenin şi alte clasice.

La casa de 11 poezii de la centimetru litere din lemn, care taie maestru seara. Şi acest lucru este de mai mulţi ani şi câteva mii de cuvinte, deşi Vladislav Ivanovich sculptură nimeni nu a învăţat. Toate de mine.

cea mai lungă şi compus din arhitect a fost "neplăcut" de Gogol "Inspector". Toate personajele din lemn sunt impregnate cu ulei de in, şi păstrată la clipuri de hârtie normală de birou, în care căpitanul lung a căutat şi a solicitat, în birourile administraţiei locale.

"Am un mod unic, pentru a saluta vecinii mei cu sarbatorile. Sculpteze de exemplu," Happy New Year! "Sau" De la 1 mai! "Si atarna pe gard dumneavoastră. Oamenii merg, citi, si ii place toată lumea", - spune "maestrul de lectură-room .

Case curbe rotunde, de jos în sus ...

La constructori alte continente surprins vecinii nu mai puţin de locuitorii din hinterlandul ruse.

Japoneze sunt constructii de case, care vor rezista la inundaţii nu numai, cutremure şi uragane, dar de asemenea, un război nuclear. invenţia lor are forma unei mingi de fotbal cu un diametru de 6 metri, care poate fi îngropat şi a transforma, astfel, casa într-un adăpost.

acasă În Canada, sa transformat într-o realitate casa misterioasa Ewoks Shaggy de pe planeta Endor din Star Wars. "

În provincia chineză Hainan din administraţia locală a construit o casa sub forma de instrumente muzicale imens. Inauntru, o vioara mare transparenta este o scara care duce în casa în forma unui pian negru.

Arhitectul polonez construit casa cu susul în jos, în sensul literal al cuvântului. Şi tu poţi fi în interiorul talmeş-balmeş.

În ciuda vârstei de inalta tehnologie, unii arhitecti sunt încă sub influenţa unor forme naturale.

De exemplu, cu bule casa designer Pierre Cardin, mai degrabă, reşedinţa de vară de la Cannes, nu are colturi ascutite sau linii drepte. Este complet "se potrivesc" în peisajul natural.

Acest balon casa nu este singurul de acest gen. De pe coasta de Cote d 'Există trei clădiri similare. Lor, proiectat de celebrul arhitect maghiar Antti Lovag.

"Astăzi, mulţi au susţinut ideea de a arhitecturii organice Aceste constructori inspirat de formele naturale şi imagini.. Ei cred că clădirile care nu sunt în armonie cu natura, cum sunt toate cele zgârie-nori pe care o vedem în fiecare oraş, deteriorarea mediului", - spune arhitectul Balabek Ayvazian.

"Bubbles", inclusiv Ministerul Culturii din Franţa, în lista monumentelor istorice. În conformitate cu legile ţării, de a schimba ceva în casa de pe lista de monumente de cultură, este posibil, este încă în viaţă Lovag, care acum 85. După moartea a moştenirii lăsate de arhitectul va trebui să rămână intacte.

"Acestea sunt toate constructorii sunt oarecum similare cu cele" Crank "din povestea lui Vasile Shukshina încearcă să inventeze" perpetuum mobile ", lumea pereobustroit în felul său, sau stângaci, purici savvy Şi oameni ca are nevoie de societate care. El ajută să credem. Că pur şi simplu uimitor şi viitor ", - a declarat psihologul Inna Ioseliani.

Deoarece este dificil să nu sunt de acord.

Sima Ayvazian
Pentru BBCRussian.com http://news.bbc.co.uk/hi/russian

http://www.rambler.ru/

Luni, 19 mai 2008
Vizualizări: 4642

Citiţi de asemenea

La finele lunii aprilie, parlamentul a votat în primă lectură  proiectul de lege care prevede introducerea unui mor...
68
În Chișinău sînt tăiați mai puțini copaci sănătoși, dar această problemă încă există, deoarece Asociația ”Spații Verzi” ...
229
"Pădurea este mult mai mult decît vedem", spune omul de știință, ecologul Susan Simmard. Studierea pădurilor pe parcursu...
263
Tenul tânăr, indiferent de vârstă, este visul oricărei femei, dar și preocuparea nr. 1 în industria mondială a frumuseţi...
444