ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Relaxaţi-vă în chineză!Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Taytszytsyuan. Începeţi dimineaţa cu un zâmbet, de spălat şi se întinde "longevitate nervoase", şi la locul de muncă - împinge perete, hugging un copac şi să păstreze cer.


În toamna anului, multe persoane sunt scrise pe secţiunea de sport. Toata lumea alege aptitudinea sa din imagine "şi asemănarea". Bărbaţi du-te la trenazherku să ne dezamăgi, femeile - în piscina a pierde in greutate, se recuperează în urma unei boli - pentru Pilates si stretching. Dar unde să meargă, dacă vrei doar să înveţe să fie taxat cu bucurie de dimineata si sa se relaxeze departe de corpul dumneavoastră, fără a părăsi biroul tău? antrenor emerit al Ucrainei Oleg Chukanov sfătuiţi să studieze taytszytsyuan.

Ce este?

Taytszytsyuan - o gimnastică din China, care combină mişcările de lichid (de exemplu, trecerea de la picior la picior, "val" cu mâinile, etc), ritmic de respiraţie profundă şi meditaţie. Tehnica a fost dezvoltat de cercetătorii taoiste peste o mie de ani în urmă. Având în învăţat-o, oamenii încep să se simtă mai bine corpul meu şi-mi interior energiile proprii, care le-au consolidat cardiovasculare, respiratorii şi nervos sisteme.

Cine pot şi nu pot?

Taijiquan se pot angaja persoanele de orice sex şi vârstă. regimuri de formare trebuie să fie construită luând în considerare sănătăţii individuale care se ocupă cu aceasta trebuie să stabilească antrenor. Femeile în timpul sarcinii ar trebui să fie abandonat de la exerciţii de respiraţie - poate afecta fătul. Utilă în special pentru persoanele gimnastica chinezi care isi petrec mult timp la birou - pentru ei să rămână sănătos este o necesitate moderat de activitate şi relaxare, aşa cum locul de muncă sedentar şi stresul încet, dar sigur tremura corpul.

CUM SĂ ar trebui să înceapă DIMINEAŢĂ

Cum să te trezeşti? Treziţi-vă, înainte de deschiderea ochii lui, zâmbet. Acest exerciţiu simplu - cel mai bun mod de a schimba atitudinea lor faţă de corp, să înveţe să aprecieze şi să-l respecte. După o bună stretch. Deschiderea ochii lui, ia picioare şi must. Crescând de la pat, du-te primul la baie şi se spală cu apă caldă. Apoi, frecati inferioară a spatelui lui cu pumnii. Acest cadru reflexologie. Apoi, va activa sistemul nervos, să-l pregătească pentru a lucra.

Ce exercitii sa fac? Cel mai util în dimineaţa exerciţii de stretching. Şi, cel mai important, cu canoanele de medicină chineză - să se întindă nervului sciatic - nervul de longevitate ".

1. Bend în talie, împingând două mâini împreunate la rândul său pe ambii genunchi. Picior razinaemoy picioare şi nu trebuie să fie la călcâi şi picioare este îndoit în sus. A face de 10-20 de zile consecutiv pentru frământare 20-30 de secunde.

2. Aseaza-te pe podea, ia şosete în mâinile sale şi ridicaţi piciorul până la o înălţime maximă pentru tine. Ciorap aceasta trebuie să facă "Uite" tine in frunte.

Mediul de la locul de muncă

Pentru exerciţii de care aveţi nevoie pentru a efectua două condiţii: într-o cameră în cazul în care sunteţi de gând să faci exerciţii, trebuie să fie una şi nu ar trebui să fie difuzate. Îndeplinesc aceste condiţii, puteţi elibera de stres, relaxare, pentru a regla sistemul nervos "pe val sale" şi se saturează celulele cu oxigen nu, dioxid de carbon, cum ar fi, în cazul în angajate în căldură opresive.

Dacă aveţi nevoie să ia o decizie importantă. Aceasta este cea mai bună exercitare potrivi "să se mute de perete." Pentru a face acest lucru, stau la 20-40 cm, îndoit la genunchi, ridicaţi îndoit din cot, aşa cum se arată şi imagina un perete sau bibliotecii, doriţi să-l clinteasca. Mutaţi greutatea de la picior la picior, impingand bariera invizibilă, în câteva minute. Un singur "apel".

Dacă doriţi să vă relaxaţi. Deveniţi un picioare umăr lăţime în afară şi poziţia ghemuit, astfel încât genunchii închise în şosete vedere. Imbratisati mainile invizibile unui copac, astfel încât vârfurile degetelor nu sunt ochiuri. Uită-te la distanţă, se concentreze pe respiratie, care se deplasează nu este necesar.

Încercaţi să facă mouthfeeltion, ca în cazul în care respiraţia lui vine din spate. Simţiţi energia care se află în spaţiul pe care îl îmbrăţişează. Durata tratamentului de relaxare - până la 10 de minute. Acelaşi exerciţiu este util pentru a face noaptea la pogotovitsya la somn.

Dacă fac obiectul unui dumping mult de lucru. Poziţia de pornire - la fel ca în exerciţiul precedent, dar mâinile ar trebui să fie eliminată în aşa fel încât, dacă ţineţi cer. Puţini popruzhinte picioare. Dltelnost - o pereche de minute.
Dmitri Gutsal
http://www.segodnya.ua/health/570209.html

Marţi, 22 ianuarie 2008
Vizualizări: 4175

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
880
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
279
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
394
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
316