ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Respingere din fundamentele fizicii si chimiei?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Profesor de la Universitatea başkiră, afirmă că neagă fundamentele fizicii si chimiei.

Profesor de la Universitatea de Stat başkiră Nazhip Valitov înainte era foarte departe de teologie. El este un chimist cu o reputaţie la nivel mondial, un membru al New York, Academia de Ştiinţe, toţi implicaţi în viaţa mea numai problemele ştiinţei lor. Şi nu ne imaginăm că descoperirile sale vor fi lideri spirituali interesate.

Monografie Profesorul Valitova "fluctuaţii de vid în timpul excitaţiei chimice de atomi, molecule şi linii haotice de câmpuri electromagnetice şi gravitaţionale", lansat in editura academice, a produs un şoc în cercurile academice.

limba strictă a formulelor de profesor Valitov dovedit că orice obiecte din univers interacţioneze unii cu alţii instantaneu, indiferent de distanta dintre ele.

- În primul rând, sa crezut că nici o interacţiune nu poate avea loc mai repede decât viteza luminii - spune despre descoperirea sa, profesorul Valitov. - E trei sute de mii km pe secunda. Dar sa dovedit că şi gravitaţionale câmpuri electromagnetice interacţionează instantaneu. Am justifice această teorie şi a confirmat experimental. Şi apoi a fost surprins - pentru că vorbeşte de existenţa în univers nu este mai mare putere unică! După toate, de fapt, totul conectat la tot. Dar, la nivel mondial în concluziile filozofice monografia nu o fac. Simţit că cartea mea este deja rebeliunea în domeniul ştiinţei academice.

Valitov a primit o scrisoare de la Vatican şi nu a putut crede ochilor mei. Nazhip Hatmullovich nici o idee despre faptul că Oficiul de Papa sunt interesaţi de chimie si fizica. Când tradus textul, apoi a fost chiar şi mai surprins.
Stimate domnule profesor! - A scris Papei asistent monseniorul Pedro Lopez Quintana. - Sanctitatea Sa Papa Ioan Paul al II-vă asigură că el dedică să vă rugăciunile mele. El vrea de asemenea să ştii că Marele Preot apreciază sentimentul care a determinat sa scriu acest monografie. Numai după o cercetare atentă şi o experienţă solidă, ne-am decis pentru a va trimite recunoştinţa noastră.

Profesorul Valitov simţit oarecum incomode: puzzle însuşi le reprezintă pentru Papa! Imaginaţi-vă cum a fost episcopii catolici să înţeleagă 400 de pagini de formule si grafice! Şi acum, pentru Valitova, primul om care numerele de un materialist, şi credeau că în cazul în care religia începe şi se termină cu ştiinţa, el se roagă pentru Papa!
Nazhip Hatmullovich a luat scrisoarea din partea Vaticanului şi a mers la Muftiu Supremă din Rusia Talgat Tadzhutdinu. Prezentat-l cu cartea sa, a spus de esenta ei.
Talgat Tadzhutdin înţeles ideea principală imediat:

- Coranul spune: "Allah este martor peste toate lucrurile." Esti din punctul de vedere al ştiinţei s-au dovedit că este.

Profesorul a cerut atenţie muftiul, dovedit a fi în rugăciunile Papei:

- Sunt de drepturi de un musulman, bunicul meu sa dus la Mecca ... Muftiu asigurat:
- Dumnezeu este unul pentru toţi. Şi Eu voi ruga pentru tine!

Profesorul Valitov citi Coranul, a studiat Biblia, a studiat Tora. Şi a fost surprins de cât de bine textele lor sunt marcate prin descoperirile sale ştiinţifice.

- Cărţile sacre din religiile lumii majore - a spus profesorul Valitov - este scris că Dumnezeu este atotvăzător şi vseslyshaschy. În primul rând, unii oameni de ştiinţă, atei a criticat de multe ori tocmai această definiţie. logica lor a fost, la prima vedere, fier de calcat: ca viteza luminii are o limita, apoi Domnul Dumnezeu, dacă există, nu poate vedea imediat şi de a auzi acţionează omul lui. Cu toate acestea, se pare că ideea de fiecare dintre noi financiar. Atomii din moleculele care constau de neuroni din creier efectuează translaţională, mişcare de rotaţie şi vibraţie. Şi a procesului de gândire este în mod necesar însoţită de emisie si linii de absorbţie a câmpurilor electromagnetice şi gravitaţionale. Acest proces poate detecta instantaneu de oriunde din univers.

- Deci, Dumnezeu ştie fiecareAsha crezut?

- Da. Există o forţă, care este subordonat tuturor. Putem numi pe Dumnezeu, Allah, raţiunii universale. Esenţa rămâne neschimbat. Şi de interacţiunea din lume instantaneu, indiferent de amplasarea instalaţiilor.

Am ajuns la concluzia că Biblia, Coranul şi Tora printre număr considerabil de discrepanţe au multe ipoteze identice. Şi adevărurile fundamentale ale acestora se încadrează în calculele mele. Şi aşa, în aceste formule nu sunt nimic nou. Singura dovadă, care este dat pentru umanitate a lungul a mii de ani în urmă.

Colegii au calculat: teoria profesorului Valitova neagă 12 legi ale termodinamicii, chimie 20 sectiuni, 28 Sectii de fizica, 40 secţiuni ale mecanicii. De ce doar o declaraţie este Valitova că "în timpul proceselor de echilibru reversibile se poate transforma într-o masă şi energie, şi să facă apoi un proces invers. Prin urmare, învierea morţilor, după cum este indicat de către toate cărţile sfinte, eventual! re-Valitov verificat calculele lor. Şi nu a descoperit erori. Apoi, el sa oferit pentru a testa constatările lor adversari ştiinţifice. Şi nu le-ar putea respinge. Academician Andrei Trofimuk trimis un rave revizuire a colegilor monografie.

Paradoxal că majoritatea concluziile teoretice ale profesorului Valitova de interacţiune instantanee bazat încorporate 17 din procese industriale la fabricarea chimice. Inclusiv producţia de cele mai bune din lume de combustibil de rachetă.

Colegii din Canada a fost invitat să vorbească Nazhila Hatmullovicha în această toamnă cu o prezentare la Congresul Internaţional al chimiştilor.

Duş de răspunsuri la scrierile sale pe figuri religioase şi publice. recunoştinţa sa pentru adevăruri dovada Valitova din Coran trimis o Arabia King Fahd.

Acum, un profesor Valitov consideră el însuşi un credincios:
- În primul rând, am demonstrat existenţa unor formule de Dumnezeu. Şi apoi a fost deschis în inima mea ...

Strana.ru
Pe materiale al ziarului "Life".
http://zku.org.ua/forum/viewtopic.php?p=1009

Vineri, 11 ianuarie 2008
Vizualizări: 3032

Citiţi de asemenea

Schimbarea bruscă a climei a schimbat indicatorii de temperatură, chiar dacă Pămîntul se află acum  cel mai departe...
39
"Un hectar de pădure de cedru, în timpul zilei, produce aproximativ 30 kg de substanțe volatile organice cu proprietăț...
38
În adresa redacției Noi.md a parvenit o cerere din partea companiei S.R.L. „Solomon Construct” cu privire la dezmințirea...
38
Acesta nu este photoshop. Copacul-curcubeu de eucalipt are într-adevăr o scoarță multicoloră. Cînd se maturizează, el ca...
115