ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Rothschild înota în Oceanul Pacific DebrisAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


David (în imagine) - de la "cei foarte Rothschild" (Rothschild de familie), dinastia bancare internaţionale celebre. Într-un mediu de "verde", el a câştigat faima datorită faptului că cheltuielile (şi a cheltuielilor) considerabil averea lor de a promova de mediu modul corect de viaţă, protecţia naturii şi a diferitelor proiecte ecologice (foto Guardian). navighează Nou de la sticle de plastic pentru a servi ca un vehicul excelent pentru Om de afaceri britanic, aventurier şi ecologist, David de Rothschild (David de Rothschild), precum şi echipa sa de asociaţi.


navă de mediu numit Plastiki - o combinaţie de "material plastic" cu numele de legendarul pluta Kon-Tiki.


Este construita de 12.000 de sticle de plastic. Pereţii de compartimentare în cabina lui de polietilenă reciclate. Două moară de vânt şi panouri solare va încărca bateria, care vor trebui să furnizeze de navigaţie prin satelit şi telefon, precum şi un laptop la bord.Dezvoltarea de 20 de metri, barca cu panze a durat 3 ani, şi valoarea sa, în ciuda baza de gunoi, în valoare de mai multe milioane de dolari. De mai jos - Planificarea calatoriei (poze pe site-uri franklygreen.com şi adventureecology.com).


În plus faţă de proiectul adăpost echipajului Plastiki lider de şase persoane - oameni de ştiinţă, marinari, artişti şi gânditori, pur şi simplu. Echipa lui David de gând să treacă 10 500 de mile marine de la San Francisco (în cazul în care reconstruit acum acest gunoi catamaran ") la Sydney pe drum peste cea mai mare acumulări de moloz plutitoare, care lasă hainele mare, civilizaţiei moderne.

Dezvoltarea de 20 de metri, barca cu panze a durat 3 ani, iar costurile sale, în ciuda baza de gunoi, în valoare de mai multe milioane de dolari. De mai jos - Planificarea calatoriei (poze de la site-uri franklygreen.com şi adventureecology.com).
Dezvoltarea de 20 de metri, barca cu panze a durat 3 ani, iar costurile sale, în ciuda baza de gunoi, în valoare de mai multe milioane de dolari. De mai jos - Planificarea calatoriei (poze de la site-uri franklygreen.com şi adventureecology.com).


Cel mai mare este la faţa locului - Mare Pacific Garbage Patch - include sute de mile marine în diametru.


Acest gunoi din plastic ucide un număr foarte mare de peşti şi păsări de mare, astfel încât Rothschild Aventura este proiectat pentru a atrage atenţia publicului asupra acestei probleme.


Membrii expeditiei intenţionează să ia probe de apă, precum şi producerea şi foto-video filmat în zonele de "Dezastre din material plastic". Şi Plastiki drumul nu va fi însoţit de orice alte barca, astfel încât călătoria ar fi riscant.

Luptatori pentru mediu nu este prima dată să ia călătorii îndrăzneţe pe oceanele pe nave construit din sticle, dacă nu pe o pluta de moloz plutitoare diverse (de mai sus). De altfel, una din aceste călătorii pe catamaran îmbuteliate am vorbit. Imagini mai arată la fel ca fotografiile ekovoyazh brazilian (de la nakedmaninthetree.wordpress.com site-ului si / Eduardo Pereira de Carvalho PET Mega Projeto).
Luptatori pentru mediu nu este prima dată să ia călătorii îndrăzneţe pe oceanele pe nave construit din sticle, dacă nu pe o pluta de moloz plutitoare diverse (de mai sus). De altfel, una din aceste călătorii pe catamaran îmbuteliate am vorbit. În imaginile de jos este doar ekovoyazh brazilian (fotografii de pe site-ul nakedmaninthetree.wordpress.com şi Pereira de Carvalho / Eduardo PET Mega Projeto)."Materialul este furnizat de membrana revista Internet ( http://www.membrana.ru ) "

Vineri, 02 octombrie 2009
Vizualizări: 1820

Citiţi de asemenea

Cuptorul rusesc este un fenomen unic al culturii materiale slave de est, cel mai viu simbol al spiritului rus - minuțioz...
93
Combinația acestor componente face minuni!Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, petele pigmentare se formează ...
305
O prietenă mi-a povestit recent despre o scenă oribilă care a avut loc în casa lor după ce fiica ei a recunoscut că este...
63
Această structură are o vechime de 3000 de ani și este situată în orașul Gonabad. (Iranul modern)Kyariz este considerată...
237