Rusă «Eternal Motor»

/ Vizionări: 10288

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

specialişti ruşi de la Institutul de Cercetare in Space Systems testat perpetuă mişcare ". Propulsia fără eliberarea de masă reactivă, cu o mână jurnalişti lumină numite "perpetuum mobile" a fost instalat pe satelit "Jubileu", care mai 2008 a fost lansat ca o sarcină care trece pe Rokot Purtator de rachete. Cu acest aparat, care este activat în mod autonom sau la comanda de pe Pământ, prin satelit trebuie să treacă de la o orbita la alta. "În lunile iunie şi iulie a anului trecut, am efectuat primul test, rezultatele lor sunt mixte - a declarat directorul adjunct GKNPTs, director al Institutului de CP Valeri Menşikov analizate. - Avem anumite un rezultat, care este acum. Potrivit acestuia, în timpul testării evidenţiază o serie de probleme care trebuie rezolvate în viitor de a face ajustări la maşină, dar în general de evaluare a comportamentului pozitiv specialişti pe orbita experimentului.

Iniţial, motorul ar suferi de pe ISS, dar apoi a decis să-l instalaţi pe satelit, în cazul în care experimentul, în funcţie de designeri, pentru a primi mai pure. Mutarea se datorează liberei circulaţii în cadrul aparatului de lucru solide sau lichide în organism o cale certă, în formă ca o tornada. Acest lucru ajută la realizarea unei mişcări de oameni de ştiinţă pot observa un fenomen necunoscut de interacţiune între organismul de lucru cu domenii, a căror natură se cunosc foarte puţine, de exemplu, natura câmpurile gravitaţionale. Termen lung ale unei astfel de motor - cel puţin 15 ani, în funcţie de dezvoltatorii săi, precum şi numărul maxim de incluziuni - circa 300 mii. Pentru a furniza energie utilizate panouri solare.

Exemplu de tip non-tradiţionale de motor a fost testat pe Pamant si a fost sprijinit in Roskosmos, unde a fost examinat. Dacă testul în spaţiul cosmic şi de a reuşi motoarele fără eliberarea de masă reactive pot fi folosite mai târziu, nu numai pentru controlul şi corectarea orbitele de nave spaţiale şi staţiile spaţiale, dar şi ca un mijloc de transport individuale de astronauţi în spaţiul cosmic. "Un loc aparte Automobile astfel să ia în nano-satelit - în acest caz, autorul cererii de masă poate fi redusă la câteva zeci de grame," - a spus Menşikov. În plus, motoarele poluante ar putea fi folosite pe pământ - în transportul aerian şi transportul la sol, Itar-Tass.

Sursa: http://vpomestie.ru/