ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Rusia devine cea mai populară țară din lume 

Cu un râs observ încercările de a justifica piraţii de la Greenpeace care au fost reţinuţi. Adică, de ce câinii de pază ai regimului criminal au reţinut pe săracii activiști, deoarece ei sunt pirați doar în mod formal, iar cu adevărat - nişte apărători pașnici și inofensivi ai mediului înconjurător.

 

Umorul constă în faptul că reprezentanţii Greenpeace, de fapt, sunt nişte piraţi, mai înrăiţi şi mai teribili decât omologii lor somalezi.

În general, cum pot fi ecologiștii ?

Există oameni obișnuiți ca mine, care iubesc natura din jur și încearcă să nu-i facă rău, dacă nu este absolut necesar. Strângem resturile după picnicuri, nu aruncăm deșeurile toxice la întâmplare și încercăm să ne comportăm ca nişte oameni educaţi.

Exista ecologiştii amatori care parcă "nu sunt de pe această lume" , hrănesc păsările cu carne de porc sacrificat, se şterg cu şerveţele umede "ecologice"
(pentru fabricarea fiecărei se foloseşte câte 20 de litri de apă) și, în general, se joacă în diferite jocuri ecologice inofensive.

La un nivel mai mare se plasează „carnea ecologică obișnuită”, activiștii care participă la diferite acţiuni ridicole ciudate, cum ar fi pulverizarea cu vopsea a femeilor în haine din blănuri. În ciuda iluziei de lipsa de creier, o anumită precauție bestială la acest public totuşi există. De exemplu, n-am auzit niciodată despre ecologiștii curajoşi care ar încerca să toarne vopsea asupra unei bande de biker în geci de piele...

Apoi merg ecologiştii „tâlhari, bandiţi”, de tip cunoscut. Afacerea lor este simplă și directă: ei năvălesc la orice uzină sau orice șantier, iar apoi storc bani pentru încetarea acțiunilor lor. Cu tipii ăștia mai bine să nu te joci - poți fi afectat foarte serios.

Odată un ziarist din Washington a făcut o remarcă care a fost insuficient de măgulitoare despre " ecologiştii" din districtului său. Atunci aceşti nemernici au  adus în casa lui un sconcs mirositor şi au lansat un curent de aer urât mirositor al animalului în priza de aer. Un minut mai târziu, casa a fost complet saturată cu duhoarea: toţi şi toate s-au împuțit.

Ziaristul din cauza mirosului urât a trebuit să se mute să lucreze la distanță, iar soția sa a fost concediată imediat. Fiica a fost bătută la școală de două ori. Pentru a curăța casa ei au cheltuit 50.000 de dolari, care însă nu au ajutat.

Este inutil de menționat că poliția a avut frică să cerceteze cazul dat cu implicarea ecologiştilor, nimeni nu a fost sancționat pentru acest incident.

La cel mai înalt nivel de mafia ecologică, la un nivel, cum ar fi Greenpeace - situația este chiar şi mai rea. Din cauza atacurilor pseudo-ecologice suferă statele întregi.

Exemplul clasic - Lituania și Bulgaria, industria energetică în aceste ţări a fost distrusă de forţele "verzi". Permiteți-mi să vă reamintesc că, UE a apelat la serviciile forţelor verzi pentru a închide în aceste ţări centralele nucleare și a suprima în fașă toate încercările de a promova  o politică cât decât independentă. Apropo, dacă elita ucraineană va reuși să facă acest lucru și va asocia țară la Europa cu drepturile de colonie, ecologiștii vor fi folosiţi pentru a închide centralele nucleare ucrainene.

Cu toate acestea, în urma raidurilor verzi regulate suferă și Europa Centrală, deși într-o măsură mai mică, însă foarte substanțial. Verzii, de asemenea, au dat o lovitură serioasă asupra economiei japoneze, forţând-o să închide toate centralele nucleare.

Singura țară în care verzii acţionează cu precauție sunt Statele Unite. De fapt americanii nu sunt ciupiţi pentru faptul că ei controlează verzii, ci din cauza că cu ei nu trebuie să te cerţi. Verzii respectă puterea și încearcă să evite adversarii puternici.

În cele din urmă, în afara întregului public se plasează ecologiștii adevăraţi: inginerii care lucrează în industrie și sunt implicaţi într-o activitate non-publică plictisitoare: calculează parametrii la sisteme ce filtrează cantitatea substanţelor nocive și tot aşa mai departe. Ecologiştii adevăraţi tratează, de obicei, astfel de activiști verzi cu dispreț și ostilitate, pentru diferite trucuri şi şmecherii.

Sâmbătă, 19 octombrie 2013
Vizualizări: 2122

Citiţi de asemenea

Retailerul britanic ASDA și-a deschis următorul său magazin în formatul "fără ambalaj".Se spune că acesta este cel mai m...
24
Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
584
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
246
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
326