Salvați delfinii!

/ Vizionări: 2184

Рик О'Барри - живая легенда и человек, который сделал для блага дельфинов больше, чем кто-либо на этой планете

Rick O’Barry e o legendă vie și persoana care a făcut pentru delfini mai mult decît oricine pe această planetă. Rick și organizația sa „Dolphin Project” luptă pentru libertatea delfinilor timp de 46 de ani. Rick a fost unul dintre primii antrenori de delfini prin anii 1960, cînd industria delfinariilor abia începea. A fost antrenor 10 ani. În această perioadă el a văzut viața din culise a delfinariilor și nu a mai putut face parte din acest business, ce exploatează delfinii, pe care îi iubește din toată inima.

În Japonia au  fost lansate vânzările Suzuki Swift Plug-in Hybrid
În Japonia au fost lansate vânzările Suzuki Swift Plug-in Hybrid

Rick și „Dolphin Project” luptă împotriva distrugerii delfinilor în Japonia. În fiecare an, din septembrie pînă în martie, în golful Taiji din Japonia pescarii prind delfini pentru a-i vinde. Cei frumoși sînt aleși și vînduți, iar cei ce nepotriviți sînt uciși. Voluntarii monitorizează situația din Japonia în fiecare zi a sezonului de vînătoare a delfinilor. La sfîrșitul lunii ianuarie 2016, Rick a plecat din nou Japonia, însă autoritățile l-au deportat. Acest a fost acordat de Rick înainte de întoarcerea lui acasă după 19 zile petrecute într-o închisoare pentru imigranți din Japonia.

Pentru toți cei, ce iubesc delfinii și a aflat despre Rick și uciderea delfinilor în Japonia – vizionați filmul „Golfu”. Pelicula vă va schimba viața, așa cum a schimbat-o pe a noastră

Aflați cu ce ne puteți ajuta pe site-ul nostru SaveDolphins.net

 

 

Sursa: vk.com/dolphinproject