Satul sănătăţii pentru secolul XXI

/ Vizionări: 3520

Satul sănătăţii pentru secolul XXI

 

Satul de sănătăţii pentru secolul XXI

Proiectul aşezării ecologice din secolul XXI sub numele "Village of beauty and health"  a fost prezentat de compania de arhitectură Atelier Tekuto împreună cu Universitatea Keio. Organizarea spaţiului implică planificarea zonelor pentru utilizarea la maximum a energiei naturale şi optimizarea procesul agricol. Aşezarea înseşi se compune din case de lemn reutilizate. Conceptul general presupune dezvoltarea complexului de resurse eficace, asigurându-se cu cele necesare, fără a dăuna mediul înconjurător.

Satul de sănătăţii pentru secolul XXI

Fiecare aşezare implică instituţii medicale, reţeaua alimentară şi un sistem independent pentru colectarea şi acumularea energiei. Diametrul total al proiectului, este aproximativ 200 de m, pe care se vor amplasa aproximativ 100 de unităţi familiale şi 40 de unuităţi comunale.

Satul de sănătăţii pentru secolul XXI

Planificarea specială a terenurilor ia în consideraţie părţile solare şi umbroase pentru a dezvolta o agricultura maximal eficientă.

 

 

Sursă cu link pe  Atelier Tekuto website


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137