ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Scapă de pete pigmentare și riduri în doar o săptămînă


Combinația acestor componente face minuni!

Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, petele pigmentare se formează ca urmare a expunerii prelungite la soare.

Toată lumea urăște petele pigmentare, mai ales pe față! În acest sens, există un număr foarte mare de produse cosmetice pentru tratamentul lor. Dar, deoarece toate aceste produse conțin substanțe chimice, ele pot fi periculoase pentru sănătate.

Din fericire, există mai multe remedii casnice pentru a scăpa de petele pigmentare. Dar pentru a scăpa complet de ele, este nevoie de mult timp.

Cu toate acestea, remediul popular pe care îl oferim este destul de eficient, iar ingredientele sale sînt ușor accesibile.

REȚETĂ:

Ingrediente:

1 lămîie mare

fulgi de ovăz

Prepararea:

Se amestecă aceste două ingrediente într-un amestec uniform. Curățați fața în prealabil. Acum aplicați masca și lăsați-o cel puțin 20 de minute. La expirarea timpului, clătiți cu apă caldă.

Ovăzul curăță porii și absoarbe toată murdăria.

Pielea feței va străluci.

Sucul de lămâie luminează pielea, îndepărtează petele pigmentare, pistruii.

Vitamina C conținută în lămîie este un antioxidant puternic, ceea ce face ca ridurile să fie mai puțin vizibile, deoarece stimulează producerea de colagen.

Combinația acestor componente face minuni!

Luni, 21 iunie 2021
Vizualizări: 617

Citiţi de asemenea

Cufundați-vă în atmosfera Scandinaviei: ceață groasă frecventă, bolovani uriași de mușchi gri, care arată ca niște troli...
52
În tribul Himba Namibia din sudul Africii, data nașterii unui copil este fixă nu în momentul sosirii sale pe lume, și nu...
41
Peșterile cu  viermi luminoși sînt împrăștiate peste tot în lume.Cerul de noapte sub pămînt este uimitor, datorită ...
68
Tippy din Africa. Istoria incredibilă a unei fetițe!Povestea acestei fete este cunoscută în întreaga lume. Nu am putut r...
149