ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Scoala parintilor adoptiviAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Aceasta a fost mult timp un adevăr de necontestat afirmaţia potrivit căreia copilul ar trebui să crească într-o familie. Din nefericire, uneori se întâmplă că părinţii adoptivi care refuză să-şi îndeplinească datoria de a continua educaţia unui copil. Si apoi, acesti copii vin înapoi la orfelinat, care nu este în măsură să compenseze pierderea ireparabilă.

Fiind un părinte adoptiv nu este uşor. Ne întâmpină adesea probleme care nu se referă la familiile obişnuite. Cope cu ei, să prevină apariţia lor de azi pentru parinti pentru a ajuta la şcoală profesionişti pentru a promova familii "de familie pentru copii". scoala lucrarea Lui de familii adoptive începutul 10 09 2007 la City Center pentru prevenirea orfan sociale "Sunshine". Scopul său - pentru a oferi studenţilor necesare pentru formarea familiei juridică primară, psihologice, pedagogice şi socio-pedagogice de cunoştinţe. În şcoală există candidaţi pentru părinţii adoptivi, părinţii adoptivi, copii şi părinţi de viitor şi au avut deja loc de adopţie şi familii tutela. "Scoala" Programul consta din doua blocuri: formare profesională şi sprijin profesional.

Cursul este conceput pentru antrenament timp de patru luni. Centrul de specialişti şi lectori vizita (valeology, genetician, neonatolog) sunt "lecţii". Forme de muncă variate: cursuri, workshop-uri, training-uri, jocuri de afaceri. Elevii efectua teste, treacă teste. Ca o escorta profesional, este, mai presus de toate, sesiuni de consiliere de familie, mese rotunde, schimburi de experienţă în comunicare clubul "cameră de familie". Că întâlnirile lunare de aderenţi, în cursul căreia părinţii adoptivi au posibilitatea să se consulte cu specialişti la preocupările lor, pentru a primi sfaturi, cota de propriile experienţe cu alţi părinţi promova şi pentru a obţine o mulţime de emoţii pozitive de la care comunică între ele.

Tatiana şi Yuriy Borisovich Yastrebova - mare familie cunoscută. Ei au crescut 14 copii adoptivi. Dar această familie a adoptat copii, au devenit deja de familie, şi a învăţat materne dragostea adevărată şi se referă patern. În discursurile lor, Tatiana, uneori, aminteşte cât de greu a fost initial de a educa copiii adoptivi, cât timp a fost drumul spre inimile lor, care i-au ajutat cu sotul ei a lungul drumului, câte a avut şi încă mai trebuie să înveţe, deşi în spatele unui mare experienta. Când Tatyana Alexandrovna întrebat despre şcoală, părinţi adoptivi, ea a răspuns cu încredere: "Această calda si insorita. Ne-am întâlnit cu multe familii, a facut prieteni, a învăţat să aprecieze sobru puterea şi capacităţile lor. Astfel, în una din lecţiile mama noi am temele: a scrie un mini-eseu pe tema: "Ce i-am dat un copil, ţinându-l la familie, şi că am primit de la el." Aici sunt unele linii de lucrări:

"... Ţi-am dat speranţa că în această lume există încă insule de fericire si iubire. Tu m-ai crezut, a luat numele meu ca propriul său nu, căci nimic nu sunt aceleaşi. Tu spui aceasta să devină din nou cuvânt compus mai scurte "Mama", "... Ai devenit puternic, înţelept, acum, de asemenea, o mama, si spune totul. "... Am primit de la tine dreptul de a apela mama ta.
În şase ani de muncă scoala asistenti maternali s-au spus multe tipuri şi cuvintele calde adresate profesorilor.

"Niciodată nu am regretat că ea a fost format la şcoala familii adoptive. Aici nu am câştigat doar cunoştinţele necesare pentru creşterea copiilor, dar şi o mulţime de emoţii pozitive de la care comunică între ele. Aici vom lua ca o familie. Ştim că există în centrul oraşului "Sunshine", care la noi, părinţii adoptivi sunt trataţi cu mare respect "- a spus cu privire la şcoală este unul dintre absolvenţi prima Tatiana Yartseva.

Pe parcursul întregii perioade de şcoală "de familie pentru copil" în ea instruit 47 de persoane. Şi la sfârşitul lunii decembrie 2008, în FPSS "Sunshine" a avut de-a treia şcoală problema ascultători.

Din păcate, în ţara noastră, pentru cetăţenii care intenţionează să ia copilul în familia lor, legea nu are în vedere nevoia de pregătire specială. Dar experienţa arată şcolile şi utilitatea unor astfel de studii. feedback pozitiv de la "studenţi" confirme numai aceste cuvinte.

Dragi părinţi adoptivi şi tuturor celor care doresc să ia copilul în familie!
Şcoala "Familie pentru copii" va ajuta să vă pregătiţi pentru acest pas grave.

Pregătite în colaborare cu Centrul oraşului pentru Prevenirea abandonului "Sunshine". De Natalia Kulida
http://www.l-navigator.ru/ln_n.php?act=c&page=2891&cat=5
Sâmbătă, 11 aprilie 2009
Vizualizări: 3144

Новости наших партнеров

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
15
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
162
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
26
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
106