ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Secretele lui bunicaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Suntem cu toţii obişnuiţi să, că plantele sunt utilizate sub formă de infuzii şi decocturi. Dar, bunica mea a învăţat: "Uite cum trataţi câini şi pisici iarba. Ei fac, nu pot face supă de ei si mama sa acceptat în mod regulat. Ele sunt sniffing drumul spre iarbă şi preţuit, până ajunge la ea, prizate o mulţime de alte flori şi plante aromatice. Aici este o combinaţie de mirosuri şi vindecă-le atât de repede. Şi pentru fiecare planta este amestecul de mirosuri, de fapt, fiecare plantă pot fi găsite doar într-un anumit loc şi toată lumea - numai împrejurimile acestuia. Aici este o tinctura de zeci şi sute de mirosuri şi va fi de mai multe ori mai puternic decât orice lama-ra.

Vrei să întrebe: "Şi de ce l-au Apoi mâncaţi?" Ei bine, nu numai că mănâncă, şi mestecaţi, rasprobuyut pentru a obţine mai mult mirosul si gustul ei. Deci, nepotul meu, dacă aţi venit la tine bolnav, dacă vedeţi că nu este slab, - nu potiuni de vindecare sau fierturi de el nu a fost permis să-l trimită în căutare de plante medicinale. Lasă-l să o găsească, rasprobuet, precum şi cele plante care cresc într-o curte, departe de drag, chiar şi miros. În acelaşi timp, pentru a se uita - şi nu observa boala sa dispara. Numai tu, desigur, nu uitaţi să-i arate că iarba ar trebui să caute, uscate sau să cedeze, ca ghidul tău.

Dacă o persoană din pat nu mai poate fi pe hvoroby creşte sau nu va vedea că el însuşi ajunge la iarba-lebnoy CE - dă-i un buchet de plante aromatice, care creşte lângă el. Să presupunem că, înainte de rasprobuet ei ("rasă-încerca" - bunica mea a iubit pentru a vorbi, în loc de "suparat"), alte mirosuri. "

Mulţi ani au trecut deja, nici nu a fost bunica mea, şi eu însumi am mai mult de o sută de oameni "pe picioare", cu aceasta metoda simpla. Există multe cărţi a apărut pe iarbă, în scris bine, chiar şi atunci când este mai bine pentru a colecta. Şi apoi, înţelepciunea populară, nu numai în faptul că fiecare plantă are timp sa atunci când este pe deplin operaţională. Dacă te uiţi la el, folosind bunicii cunoaşterii, atunci ne poate fi de câine-a fi dat, ceea ce este secret: de fapt, daca au fost avertizati de a colecta iarba, să zicem, după apusul soarelui şi în luna august - atunci şi scufundate-hee vor fi specifice numai în această lună, şi moment al zilei. Unele flori au fost închise mugurii lor, în timp ce altele, doar mai aproape de noapte parfumat.

"Aromatic", "bun", "beneficiu" - un cuvânt care, pentru ei înşişi spun.
Am mai ales nu spun nume de plante. La urma urmei, ei - nu contează. Home - metoda. Ce iarba va sfătui medicul sau Witch Doctor - pentru una şi du-te. Dar nu, o farmacie sau de pe piaţă, şi în pădure sau domenii. Tu stii acum secretul bunica Lisa. Şi dacă nu sunteţi capabili să meargă, întrebaţi-o strânsă, sau bun-lea persoană doar pentru a fi adus un buchet de acele plante care cresc aproape de vindecare. Noi trebuie să colecteze, aproximativ, în termen de un metru de ea.
Un simplu câteva reţete va spune. Ştim cu toţii că frigului şi căldurii care ar trebui să fie utilizate gem de zmeura. Dar puţini ştiu că nu este cel mai bun gem de sine (în el - un zahăr!), Şi frunzele şi rădăcinile trebuie să BREW. Mai ales root ar trebui să-l place, ceaiul este o culoare frumoasa si dulce gust plăcut. şi tratate în vechiul zmeura, gem de zile, dar nu aici, la toate. Tocmai la timp, toată lumea a uitat că acest lucru este necesar, în memoria persoanelor amânate, numai zmeura ajută, dar exact cum ar trebui să fie folosit - a fost uitat.

Totusi doresc secretele Lizaveta bunica mea? Bun! În acest moment, nu vă spun despre vindecarea ierburi, şi despre care ne pasă poate fi de la animale, dar insecte. Această insectă, ai auzit bine, nu numai ca chinezi le-a folosit pentru alimente, slavii, vindecatori si apoi sunt secretele lor.

Timp de mulţi ani, studiază biochimie, am aflat că, se dovedeşte, acoperind chitinous de gândaci, în compoziţia lor, similar cu medicamente moderne. Numai aici, la ora actuală, aceste medicamente la farmacie nu este prim oţel şi aur. Dar acum stii unde au fost liberi să căutare. Iar noi, din nou, credinţa-nemsya într-o cabană ţară confortabil lângă un imens de floricireşe II, la Lizaveta cald bunica maini magice. De a conduce vehicule şi de a asculta hvorobu astfel de persoane în probleme pentru a ajuta.

"Deci, vă întreb, nepotul lui, de ce eu ieri dintr-un sat vecin bunicul meu în cizmele şi sacou atunci când a venit caldura strada, ca vara? Dar există o astfel de boală, nu ştiu cât de modern necredincioşilor-glet limba pentru a-i spunem, cum se manifestă în faptul că aceştia încep să se obţine maini si picioare reci. Deoarece inima cu sânge cald nu zelos. Aceasta este ca un râu, în cazul în care, să spunem, pentru slab Ali mainstream mici, vindecă apoi, treptat, în fiecare iarba mlaştină, până când ea se mişcă nu pot trece peste. Deci persoanele care au canal pe care curge sânge, închis, şi inima slăbeşte şi nu poate, aşa cum ar trebui, unitatea de sânge. Aici sunt de congelare, bdolazhnye, nici iarna, nici vara caldura nu pot. Dar eu ştiu cheia la această boală. Cine dintre noi în timpul iernii, cu picioarele goale, mersul pe jos şi nu se congela? Oh, bine făcut Valerushka imediat otgadku găsit. Şi eram de varsta ta, fără nici un indiciu nu a ghicit.

Dreapta - păsări. Evident, le frotiul ceva cu mâinile lor, că nu le-ar congela. Şi totuşi, nu au mânere, astfel încât frotiu, apoi se merge pentru ceva care freaca picioarele sale.

Şi-şi freacă picioarele de gunoi acelaşi lucru. Ai vedea cum mama Natura ne pe răspunsurile la toate ocaziile prezinta. Chiar fi atent să te uiţi în jur şi cred că, nici o grabă, vezi tu, şi de a găsi cheia a bolii. Cel mai bine este să luaţi excremente de porumbel - sau mai degrabă, la rândul său alb, este de dorit ca gunoiul era uscat. Deci, această parte a rasei albe în apă (1 lingura. Spoonful la 0,5 l), şi-şi freacă în fiecare zi la noapte mâini şi de picioare. De obicei, de trei zile de la astfel de proceduri - este de ajuns. Şi dacă o astfel de soluţie este un deget pro-Paddling şi şosete, apoi, chiar şi în cele mai grele îngheţ, ei nu vor congela.

Imediat, cuvântul, să vă spun cum să facă "magic" mănuşă de box, care va ajuta aproape toate afectiunile pielii, fie se fierbe sau rubeolei, care, chiar şi de la privarea strupeva (psoriazis). Unul dintre atingerea lui se va vindeca. Un secret simplu: este necesară pentru a prinde greierii şi mănuşi de crush lui, să crească-RET, că el părea absorbit în acest admirator. Încă nu ştiu ce e acolo sus în cricket, dar numai dacă o astfel de mănuşi pentru a atinge o rană pe piele, merge o zi sau două. Da, şi sunt manusi lor "magic" Proprietăţile sunt păstrate timp de mai mulţi ani.

Acum înţeleg, nepotul meu, pentru care eu sunt în spatele malul de cricket soba? Si apoi, tu tot spun că este deranjat tu tsikatami lor de somn, spun ei, "Aşteptaţi ..." în curând în basm ... admisă pentru mai mult de o zeci de ani de la acele timpuri, şi eu sunt zile în care bunica mea ma învăţat să asculte scurtă plimbare iarba preţuite departe probleme de la oameni care încă mai amintesc ca în cazul în care ar fi fost ieri.

"Bunica, cum se spune, aveţi un apei vii şi moarte care se întoarce de tineret şi slăbiciunea Maughan? Unde o duci? Ea este, de şapte maritimă, pentru pădure de familie este. Sau pentru tine, este Domnul furtuna, in acea noapte în grădina noastră puţin cu frunze de spus? "

"Oh, Valerushka, 12 de ani pentru tine, bine, e timpul să vadă şi să dezvăluie acest secret pentru tine. Apa este ceva - ea, ca de cristal de munte-hidratat, doar lichide şi, prin urmare, ca fiecare cristal, poate aminti de toate, si apoi - a dat-o cuvă.
Ei bine, să spunem, aşa cum aţi banda dosarul dumneavoastră o noua melodie, iar apoi, atunci când este necesar, pentru a asculta ei MO-zhesh. Dead Apa - este că toate proaste intr-o persoana poate curăţa o, ucide toate dăunătoare, mijloacele. Fie că orice indispoziţie, sau idee rea, din care, de exemplu, o persoană doliu sau beţiile, sau unele defecte obsedat. Cum poate fi făcut? Şi pune borcanul de nepitoy apă pe dreapta şi stânga în culegerea alcalino-oală, care deţine un zece centimetri deasupra apei. Da, du-te sa stea: "Aici nu există nici un rău, nu există nici întuneric! Toate - Lumini "Ce calomnie!? Şi el va simti ca nava potyazheleet cu apă, că e destul. Dar poti face doar atunci când el însuşi - destul de bine si puterea cuvântului incantaţie aveţi. În caz contrar, pune apa într-un vas deschis la noapte când Luna nu este destul de "subţire a crescut. Sau, puteţi apa OTYat, că de cuplu s-au adunat (distilate).

Apa Vie - acest lucru este faptul că, în puterea omului revarsă. O facem în mod diferit. Apa este miza nu mai este pe vuyu dreapta, şi pe stânga. Şi a citit o rugăciune deasupra apei unii spun bun, "Tatăl nostru", sau în cazul în care apa special, acesta face farmecul meu, că într-un loc bun pentru icoana fişierele ... "
Amintiri. Ca vantul, trăgînd sufletul. În cazul în care bunica mea nu a putut şti ce oamenii de ştiinţă au început să recunoască doar azi-TVA?

Într-adevăr, apa este capabil de a stoca informaţii, şi chiar şi numai o picătură de apă are capacitatea de a stoca informaţii este asigurat de mai multe ori mai mult decât orice calculator modern. De fapt, pe această proprietate, în multe privinţe şi se bazează homeopatia.

"Dead Apa", de exemplu, distilată, are o capacitate mare de energie. Ea, ca absoarbe, absoarbe toate programul negative ale organismului.
"Apa Vie", figurat vorbind, reprogramarea, fiecare celula a corpului, adaptându-l la un picior de sănătos. "Apă vie" poate fi, de asemenea, face, nu numai induce, aşa cum este descris mai sus, dar daca iti pui o cutie deschisă de apă pentru mai multe ore la soare. Desigur, aceasta apa va fi "mai slabe" decât dacă a făcut un vindecator bun, dar, cu toate acestea, el va fi "apă vie", care poate vindeca.

Inducă în eroare un scurt rezumat. Astfel, de tratare a apei va fi după cum urmează:
În primul rând, în noaptea de băut "apă moartă" (puteţi obţine distilată), 3-7 sorbituri. În dimineaţa următoare, "viu", la fel 3-7 sorbituri. Apă vie pe care o bem trei zile. Apoi, întregul ciclu se repetă, dacă este necesar.
Amintiri: "Bunica, ce pastile ei, de fapt, ajuta, de asemenea. De ce merge, apoi, uita-te iarba? "

"Poate că este, nepotul lui, şi, uneori, adevărul la oameni şi mai uşor să bea medicament abia acum devine tot mai cei care au la viaţă cu aceste pastile in buzunar pentru a merge. Ceea ce nu presupun o sută mile la farmacie veni. Şi eu, iată, ea a citit-o 30 de ani, asistente medicale (asistente medicale) a lucrat şi importanţa de a manca care a observat? La urma urmei, cât de des? Aici vine medicul şi pacientul începe să se plângă: "Mă doare aici şi acolo." Şi medicul imediat crezut că acolo trebuie să fie un remediu pentru a scrie, dar aici este tratamentul numeşte a. El ar trebui să fie, că el nu a fost gândindu-mă că "prescrie", şi de ce această persoană bolnavă? Ceea ce nu este greşit primul? Cum va trăi? De ce rău? Apoi, câştigul de un tratament şi chiar pastile vor.

Spui că pastile pe bază de plante face? Aceasta este, desigur, există pastilele alea place cum număr de pe-naturale. Haide, ia în mâinile unui măr, unul dintre cei care o avem în narval dimineata. Uită-te la roz da duho-Witos, dar cât de delicioase!

Şi ca un măr nu cresc, nu uscat, nu bucătar - nimic de utilitate lui este o astfel de viaţă - nu să înlocuiască. Da, si tu stii, care mananca un mar, este in burtica ta va ajunge acolo, ceva mai târziu, co-Desigur, rămân. Poate acest lucru să fie numit de mere natural prelucrate. Dar asta e mult mai bine aceasta nu este. Un plante medicinale pe care a avut loc acelaşi proces, tu si cu mine am văzut, atunci când hambar oi UBI Ruhl. mingea Direct de la pilula nimic iarba gata - "Chiar acum?, cu înălţimea de ultimii ani, am înţeles, de fapt, bunica mea a avut dreptate, şi povestea ei despre bile - nu o alegorie.

Aici vreau să citez din materialul de discuţii Mituri trece epocă. Ce sa credem? Mentinut de Alexander Shestakov. În multe feluri, aceasta ecouri ceea ce sa spus mai sus. "Ar trebui remarcat faptul că nici doctorii, atunci când nu inventa nimic nou. Toate componentele pentru medicamentele lor care le iau din plante şi animale din lume. Asta este, aceste medicamente pot aduce de fapt, de relief, există din timpuri imemoriale. Ei nu au nevoie pentru a inventa, ele au fost inventate mult timp în urmă de către Creator al acestei lumi. Este extrem de medicamente-ING nu au nevoie să cumpere în farmacie, răspândirea banii lor hard-a câştigat. Aceste medicamente de distribuţie de aici, la picioarele noastre. Alege oraşul, să ia un drum pietruit şi atinge ierburi pajişte. Aici este - o sursa de sanatate foarte puternicde mai mulţi ani.

Razuytes mers şi uşoară sau plimbare de-a lungul ierburi pajişte. Prin porii de la picioare în corpul dumneavoastră pro-ofili substanţă miracol, care poartă cu el mântuirea tuturor bolilor.

Chiar şi simplu de mers pe jos pe iarba pajişte va fi de mare beneficiu. Aţi fost de mers pe jos pe iarba Bo SICOM? Mult timp ... Acest lucru ar putea fi cauza de starea dumneavoastră de dureroase?

Ceea ce ţine de un om dintr-o soluţie simplă şi eficientă de probleme cu sănătatea sa. Pra-corect, prea leneş - de aceea situaţia în care ne aflăm.

Noi, stii tu, prea leneş pentru a da o zi care ar intra în teren şi alege un buchet de ierburi mirositoare chudodeyst-guvernamentale.

Este mult mai uşor pentru o săptămână întreagă, pentru a descărca cărămizi - masina pentru masina. Şi a câştigat pentru munca grea de un cântec, du-te la farmacie si cumpara un leac pentru boala, a câştigat în descărcarea de masini non-mai multe. Desigur, mult mai uşor.

Din timpuri imemoriale au format medicament.
În primul rând au existat vindecatori individuale, care a reuşit să salveze de cunoştinţe pierdut de plante medicinale. Apoi, aceste vindecatori împreună în asociaţii, a lansat o carte despre plante medicinale în mentori-ing la urmaşii lor, au depus jurământul lui Hipocrate. Ca alchimisti, vindecatori a încercat să se amestecă unele plante cu alţii, pentru a spori efectul de vindecare.

Pentru a face acest lucru, ele sunt plante uscate, zdrobite-le în pulbere şi supus la alte metode de prelucrare. Astfel, peste secole, medicina a fost născut în forma în care o vedem astăzi.

Dar ceea ce este nou pentru medicii au inventat o lungă istorie a medicinei? Nimic! Acestea nu numai că a eşuat pentru a îmbunătăţi de droguri din cauza ingrediente naturale, acestea sunt, dimpotrivă, ea sa înrăutăţit.

Luaţi orice pilula şi adresaţi-vă medicului dumneavoastră ce nu constau. Medicul vă va spune ce medicament include componente acestor cunoştinţe şi un astfel de miracol de iarba, sa stabilit, pe baza de extracte naturale şi este kvintesentsiey acumulat peste milenii. Dar acest lucru este un nonsens, minciuni, care inspira oamenii. Uită-te la comprimat, unde puteţi vedea în ierburi ei, extracte, etc? Ei nu sunt acolo. Pentru a spune că comprimat compune din plante medicinale - atât de prost ca să spun că fecale este compus din castraveţi, roşii, fenicul. Da, într-adevăr, fecale au fost odata castraveţi şi roşii. Dar ei au fost complicate de prelucrare în corpul uman, iar ieşirea sa transformat într-ceea ce nu. În mod similar, plante medicinale, de a transforma într-un comprimat, sunt proces extrem de complex, care a dus la pierderea de toate caracteristicile sale originale.

Fabrica pentru producerea de droguri este un organism complicat, co-Tory să mănânce iarbă şi alte ingrediente naturale şi, în cursul vieţii sale, face bile numit "pastile". Creaturi, cum ar fi bacterii, fabrici neastâmpărat interiorul organismului, este coruperea componente naturale în componente separate, şi apoi compune-le în noi pro-porţii. Producem munca lor de oameni mici, bacterii, folosind soluţii chimice diferite, folosind efectele termice. După cum se dovedeşte margele complicate, care, potrivit medicilor, are proprietăţi de vindecare. Dar pentru "mingea magică" pentru a merge la farmacie nu este necesară. Du-te-secţiune va fi mai ieftin să cumpere un bilet la ţară şi să vizitaţi unele bătrână. În curtea sa, spre surprinderea mea, o mulţime ca "bile", împrăştiate aici şi acolo pe teren. Dupa ce a urmarit un pic, veţi descoperi că bulbii sunt făcute de unii crearea patruped cu coarne de un sunet problemă care misterios "Fii-e-e". Dupa ce a urmarit un pic mai mult, veţi observa că crearea coarne nu produce bile din goliciune. Baza de producţie, sunt diferite plante care cresc aici şi acolo. Ca urmare a studiului, vei ajunge la concluzia că organismul de aceasta creatura este o fabrica de complicat RBM corporative pe industrialdstvu bile. Materii prime pentru producţia de o varietate de plante medicinale-alimentare (aici este demn de remarcat faptul că aproape toate ierburile medicinale au proprietăţi specifice). Intrarea în "fabrici coarne, plante ajunge la transportoare" (tractul digestiv), în fiecare etapă din care acestea sunt descompuse în componente individuale, cu diverse substanţe chimic şi efectele de temperatură. Bacteriile într-o varietate de locuinţă în cadrul fabricilor de "coarne" din componentele individuale sunt sintetizate nou "produs". Deoarece materialul vegetal, făcând clic pe conducta "la ieşire se transformă în bile.

"Evarika!" - Vi se va exclama - "Aceste mingi sunt compuse din multe alte plante aromatice din abundenţă Leahy în creştere în ţară!". Ar trebui să fie adăugate la această reţetă unor valori populare din harey care propune destul de serios pentru a vindeca anumite boli de a utiliza definiţia numărul de bile de capră.

Tot ce vreau să spun este doar ceea ce plante nu pot fi prelucrate. Odată ce este de prelucrare a obţinut un produs complet diferit, nu ca componentele originale şi a fost co-pletely proprietăţi diferite, de la o distanţă aseamănă cu proprietăţile materiei prime (de exemplu, plante medicinale). Când se spune că acest medicament a fost stabilit pe baza unei astfel şi o astfel de planta, ceea ce înseamnă că are proprietăţi de vindecare a acestor plante, nu cred în acest rahat!

Fii constient - tu încearcă să trişeze în scopul de a primi banii. Poate că, în acest preparat este fracţiune din aceste proprietăţi, care au plante medicinale, dar nu probabil ca această fracţiune va fi de zece la sută mai mare-Ing. Nouăzeci la sută este întotdeauna pierdut în lung proces de prelucrare a fabricii. Pentru banii nu pot cumpăra sănătatea. De sănătate este destul de un pic.

Se administrează la cineva care nu este leneş de a gândi, nu leneş sa ma uit la corpul dumneavoastră şi prevenirea bolilor. Altul, de sănătate este foarte dependentă de natura. Numai în armonie cu elementul verde poate fi sănătoasă. Cel care rupe o legătură cu natura, va fi inevitabil o mare varietate de reţea Sion,. Astfel, putem concluziona că atât locuiesc în oraş şi să fie perfect sănătoasă - este foarte dificilă şi practic imposibil.

Toţi locuitorii din mediul urban rupt legătură cu natura şi, prin urmare, sunt doar "relativ sănătos, boala lor pur şi simplu ascunse, nu manifestare. Medicii, ca ori şi se asigură că boala "nu este iesirea" din afara. Şi dacă brusc, ceea ce boala "eject", medicii fac toate eforturile lor de a le duce înapoi.

Pentru a vindeca aceeaşi persoană de la medici boala nu se află în vigoare. Doar natura, cu puterile sale miraculoase, capabilă să provoace corpul uman într-un stat al cărui nume - sănătate.

(Un mod minunat de a trăi fabrici de producţie de bile din plante medicinale, în trebuie să-mi nu Andrei Pilipovich, autor de distribuţie excelentă "ecologie mistice". Discuţii lui - este bogat în imagini vii, cum ar şi similitudini) utilizarea de intarire sunt bine cunoscute şi dovedit. Isaia a scris munţi de hârtie, citit de mii de ore de prelegeri, filmat şi a făcut milioane de cuvinte.

În cazul în care rezultatul?
Sunt toate aceste eforturi frenetice spulberat orice mit despre medicina?
"Sick - merg la doctor" -, care este esenţa sa.
"Boala - un accident enervant şi dureroasă", - aceasta este afirmaţia lui de bază.
"Doctor ştie cel mai bine ce sa faca, el a fost predat" - care este atingerea lui de finisare.
Milioane de cuvinte descriu mii de fapte. Mii de oameni s-au făcut cu boala lor.

Din cauza frigului de cancer în stadii tardive, oamenii de modificare a câştigat o boală cu-picioare spiritul său. Asta a fost cel mai dificil.

Odată ce o stare de spirit a fost schimbat, boala ar dispărea instantaneu şi nu apar chiar la orizont. Deci, ce este cauza bolii? Ce cauza gripei? Dezordine? Rece? Vânt? Igrasie? Înşi-rusy? Sunt virusuri? Nu toţi bolnavii în timpul epidemiilor. Desigur, cei care nu sunt bolnav, evitaţi contactul cu virusi? Este posibil acest lucru? Nu vine să cred! Deci, în unele virusul provoacă boli, dar altele nu. Valorile ieftin, cauza - nu un virus! Toate rece, toate picură cu ploaie şi toate bate vantul. Dar nu toţi suferă de gripă. Prin urmare, motivul - nu de vreme! Care este motivul?

Ar trebui să fie destul de clar şi evident, de copil chiar de trei ani.
Motivul - te!
Ai tranzacţionate o gaura in canapea!
Aţi decis să se văita şi se plâng de vreme, în loc de bucurie cu ea!
Aţi ales să fie o victimă, nu câştigător. Aţi ales să fie un sclav, nu maestru din viata ta!
Nu este clar?

Esti exact aţi ales să trăiască într-un mit, şi nu în lumea reală.
Şi continuă să facă această alegere în fiecare an, lounging în pat cu gripă.

În fiecare dimineaţă, prefera caldura de topire si confortul rece şi sănătate. Fiecare minut, răsucind lumini de încălzire, în loc de un al doilea pentru a deschide fereastra. Constant faci aceasta alegere! , Iar rezultatul - nu mai pot să aştept. Rezultatul este legat şi garantată. Rezultatul decurge din nas, rezultatul unei stârni în gât, rezultatul se bate la cald şi rece. Rezultatul vine într-o haină albă şi a scris scrisului de mână de neînţeles, cărora le-aţi trebuie să renunţe la banii lor. Şi le să renunţe. Ai da timpul vieţii sale a petrecut zarab de GOOS de bani. Pentru gripa dai zeci de minute de muncă şi de mai multe zile de boală, atunci când nu sunteţi doamna-vesh, şi am aşteptat. Suntem plătiţi cu viaţa lor pentru refuzul lor de a vedea adevărul. Nu toate de viaţă nouă o dată (dacă este norocos), în parte, în rate. Dar, în continuare la fel, să plătească preţul!

Este prea mare un preţ? Nu va fi întotdeauna producătorilor de medicamente, care au creat (în sfârşit) cele mai bune mijloace de gripă!. Foarte nou, foarte eficient, acum cu aromă de portocale. La scăldat, consuma. Cure-l. Este adevărat, atunci boala, lipsiţi de simptomele lor manifesta diferit. Ca o regulă, mai severă şi complexă formă. Inimă, plămâni, ficat, creier - indiferent va fi următoarea zve-nom. Cu toate acestea, este - nimic! Şi de această boală este cel mai bun, medicina mai noi si mai eficient! Mâncat - şi ordinea! Simptomele au dispărut, prin urmare, boala, cum ar fi nr. De căldură? Această febră. Toate căldură nu este prezent, şi boli, cum ar fi nr. Durere de cap? Asta analgezic. Constipaţie? Aici Slaby negativ. Severitatea stomac? Asta înseamnă că "pentru a preda în stomac pentru a lucra." El însuşi, pe cei săraci, nu se poate.

Lista de fonduri pentru închiderea ochilor poate continua la nesfârşit. Principalul lucru este simplu. Si cel mai important, nu trebuie să întreb unde a bolii, uita-te pentru cauza. La urma urmei, este clar că germeni cauza - maligne. microbii ucis - asta e tot, e recuperat. Motivul real a fost de stânga şi a lovit tot mai puternică şi mai dure şi mai nemilos. Dar noi nu va observa. avansuri medical face posibilă să ignore acest lucru cel mai de bază în ultimul moment. Până în ultima clipă.

Medicina - destul de departati legate de sănătate. Medicale legate de boli. Vindecă boala (bune sau rele - este o altă temă de mare), dar nu dă sănătate. Sănătate - capacitatea de a nu mai negociat. Abilitatea de a funcţiei prelungit şi stabilă, fără influenţe externe care să permită să încalce această funcţie foarte. Ştii multe cazuri, atunci când medicamentul a dat cineva aceasta capacitate? Sau mai multe persoane doar incepand de tratament, este sortit să se implice în această afacere nefericit până la sfârşitul zilelor sale?

Medicina este vizând tratamentul, şi nu pentru recreere. Cu alte cuvinte, retragerea ptomov simetrie anumite semne de boala. Medicii, chiar dacă moartea pacientului recunosc vinovăţia lor, spun ei, un exemplu, dar, după cum urmează: "Noi, probabil, puţin a fost prescris comprimate, a fost necesar să se acorde mai mult ..." Şi totuşi, la post-doc, firma spune - dacă a decis să meargă despre boala lor, atunci va - la medicină, în cazul în care sănătatea - în direcţia opusă. Poate cu natura. "

Astfel sunt ceportrete ale bunici Lizaveta. O mulţime dintre ei încă.

Valery Rozanov
http://valer007.narod.ru/rfpressa.htm
Marţi, 11 decembrie 2007
Vizualizări: 7903

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
171
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
144
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
142
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
146