Seminarii Chişinău Clubul de agricultura ecologică

/ Vizionări: 8570

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Chişinău Clubul Agricultura Ecologica efectuează o serie de seminarii privind agricultura ecologică. Deja, au fost organizate ateliere de lucru pe teme:

"Agricultura ecologică în Republica Moldova", "utilizarea eficientă a planului de Fokin.

Cel mai apropiat atelier de lucru va fi vineri, 03/05/2010 la ora 18:00, la:

Chisinau, str.. Puskin 43, etaj 2, 11 audienţă. Tema seminarului: "Live Earth preparate. EM, Biohumus ...". La seminar, veţi vedea un film despre agricultura naturale şi de utilizare a EM, precum şi un film despre râme şi vermicompost. Obţineţi materiale informative cu privire la pregătirile EM, râme. Puteţi pune întrebări şi de a comunica cu oamenii care folosesc deja aceste medicamente. După seminar, pentru a fi o expoziţie şi vânzare, de unde poti cumpara produse de Club (cu avionul, EM preparate, cărţi privind agricultura ecologică, etc.) De pre-înregistrare pentru seminar, precum şi a obţine şi informaţii suplimentare, puteţi: tel. 808-859 068-088-592.

Un alt seminar planificat pe teme: "Protecţia Plantelor" şi "îngrăşăminte verzi - ingrasamant verde." Din păcate, nu putem programa un atelier de lucru mai devreme de o săptămână, astfel încât oricine este interesat, stay tuned pentru site-ul clubului: http://www.cluboz-md.com