ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Semnele de o pastă de dinţi bunăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


1. bun dinti curată din resturile de alimente si placa

Funcţia de bază de curăţare în pasta de dinţi să abrazive, care sunt de fapt acţionează pe dinti sub formă de pulbere de curăţat. Eficacitatea agenţilor abrazive depinde de mărimea particulelor lor - decât este, mai eficient de curăţare a dinţilor. Cu toate acestea, prea mare în dimensiune a particulelor poate duce la efectul de şmirghel şi şterge treptat smaltului dintilor. Este mai bine să alegeţi pastă de dinţi, care indică gradul de abrasiveness (DZR) - pentru dinţi sensibili, ar trebui să fie nu mai mult de 25 de unităţi etalon, pentru dinţi sănătoşi - pana la 100 ADR.

Ca un abraziv poate face mai mult de o substanţă - de obicei, acestea sunt diferite de compuşi de siliciu, în special dioxid de siliciu. Dar, de regulă, pastă de dinţi ieftine, care conţin atât fluor şi carbonat de calciu abrazive (cu alte cuvinte, Mel de obicei) este mai bine să nu cumpere. Deşi pagubele provocate de utilizarea unui astfel de pastă nu vor, dar beneficiul nu va observa, deoarece creta va neutraliza toate beneficiile de fluor.

2. nu conţin zahăr


"Gust" pasta de dinţi pentru multi este aproape un criteriu de bază la alegere - deşi utilitatea nu este, totuşi, spalat pe dinti "delicioase" pasta de dinţi încă plăcută. Cu toate acestea, aromă "de pasta de dinti ar putea afecta în mod semnificativ valoarea sa - străine-a făcut paste de multe ori este mult mai scump acasă, nu pentru că ei au un punct de vedere calitativ diferite şi cea mai bună parte, şi anume ca urmare a utilizării aromelor scumpe. Deoarece, în pastele de dinţi moderne nu folosesc zahăr, este adesea un substitut xilitol, care nu doar previne dezvoltarea de microorganisme, dar oferă, de asemenea, prevenirea cariilor.

3. fi compus din fluor

În ceea ce priveşte fluor - luptător principal împotriva cariilor dentare, apoi pe opiniile sale despre stomatologi împărţite. Faptul că unii compuşi fluoruraţi sunt toxice, astfel încât conţinutul lor în pasta de dinţi este strict limitată: în pasta de dinţi pentru adulţi ar trebui să fie mai mică de 150 mg de fluor şi compuşii săi din 100 g de pastă în copilărie - să nu depăşească 50 mg/100g GLUT fluorură de organism poate provoca fluoroza - Apariţia unor pete galbene pe dinti, astfel încât persoanele care locuiesc în acele zone în care apa este suficient de îmbogăţită cu fluor, folosirea fluorurii de pasta de dinti nu este necesar.

Sfaturi la alegerea pastei de dinţi


* Cură pasta de dinti nu trebuie folosit continuu

Un alt parametru de alegere a pasta de dinti este scopul lor - toate instrumentele existente pot fi împărţite în patru tipuri:, preventive, curative şi pastă de dinţi de albire sanitare. Alegerea unui anumit tip de pasta de dinti ar trebui să aibă statutul de dintii si gingiile dumneavoastra - dacă acestea sunt complet sanatos, atunci esti norocos şi puteţi utiliza oricare din pasta de dinţi de igienă care nu se vindeca sau nimic nu lupta, dar curat numai dinţi şi împrospăta gura ta . Dacă problema este încă - pasta de dinti ar trebui să conţină componente care va vor ajuta pentru a le elimina.

* Ce să le folosească în inflamarea si sangerarea gingiilor

Multe sunt în cauză inflamaţie şi sângerări ale gingiilor, care poate semnala dezvoltarea timpurie a unor boli ale gingiei - boala a ţesuturilor din jurul dintelui, care poate duce la pierderea parului. Ca prevenirea şi tratamentul de pasta de dinti utilizare gumă care conţin ingrediente antibacteriene - clorhexidina (Lakalut Go), triclosan (Blend-a-med Complete-7 "), geksidin, metronidazol. Dar aceste paste de dinti nu poate fi folosit continuu, ci numai nprezenţa ri sau ascutit problema. utilizarea îndelungată a substanţelor în încălcare a microflorei din gura, uciderea nu numai dăunătoare, dar de asemenea, benefice bacterii. În plus, paraziţi "" poate "te obisnuiesti" la droguri şi să înceteze să reacţioneze la ea.

* Ce fel de pastă de utilizare pentru utilizarea de zi cu zi

Pentru utilizarea de zi cu zi mai bine să alegeţi pasta de dinti, care includ ingrediente naturale care ajuta cu inflamaţie a gingiilor: de exemplu, menta, balsam de lamaie, coaja de stejar, brad, salvie, musetel, tei, propolis si altele.

* În cazul în care sensibilitatea mai mare de dinţi

În cazul în care excesul de sensibilitate a dintilor ar trebui să fie utilizat pasta de dinţi care conţin clorură de stronţiu, nitrat de potasiu, citrat de potasiu ("Colgate pentru dinţi sensibili), şi pot încetini procesul de formare a tartrului va ajuta pastă de dinţi care conţin pirofosfaţi sau compuşi de zinc.

* Cum de a numi o pasta?

paste de dinti terapeutice privind prevenirea şi tratamentul diferă puterea a componentelor acestora, şi, în consecinţă, acestea ar trebui să folosească în mod diferit. În cazul în care pastă de dinţi medicală şi preventivă poate "numi" ei înşişi în mod independent, înainte de pastă de dinţi uz medical, încă plăteşte să consulte medicul dentist. Cu toate acestea, tratamente preventive si pasta de dinti ar trebui să fie utilizate corect - pasta de dinti pentru utilizarea de zi cu zi nu trebuie să conţină ingrediente agresive antibacteriene (Triclosan) sau agenţi activi de înălbire (peroxid de carbamidă), şi abrasiveness lor ar trebui să fie o scară de la ADR o medie de 70-80 de unităţi.

* Folositi o pasta de dinti albire?

Conform majoritatea stomatologi, în ciuda sloganul optimist, paste de dinti albire pentru a schimba culoarea de dinti nu sunt în măsură - de fapt, "albire" efect este, de obicei din cauza la maximum de curăţat şi lustruit suprafata smaltului.

pastele de dinţi de albire pot fi împărţite în două grupe: pasta de înaltă abrazive (peste 100 de DZR) şi pe un mediu de peroxid de hidrogen care conţin sau oxigen activ.

Primul grup de pastă de dinţi curăţă suprafaţa dintelui cu putinţă, chiar şi din strat foarte subţire de plăci, dar, aşa cum am spus, pasta de dinti abrazive exces poate provoca abraziune de email şi, în consecinţă, la distrugerea ulterioară a dintelui. Nu este foarte util pentru dinţi este, de asemenea, o influenţă chimice asupra lor de către un al doilea grup de albire pasta de dinţi - de exemplu, peroxidul de hidrogen este rău pentru gingii, pot îndulci smalţ şi schimba chiar culoarea unora dintre sigiliile.

Prin urmare, pentru dinţi eficientă şi sigură de albire este mai bine să utilizaţi program special dentare. Dar daca te hotarasti pentru a testa eficacitatea pasta de dinţi de albire pe sine, atunci le folosesc nu mai mult de două ori pe săptămână. Nu folosiţi pasta de dinţi de albire pentru femeile gravide, copii şi adolescenţi care au email nu este încă pe deplin format, şi cele cu amendă, deteriorate email sau carii.

* Pentru copii - numai copiii de pastă de dinţi

Curăţarea dinţilor copiilor are propriile caracteristici, deoarece copiii nu sunt foarte capabili să facă acest lucru în timpul procedurilor de igienă înghiţi până la 40% din pasta de dinti. Deci, spalat pe dinti paste de dinti pot fi mai mari decât vârsta de 12 ani - chiar foarte util pentru substanţele dentar poate dăuna dacă au de zi cu zi "mananca". Înainte de această vârstă copiii ar trebui să cumpere pasta de dinti speciale pentru copii, care diferă de la adulţi nu numai dreptul, ci şi de compoziţie: abrasiveness de pasta de dinti pentru copii este mult mai mic, şi care conţin fluorură de mai puţin sau nu deţin. Sub nicio formă nu copiii nu trebuie să utilizeze pastele de dinti albire sau mijloace de silnodeystaditivi, cum ar fi triclosan hav.Irina UGRINCHUK

Sursă

Luni, 22 martie 2010
Vizualizări: 6742

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
72
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
331
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
237
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
379