ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Sfaturi simple despre cum să facem ordine în apartamentSfaturi simple despre cum să facem ordine în apartamentFiecare gazdă vrea ca casa ei să fie perfect curată şi bine întreţinută. Lupta fără sfârşit cu praf şi gunoi, spălarea podelelor şi petelor de săpun in baie - uneori duce la ceea că nu aveţi chef de nimic. Dar curăţarea nu poartă în sine numai partea estetică, dar şi elimină bacterii patogene şi viruşi de pe teritoriul încredinţat dvs. Cum sa faci apartamentul confortabil si strălucitor de puritate, economisind totodată timpul?

Cel mai bine este să începeţi cu alegerea mijloacelor de combatere a poluării. Fără îndoială, fiecare gospodină ştie despre agresivitatea  detergenţilor, de aceea pentru păstrarea sănătăţii  familiei şi celor apropiaţi este cel mai bune să utilizaţi substanţe non-chimice.

Conform medicilor, produsele tradiţionale de curăţare nu se spălă în total de pe veselă, pentru elimina substanţele nocive trebuie să ţineţi fiecare farfurie sub jet de apă timp de 15-20 minute. În plus, aproape toate dintre acestea conţin compuşi de fosfat care produc efectele negative asupra corpului uman şi a mediului înconjurător. Iar substanţele tensio-active în prafuri de spălat şi detergenţi pot perturba procesele biologice care operează în celulele umane. Apropo, majoritatea ţărilor europene s-au dezis de substanţele chimice de fosfat pentru uz casnic, văzând în ele o ameninţare foarte serioasă la adresa sănătăţii umane. Medicii europeni au demonstrat că tensio-active se pot acumula în organism, cauzând modificări în sângele omului şi animalelor domestice, contribuind la nivelul de colesterol crescut şi manifestarea aterosclerozei. Deci pentru a curăţa camera, alegeţi substanţe mai sigure, cum ar fi bicarbonat de sodiu, praf de muştar şi glicerina.

De exemplu, pentru prevenirea petelor de săpun în baie este cel mai bine să curăţati instalaţii sanitare, cât mai des posibil, cu şerveţele umede cu proprietăţi dezinfectante. Această măsură va contribui la prevenirea apariţiei petelor dificil spălate pe ceramică. Plăcile din faianţă pot fi spălate cu o soluţie de apă cu bicarbinat de sodiu, iar pentru a reda un aspect curat şi îngrijit cusăturilor între plăci, folosiţi… creta şcoală. Crăpături şi locuri greu accesibile, unde chiar nu ajunge aspiratorul, folosiţi pentru curăţare  o periuţă de dinti veche, care de mult timp a fost scoasă din uz. Covorul, care demult şi-a pierdut puritatea iniţială, cel mai bine ...să presăraţi cu sare, să-l acoperiţi pe  timp de noapte cu un strat de sare fin, iar dimineaţa să daţi cu aspiratorul sau să-l şterge-ţi cu o cârpă umedă. Podeaua din parchet poate fi spălată  cu apă caldă cu adaos de glicerină pentru strălucire. Spălarea veselei se efectuează fără agenţi de curăţare scumpe, ci, de obicei, cu  praf de muştar sau bicarbonat de sodiu.

Sfaturi simple despre cum să facem ordine în apartament Multe gospodine, pe bună dreptate, cred că, uneori, au nevoie să dedică timp pentru ele înseşi, nelăsând microbile şi praful să le strice zilele de odihnă legitime. În astfel de cazuri, ele se decid să se încredinţeze companiilor ce oferă cleaning servicii, sau mai simplu, servicii de curăţenie. Companiile de salubrizare trimit profesioniştii, efectuând un spectru relativ larg de servicii, care include nu numai  spălarea geamurilor şi pardoselilor, precum şi curăţarea mobilierului din materiale diferite,  spălarea faţadei, colectarea gunoiului şi zăpezii.

Există un alt punct de vedere, conform căruia noi trebuie să recurgem cât mai puţin posibil, la serviciile celor care lucrează doar pentru bani sau, să spunem deschis, "sclavi". Da, zilele de azi, noi mergem cu autobuse, conduse de către conducătorii auto, care urăsc munca lor,  invitam deridicătoare, care urasc munca lor, ne ducem la medici, care urăsc munca lor, şi chiar ducem copiii la profesori, care, primind drept răsplată bănuţi , de asemenea, urăsc munca lor…  Dar putem cel puţin, să reducem  prezenţa  sclavilor în viaţa noastră. Să facem ordine acasă de sine stătător, să mergem cu bicicleta, să învăţăm copiii înşine, să ducem un mod de viaţă sănătos ca să "uităm de medici".

 

 

Sursa

Duminică, 20 iunie 2010
Vizualizări: 8170

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
817
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
225
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
339
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
287