ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

«Sistemul de apărare al oraşului»Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Este tradus din cuvantul grecesc "propolis". Acest material de albine sigilate fisuri în stup, poloneză şi să dezinfecteze pereţii fagurilor de miere. În cazul în care obţine stup şoareci, şopârle sau şerpi, otrava otrava ei în primul rând, şi apoi de a limita zona de degradare, zidită cu propolis.


Secret de albine

Prima mentionare scris de propolis ca medicament, se referă la a II-III a.Chr. Oe. Proprietatile sale utile descrise Roman Aesculapius Dioscoride. În Evul Mediu Paracelsus şi Galen sistematizate cunoştinţe de balsam de albine. De atunci, metoda de aplicare a acesteia este aproape neschimbat. Este folosit pentru a face tincturi, adezivi, produse cosmetice, precum şi pentru îmbălsămare mort. Propolisul este membru al lustruire lacuri, lipici şi o grădină de lumânări aromatice. Cu toate acestea, oamenii de stiinta inca nu stiu din care albinele produc medicament lor: unii cred că lemnul ale rinichilor, altele - de la polen. Ştim că include mai mult de 50 de materiale diferite: răşini, balsamuri, uleiuri esenţiale, vitamine, oligoelemente, ceara. Este unic componenta absolut este secretul să fie alocate glande de albine. Poate de aceea nici o încercare de a obţine în mod artificial propolis a eşuat.

(Nu corect) medicale

balsam de albine are un deodorant, antitumorale, antivirale, antifungice şi antibacteriene proprietăţi. Acesta poate fi utilizat atât în interiorul cât şi comprese, lotiuni si frecare. Balsam nu vindecă numai bolile, dar, de asemenea, serveşte ca un profilactic, stimularea sistemului imunitar. Inofensiv, chiar şi în doze mici erori: corpul foloseste mai multe substanţe nutritive ca propolisul este necesar în acest moment.

Componentele active din propolis au un spectru mai larg de acţiune decât multe antibiotice. balsam de albine scuteşte cursul de tuberculoză pulmonară şi diabet. Cum analgezice a fost de cinci ori mai eficient decât o soluţie două procente de novocaină. Acesta poate fi luat concomitent cu orice medicament. În acest grup efectul antibioticelor penicilină, streptomicină şi tetraciclină să devină mai eficiente.

A căpăta o mai bună propolis în farmacie. Este vândut sub formă de băuturi alcoolice sau de substanţă uscată. este un produs natural rasinoase consistenţă densă. La temperaturi mai mici de 15 ˚, acesta devine greu si fragil. Propolisul este un-brun sau galben-maroniu de culoare verzuie, gust amar este diferită şi unică de aromă (buchet include note de rinichi lemn, ceară, vanilie, ierburi). Contrafacerea este un drog, care urmăreşte creşterea conţinutului de ceară. Pentru a verifica calitatea produsului, trebuie să muşcătură de pe o mică bucată din ea şi aruncă-l în apă. Propolisul prezent se încadrează în partea de jos şi să rămână acolo pentru ceva timp. Falsificarea imediat pops sus sau nu se înece. Cu depozitarea corespunzătoare a propolis nu-şi pierde proprietăţile utilă de până la 10 ani.

AVERTISMENT: Preparate din propolis sunt contraindicate în alergie la produse apicole, colecistită, leziuni severe ale pancreasului şi ficatului. În timpul tratamentului au interzis să bea băuturi alcoolice.

Imun

Se toarnă un pahar de apă fierbinte amestec de plante (o lingura de flori de musetel si frunze de salvie farmaceutice). Adu-o la fiert Reducerea de energie termică şi fierbe 2-3 minute. Se toarnă supa într-un termos, heckle o jumătate de oră, apoi tulpina. Adauga o lingurita de tinctura 10 la suta din propolis. Bea amestecul rezultat o oră înainte de micul dejun. Procedură este recomandat pentru o săptămână la fiecare şase luni.

Curgerea nasului

Linguriţă uscate propolis se dizolvă în 0,5 litri de apă fierbinte. Adauga 2 linguri de suc de zolotogmustaţa şi se amestecă cu grijă soluţie. În fiecare zi, alte o jumătate de oră pentru a face un nas comprese calde.

Angină pectorală

Se toarnă un pahar de apa clocotita 1 lingura de frunze uscate de sunătoare, sau patlagina. Insistati într-un termos pentru o jumătate de oră, tulpina. Adăugaţi o linguriţă de 20 la suta tinctura de propolis şi se agită bine. Două sau trei ori pe zi, clătiţi gât cu infuzie caldă pentru a finaliza recuperare.

Autor: Olga Bunin
http://www.myjane.ru/

Joi, 21 februarie 2008
Vizualizări: 2596

Citiţi de asemenea

Mulți oameni au un nivel crescut de aciditate în organism. Aceasta este o consecință tipică a consumului de alimente d...
0
Aceasta este cea mai detaliată fotografie a vieții celulare interioare făcută vreodată pînă în prezent.Celula este unita...
85
Avînd un stil de viață hiperactiv, poți avea impresia  că nu ai suficient timp pentru anumite lucruri în timpul z...
121
Este uimitor, dar, conform medicinei populare, cu ajutorul despărțiturilor interioare ale nucilor, puteți lupta împotr...
237