sistemul monetar ca un instrument pentru a ruina ţara. Articolul № 2.

/ Vizionări: 8648

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

sistemul monetar ca un instrument pentru a ruina ţara. Articolul № 2. "Dă-mi banii de control al ţării, şi nu-mi pasă,
care face legile sale ".
M. Rothschild


Finanţe (Latină financia - venituri, plata) - este un instrument economic care reglementează producţia şi distribuţia de bunuri prin intermediul resurselor de pe piaţă şi produse pe piaţă, respectiv. În categoria "Finante" categoria interconectat "credit" ca relaţiile economice care decurg din transferul de proprietate sau de bani în anumite condiţii, obligaţia de a le returna. Istorie de credit şi financiar System (CFS) au o istorie de dezvoltare a producţiei de mărfuri şi de circulaţie. În timp ce mărfurile au fost puţini, sistemul de producţie-consum (PPS) a renunţat la CFS, producătoare de schimburi directe de bunuri pe un produs. Cu o gamă tot mai mare de producţie a produsului dorit ar putea fi obţinute numai după ce trece printr-un lanţ lung de schimb.

Dorinţa de a simplifica acest obiectiv a condus la identificarea unor astfel de produse, care este cel mai des folosite în tranzacţiile de schimb şi a devenit o marfă-echivalent, un fel de măsură a costului altor bunuri, care este, bani de mărfuri, care ulterior achiziţionate şi sub formă de documentaţie.

Organizarea fluxului de numerar a crescut într-o funcţie auxiliară independentă, pentru care a fost format, iar sectorul serviciilor PPP, acum denumite în continuare SOC. Cel mai important să se înţeleagă că într-un mod normal CFS organizate de stat, precum şi orice altă sferă de serviciu, trebuie să fie pe finanţarea bugetului, sau de a obţine venituri ca plăţi directe către PPP pentru serviciile prestate.

bani de hârtie (bancnote) au fost iniţial nimic mai mult decât o confirmare de primire (nota) din bancă, care a avut stocate există o anumită cantitate de mărfuri echivalente de apartenenţă la proprietar o chitanţă. De piaţă nu a putut da produsul în sine, şi o chitanţă pe care pot fi obţinute. Ulterior, CFS lucrătorilor propriile interese corporatiste prevalează asupra intereselor de PPP le-au produs, iar ei în loc de optimizare a grupurilor de produse, asimilarea a început să se concentreze pe problema în nici un mod securizat din punct de vedere chitanţe. Că acestea sunt facturilor curente de toate culorile şi nuanţele printr-o neînţelegere, pentru moment, fiind denumite de schimb valutar. Banii vor fi subiectul conversaţiei noastre separate, aici le-am atins aproape exclusiv pentru mai profundă şi mai semnificativ pentru identificarea substanţei şi vice-SOC.

Astfel, scopul iniţial social-utile de CFS este de a armoniza volumul consumului de fiecare dintre subiecţi de PPP cu dimensiunea contribuţiei sale la construirea publice necesare o serie de bunuri şi servicii. În acest caz, manipularea fluxurilor financiare, pârghiile de impozite şi de subvenţii, sindromul oboselii cronice trebuie să furnizeze un ansamblu de întreprinderi individuale, moto, într-o legătură unică, prin furnizarea reciprocă fără crize funcţionarea PPP a ţării.
Un algoritm pentru obţinerea acestui rezultat este destul de simplă: orice mişcare de materii prime, semifabricate bunuri, sau în PPP ar trebui să fie însoţită de o contra-flux adecvat el bani. În acelaşi timp, CFS experţi trebuie să înveţe cum să rezolve problemele de matematica pentru afluxul şcoală de apă dintr-un rezervor mare (CFS) şi redistribuirea acestuia între cele două bazine de înot zeci, domenii, astfel încât nici unul dintre ei a secat, şi pentru a împiedica absorbţia apei din stropire pe margine (pe cheltuiala bancile occidentale ). Unul ceva de necesitatea de a calcula diametrul de fiecare ţeavă este unic asociat cu intensitatea fluxului de apa (bani), într-o piscină specifice. Prototipul unui astfel de sistem este sistemul circulator al vaselor de sânge din diametrulşi puls ajustabile şi a tensiunii arteriale, în funcţie de sarcină.

Sistemul circulator al economiei naţionale este tocmai CFS. Şi ţara, precum şi corpul uman, în mod inevitabil, merge să se prăbuşească, în cazul în care cel puţin unul din linkurile de circulaţie se opreşte. Bani în acest caz se referă la cicluri de PPP, ca o chestiune de fapt, mediul tehnologic, nu sunt în măsură să genereze inflaţie. De la bun-simţ elementar devine evident că numărul de fonduri emise trebuie să respecte cu stricteţe necesităţile tehnologice de PPP. Corelarea bani cu rezervele de aur-moneda al Băncii Centrale lipsit de spirit de bază comune şi se aplică doar pentru a crea artificial deficite mijloace proprii de plată şi a satisface nevoile cămătari.

În multe sisteme tehnologice sunt de energie, materii prime, echipamente, personal, consumul de piaţă, dar nu activele circulante - banii de hârtie cu figuri pictate, a asigurat viitorul un simplu produs. În cazul în care condiţiile de mai sus pentru eliberarea lor sunt doar hârtie necesare, a vopselei şi o stare de spirit pic. Avem totul cu excepţia trecut. La anumite etape ale ofertei de bani din Rusia, de exemplu, a fost comprimat la o astfel de măsură, că doar 15-20% din mişcările de marfă însoţite de fluxul de numerar, orice altceva - bartering, chitanţe, facturi, datorii - atât în Evul Mediu. Toate absurdităţile raportul monetare şi a masei materiilor prime continuă şi astăzi.

Poziţia de CFS în termeni de emisii - se flori doar pe un fond de perversiune directă a funcţiilor sale. În distribuţie echitabilă a veniturilor în numerar, orice fluxul de numerar într-unul sau la un alt punct, aşa cum am arătat, în concordanţă cu o aprovizionare adecvată a pieţei de consum de bunuri sau servicii. Cu toate acestea, aplicarea principiului: "Să stai lângă fluxul şi nu bea?" KFS "învăţat" pentru a forma în sine, ca un câmp de minuni, auto-completarea valoare. Milioane de euro în cursul anului defilat în depozite bancare, în GKO şi alte "instrumente financiare", se transformă în două. Obtinut din profitul aer incredibil de mare stropi pe piaţă, generând inflaţie. În acest caz, rata de auto-îmbogăţire, care nu este asociat cu crearea de ceva util social, CFS se stabileşte în funcţie de voinţa manipularea dimensiunea de împrumut şi a lua al tău venituri proprii fabulos câştigat pe toate banii pe care ea însăşi o creează. Sursă, inflaţia oscilator maestru standuri dobânzile aferente unui împrumut, se stabileşte nivelul de rentabilitate a tuturor pieţelor nebun speculativ, se referă la costul în obţinerea de credite, şi creşte brusc preţurile produselor. Rata dobânzii aferente creditului mai mare, mai bogat devine obiectul CFS, sistemul funcţionează eficient ruina a celor care în acest moment de boabe semănat, de gatit din otel, produce cărbune. Acesta este motivul pentru care oamenii din cele mai vechi timpuri cunoscute: "muncă cinstită nu va primi un palat. În special cele care se permite otgrohat fără ruşine SOC instituţii.

Funcţia treia este KFS distructiv condus de către Banca Centrală - transferul de avere detinute de persoane din clanuri International Bank supranaţionale prin plata dobânzii la împrumuturi internaţionale descrise în publicaţia precedentă. Valoarea plăţilor de dobânzi numai pe cântare comparabile cu totalul cheltuielilor bugetului. Originile de impozitare mai multe imensa de produs în timp ce promovarea lanţul său de prelucrare se află în nevoie de plăţi la scară largă de creditorii de CFS, din buzunarul nostru pentru tine.

Jan Koreush.
Prin articole materialai VA Efimov.