ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Şoc terapie anti-fumat.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translateShock-fumat terapie anti - dinti putred şi plămâni se colorează.

Incepand de anul viitor, în conformitate cu noile norme impuse pentru a limita fumatul în Anglia, pachete de tigari va purta urât imaginea de dinţi putred şi-umplut plămânii de fum.

Miniştrii cred că confruntare "de fumători cu imagini cu copii bolnavi, tumori ale laringelui şi organismele ar fi mai convingătoare în avertismente scrise ineficiente despre pericolele fumatului.

Acest lucru este şi cu cele mai recente măsuri agresive în campania guvernului menite să reducă până în 2010, numărul de fumători la 21% din totalul populaţiei. În iulie, fumatul a fost interzis în locurile publice, şi din octombrie vânzarea de ţigări va fi permis numai persoanelor sub 18 ani.

Ministrul Sănătăţii, Alan Johnson, a declarat: "Din 2003, am imprimat pe ţigări cutii de avertizare este interzis ca periculoase mortale eficiente." Există semne că este, dar eficienţa de alerte este redusă. Imaginile produse mai mare "impresia" - a adăugat ministrul.

Într-un sondaj de opinie publica au fost selectate 15 imagini din 42 plasate pe site-ul. Printre altele, a fost imaginea femeilor într-o masca de oxigen - legenda de mai sus se va citi: "Fumatul va conduce inevitabil la cancer pulmonar."

companiile de tutun vor fi obligate să pună aceste avertismente pe produsele lor din octombrie a anului viitor. În companiile în sine nu sunt prea îngrijorat de măsurile care au fost dezvoltate pe parcursul mai multor ani, în ciuda costurilor suplimentare. Unul dintre angajaţi a declarat: "Suntem folosit la it. Restricţii mai stricte la nivel mondial?. Intrebarea este, aceasta are preveni orice notabile asupra nivelului de vânzări"

Fumatul Luptătorii insista că, chiar şi o uşoară scădere a vânzărilor salveaza mii de vieti.

Deborah Arnót al mişcării împotriva fumatului "Cenusa", a declarat: "În ţările în care aceste avertismente sunt deja în exploatare, numărul de quitters a crescut sub influenţa un memento vizuală a ceea ce se întâmplă cu corpul tau daca fumezi."

Experţii cred că astfel de avertismente reduce numărul de fumători, dar nu sunt la fel de eficient ca preţul ridicat. Activiştii mişcării împotriva fumatului îndemne guvernul să ia măsuri decisive pentru a reduce fluxului ilegal de tutun ieftine din Europa si Asia.
Guvernul a comandat cauza avertismente vizuale pe pachetele de ţigări în Cartea Albă din 2004. Măsuri similare au fost luate mai mult de 12 ţări, inclusiv Singapore, Canada, Brazilia şi Belgia. Comisia Europeană a invitat statele membre ale Uniunii Europene, pentru a urmări această iniţiativă.

Interdicţia privind fumatul în locuri publice, împreună cu taxe mai mari la ţigări fumători privesc cu experienţă, precum şi suporteri a libertăţii individuale, vorbind despre demonizarea la fumatori si la presiunea asupra fumatorilor.

Alan Johnson nu da drumul la aceste acuzaţii, insistând asupra faptului că cei mai mulţi oameni sunt dependenti de fumat, vor să-l respingă şi guvernul este obligat să-i spuneţi oamenilor adevărul despre pericolele lor situată în aşteptaţi.

Sir Liam Donaldson, Chief Medical Officer al Marii Britanii, a declarat că de avertizare vizual pentru a sensibiliza şi pentru a permite personalului la Serviciul Sanitar Naţional elibera fonduri pentru a lucra cu alte dependente, care sunt mai dificil de tratat.
Alex Barker

Marţi, 09 octombrie 2007
Vizualizări: 6543

Citiţi de asemenea

Cuptorul rusesc este un fenomen unic al culturii materiale slave de est, cel mai viu simbol al spiritului rus - minuțioz...
94
Combinația acestor componente face minuni!Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, petele pigmentare se formează ...
306
O prietenă mi-a povestit recent despre o scenă oribilă care a avut loc în casa lor după ce fiica ei a recunoscut că este...
63
Această structură are o vechime de 3000 de ani și este situată în orașul Gonabad. (Iranul modern)Kyariz este considerată...
238