ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

SoporAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translateDupă cum spun oamenii de stiinta, vis-cel mai bun medicament. Într-adevăr, domeniul Morpheus salveaza oameni din mai multe subliniază, boli, şi pur şi simplu înlătură oboseala. Se crede că durata de somn de o persoană normală este de 6-7 ore. Dar, uneori, linia de demarcaţie dintre somn normal şi somn cauzate de stres, pot fi prea subţiri. Discursul şi este o letargie (lethargia greacă, de la Lethe - uitare şi argia - inacţiunii), boli de stat, ca un vis şi se caracterizează prin imobilitate, lipsa de răspuns la un stimul extern şi în absenţa tuturor semne exterioare de viaţă.


Letargie cunoscută încă din timpurile biblice. În Vechiul şi Noul Testament se poate găsi o mulţime de exemple de una dintre neexplorat până în prezent şi cele mai multe boli misterioase. Încadrează într-un somn letargic de oameni sunt întotdeauna frică, pentru că a existat un pericol de a fi ingropat de viu de. De exemplu, faimosul poet italian Francesco Petrarca, care a trăit în secolul al XIV-lea, la 40 de ani a devenit grav bolnav. După ce a pierdut cunoştinţa, el a găsit mort şi au fost de gând să îngroape. Din fericire, legea a interzis timp îngroape morţii în mai puţin de o zi după moartea sa. Când s-au aflat, practic, în mormântul său, Petrarca a spus că se simte bine. După aceea, el a trait un alt 30 de ani.

Când transferul Europene cimitire vechi, în cazul în care faţa locului de sicrie, a constatat că un sfert din toţi morţii care au fost inmormantati, apoi reînviat din nou. Poziţia a organismelor în sicrie, este clar că morţii "la scurt timp după înmormântare, a încercat fără succes să iasă din mormânt. În 1838 într-unul din satele limba engleză, nu a fost un eveniment incredibil. În timpul înmormântării, atunci când sicriul coborât în mormânt şi a început să sape, sicriul a venit de la un sunet slab. În timp ce teama de lucrători cimitir recuperate, săpat sicriu şi a deschis-o, era prea târziu: capacul au găsit îngheţate în groază şi se confruntă cu disperare. Un giulgi rupt mâna şi fragmentat a arătat că ajutorul a venit prea târziu. În Germania în 1773, după ce deriva din mormânt a fost exhumat tipa femeie gravidă care îngropat cu o zi înainte. Martorii găsit o luptă brutală pentru viata: borcan îngropat declanşat vii naştere prematură, iar copilul sufocat în sicriul cu mama sa.

Este bine cunoscut, frica de Nicolai Gogol fi îngropaţi de vii. Mentale defalcările finală a avut loc în scriitor, după ce ea a murit o femeie pe care a iubit-o infinit - Catherine Khomyakova, soţia prietenului său. Moartea ei socat Gogol. Curând, el a ars manuscrisul a doua parte a "Dead Souls" şi a luat în patul lui. Medicii l-au sfătuit să mintă pentru, dar corpul a scriitorului l-au apărat prea bine: el a căzut într-un somn adânc de mântuire, care, la timpul necesar pentru moarte. În 1931, bolşevicii au decis asupra unui plan pentru a distruge cimitirul îmbunătăţirea Moscova Danilov Manastirea, care a fost îngropat Gogol, şi în timpul exhumarea celor prezenţi a fost îngrozit să constate că craniul unui mare scriitor transformat lateral, si materie in sicriu rupte.

În Anglia există încă o lege care frigidere acri toate ar trebui să fie un clopot cu o funie, care reînviat "om mort" a fost în măsură să sune afară să cheme în ajutor. La sfârşitul anilor 60-e acolo a fost creat primul dispozitiv care permite de a capta cele mai mici activitatea electrica a inimii. Aproape la primul proces la morga printre cadavre au fost găsite fată în viaţă. În Slovacia, de asemenea, a mers un pas mai departe: acolo, în mormânt cu decedat pune telefonul mobil.

Tratament şi letargie cauze, medicina nu este cunoscută. De asemenea, este imposibil de prezis când a venit la o trezire. Starea de letargie poate dura de la câteva ore la câteva decenii. Medicina descriseVaeth confluenţa cazuri cu letargie de oameni din cauza intoxicaţiei, o pierdere mare de sânge, convulsii isterice, leşin. Interesant, când viaţa este ameninţată (bombardamente în timpul războiului) au fost de dormit letargie trezit, ar putea merge, şi după decorticare adormit din nou. Mecanismul al îmbătrânirii populaţiei în dormit foarte lent. Peste 20 de ani de somn, aparent ei nu se schimba, dar apoi, în starea de veghe prinde vârsta biologică de 2-3 ani, de cotitură în ochii persoanelor vârstnice. Trezirea, mulţi au afirmat că au auzit tot ce se intampla in jurul lui, dar nu a avut puterea de a ridica, chiar un deget. Nazir Rustemova din Kazahstan, ca un copil de 4 ani, la început a căzut într-o stare asemănătoare delir, şi apoi a căzut în letargie. Medicii Spitalului Regional a considerat mort, şi, în curând părinţii fetei au fost îngropaţi de vii. Salvate este că, potrivit obiceiului musulman, corpul persoanei decedate nu este îngropat în sol, şi înfăşurat într-un giulgiu şi îngropat în casa-înmormântare. Nazir dormit timp de 16 ani şi se trezi, atunci când ea a fost pe cale de a transforma 20. Potrivit Povestea în sine Rustemova, "noaptea de după înmormântare de tatăl ei şi bunicul auzit vocea într-un vis, care le-a informat că ea a fost în viaţă, şi că ia obligat să asculte cu atenţie pentru a" ucide "şi pentru a detecta semne leşin de viaţă.

sopor Cazul cel mai lung înregistrate oficial, letargie, a intrat în Cartea Recordurilor, a venit în 1954 cu Speranta Swan Artemovna (născut în 1920 în satul Moghilev regiunea Dnipropetrovsk) este cauzată de cearta puternic cu sotul ei. Swan stresul rezultă adormit timp de 20 de ani şi încă o dată recăpătat conştiinţa doar în 1974. Medicii au recunoscut că este absolut sănătos.

Nu există un alt record, pentru un motiv care nu sunt incluse în Guinness Book of Records. Augustin Leggard, după stresul cauzat de naştere, de somn si ... nu mai răspuns la injecţii şi accident vascular cerebral. Dar, foarte încet deschis gura, atunci când ea a fost alimentată. A fost nevoie de 22 de ani, dar de dormit Augustin a rămas acelaşi om tânăr. Dar femeia a început, şi a zis: "Frederick, probabil prea tarziu, copilul a fost foame, vreau să se hrănească!" Dar în loc de un copil nou-născut, ea a văzut o femeie de 22 ani, tineri, ca două picături ca ea ... In curand, cu toate acestea, timpul a luat propriile sale: femeia a fost trezit îmbătrâneşte rapid, la un an sa transformat intr-o femeie în vârstă şi a murit după 5 ani.

Un eveniment a avut loc misterios cu un depozit Granatkina a bazei de produs regional Grodno. Cineva spadasin o dată a încercat să-l omoare: magaziner a lovit o lovitură mortală pe cap de un obiect greu, a dus la pădure şi Granatkina îngropat în zăpadă. Dupa 22 de zile, organismul, devenind o bucată de gheaţă, descoperit accidental furnizori de bustean. Cadavrul a fost dus la morgă, dar anatomist locale patologice nu putea deţine o autopsie - organism a fost prea greu. Am decis să amâne ancheta până dimineaţa ... În dimineaţa, chirurgul a observat că elevii nu sunt ochi ca ochii unei persoane decedate, cuie, atunci când, de asemenea, uşor spălată. Acestea au fost semne că om culcat in zapada de 22 de zile fără mişcare, fără a mânca şi bea, a arătat încă semne de viaţă. Cu toate acestea Granatkina nu a fost de respiraţie, nici puls palpabil. Medicul diagnosticat - o letargie profundă, care rezultă ca urmare a lovit în cap. Curând "mort" de către medici ... treaz! Au vorbit şi a scris mai târziu că Granatkina salvate de la glazura completă că el a fost îmbrăcat călduros şi acoperite cu un strat gros de zăpadă.

Există cazuri când letargie apar intermitent. Un preot englez dormit sase zile pe saptamana, iar duminica am trezit să mănânce şi să cânt un Te Deum. De obicei, în cazurile uşoare de letargie observat imobilitate, relaxare musculară, chiar şi de respiraţie, dar în severe, rare, există o imagine ar trebui într-adevăr moartea: piele rece şi palidă, eleviiE de reactie, respiraţia şi ritmul cardiac sunt dificil de a detecta stimuli puternică durere nu provoacă reacţii, reflexe sunt absente. Atunci când există o suspiciune de letargie, medicii recomanda aduce o oglinda la gura celor decedaţi: în ciuda a orice simptome de deces al oglinzii ar trebui să zapotet. Dar cea mai bună garanţie de letargie este o viaţă liniştită şi lipsa de stres.

http://eden.nnm.ru/letargicheskij_son

Luni, 05 ianuarie 2009
Vizualizări: 4603

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
198
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
331
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
433
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
232