ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

specii rare de animale — complexitatea de a menţineAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


În prezent, companiile sunt tot mai mult de mediu cu care se confruntă cu dificultăţi de conservare diferite de animale rare. Metode de animale de cercetare îmbunătăţit. Timp de mulţi ani studiind animalelor salbatice in natura au fost diferite metode de monitorizare a acestora (senzori infra-rosu, telemetrie radio, de urmărire prin satelit), metode îmbunătăţite de pescuit, grădini zoologice au acumulat o vastă experienţă în creşterea animalelor sălbatice. Cu toate acestea, vom continua să-şi piardă specii. De ce este totul se intampla?

Amazon Parrot

Principalul motiv - o lipsă de conştientizare şi analfabetism a populaţiei locale. Multe organizaţii de mediu, rezervaţii naturale şi parcuri naţionale încearcă să organizeze cursuri speciale, organizarea de cluburi de mediu, pliante şi broşuri de imprimare. În practică, acest lucru foarte mult contribuie la construirea de înţelegere a importanţei păstrării specii rare de animale. Un exemplu frapant - succesul a fondului de Gerald Darrell în conservarea Amazon papagalii rare (Amazona versicolor) pe insula St Lucia din Marea Caraibelor. Păsări sunt ameninţate. Angajaţii Fondului organizat o viguroasă campanie de educare a populaţiei locale. Prin acest lucru, insularii nu mai vaneze aceste păsări, şi chiar le-a făcut un simbol al ţării lor.

Cu toate acestea, multă atenţie este de multe ori dăunătoare pentru aceste animale, în cazul în care prea departe. În Orientul Îndepărtat Rusia şi tigrii leoparzii sunt adesea victime ale mâinile populaţiei locale şi chiar demnitarii. Recent, ca urmare a braconajului şi tăierea de ruinare de ciocniri taiga Ussuri apar adesea între animale de pradă mari şi om. Multe nu ezitaţi să trage de la regele animalelor. Ei explică acest lucru prin a spune că tigru mănâncă o mulţime de joc în pădure. Aceste biciclete nu încetează, până la un om nu ucide toate animale de pradă. Perspectiva foarte că o creatură care este mult mai puternică decât omul, produce deja răul în mintea lui. Tiger şi atac Bear un om este foarte rar, şi atunci numai în cazuri excepţionale, în cazul în care problema a creat omul însuşi.

Амурский тигр

Tigru Amur

Multe locuri din întreaga lume, organizaţiile care achiziţionează animalele capturate şi parti ale corpului lor (piei, gheare, coarne, etc.) Puteţi spune că, de exemplu, in orasul nostru ca aceasta nu poate fi. Chiar ca el poate.

De piaţă poate fi vazut din imaginea de fluturi uscate şi gândaci. După ce am avut ocazia de a vizita toată expoziţia de acest gen de insecte, unde au putut vedea gigant din Madagascar rare de fluturi, fluturi otrăvitoare gelikonid, şi chiar şi cel mai mare gândac din lume - din Africa Goliat gândac. Pe insula Taiwan în fiecare an, milioane de fluturi cutched pentru aceste poze. Este important să se explice oamenilor care cumpără astfel de imagini, ele contribuie la ruina naturii.

Amintiţi-vă pungi de crocodili şi piei de animale. Există chiar şi direcţia de design, astfel cum au Art Deco, Empire, afrostil că invers încurajaţi să aibă în casă au fost piei de fiare sălbatice, sarpe, piei şopârla, articole din fildeş. Rich oamenii sunt mai puţin o problemă să capete de animale sălbatice pe pereti. Îmi amintesc încă un articol de ziar despre modul în care un bine-cunoscut adjunct lăudat girafei un cap în casa ei. Vânători pentru un animal rănit, dar el doar a venit şi a lovit un shot de control. Imaginaţi-vă cum mîna ar putea merge până la girafa - o antilopa cu ochii mari şi gene. Prin urmare, astfel de oameni nu îşi pot permite astfel.

În colecţionar particulariyah grădină zoologică şi conţine multe animale rare. Răscumpere şi să vândă animale, organizaţiile mari au stabilit deja legături cu vânătorii şi a fluxului de penetrare în orice ţară din lume. Acestea pot aduce în afară şi să ia orice animal în această lume. Nu contează dacă aveţi nevoie de un urangutan sau o Komodo dragon - toate pot fi cumpărate. Acesta este încă necunoscut câte din aceste animale zac în captivitate, în moşiile bogate. Deseori, atunci când cumpără aceste animale, proprietarii de principiu uitat de îngrijire a lua mai puţin, şi trecerea la noile facilităţi. Păsări care a afectat cea mai grea ciugulesc penele din cauza lipsei de comunicare, se îmbolnăvesc şi mor de plictiseala. Broastele testoase trăi o lungă perioadă de timp, dar, de fapt mai degrabă o lungă perioadă de timp acolo, încet mor din cauza condiţiilor greşit.

În acvariu, de asemenea, nu toate pură. De ce sunt vândute în pieţele de culoarea piersicii ciclide papagal, care nu pot reproduce în captivitate? Acelaşi lucru poate fi spus de somn altă parte, Barb, care pleca de aici, organizat de fluxul de ţări tropicale. Şi nimeni nu încearcă să-l împiedice. După Discus din acvariu la birou - este de prestigiu.

păsări de pradă rare a devenit prada "ulii" din sheikhs bogat. Japoneze sunt finisaje de pe balene rămase în ocean de dragul sportului şi prestigiu. De ce în apele Canadei - una din ţările cele mai prospere din lume încă bogat în focă cu blana albă, şi să-l instanţa norvegiană?

Овсянка Даски

Ultima semiobscur presuri de sex masculin intr-o sticla

Oamenii de stiinta s-au cauzează adesea daune extrem de mari la aceeaşi specie rară. Un exemplu frapant - pretenţii de salvare fulgi de ovăz semiobscur mare in SUA. Această pasăre trăit pe mlaştinile de sare de coastă din Florida. Zone umede drenate de utilizare a terenului. Păsări au început să moară repede afară. Oamenii de stiinta s-au prins ultimele patru membri ai acestei specii, şi erau toţi bărbaţi. Sa decis că ar putea prin încrucişare cu o vedere apropiate - presuri de sex feminin Scott. Cu toate acestea, aceasta nu dă bună varietate de servicii, temându-se că poate fi rezultatul unor alte uite ciudat. Dar merită să spun că din moment ce animalele au salvat mai mult decât o dată. Un exemplu frapant - bizoni europene, care au supravieţuit datorită încrucişării cu bizon. Până în prezent, oamenii de stiinta au certat între ei pe baza acestor criterii, acesta din urmă un mascul fulgi de ovăz semiobscur litoral a murit. Un jurnalist al unui ziar local asemuit că o moarte Canare în mină, să ne anunţaţi în legătură cu lipsa de oxigen pentru mineri, şi dispariţia mici fulgi de ovăz este un semnal de mare pericol iminent pentru noi toţi.

Sursă

Duminică, 25 aprilie 2010
Vizualizări: 8781

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
920
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
308
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
419
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
336