ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Stiri: Cum de a supravieţui de căldurăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translateMai întâi de toate, ar trebui să refuze băuturi alcoolice, deoarece alcoolul creste de transfer de căldură din organism şi provoacă supraîncălzire. Cu toate acestea, chiar şi o bere în căldură, în cazul în care îl folosiţi peste şi peste şi în fiecare zi, rezultând în câteva luni la alcoolism. Medicii sunt sfătuiţi să bea, de obicei, în zilele fierbinţi de cel puţin doi litri de lichid, dar rata de transpiraţie poate fi crescut uşor, în limite rezonabile. Chiar de bază, care nu este recomandat sa bei mai mult de un litru şi jumătate de lichid pe zi poate creşte numărul său este pe sticlă.

Pentru a potoli setea cu dulce kolami imposibil carbogazoase - aceste băuturi nu sunt create pentru a satisface, şi pentru a excita pofta şi cumpărarea unei băuturi noi. Dacă veţi citi cuvântul scris pentru mici detalii cu privire la compoziţia băuturii pe 330 de grame de sticle standard de orice cola, aceasta poate fi foarte surprins sa descopere ca o bancă de fapt, conţine 7 sau mai mult (!) Bucăţele de zahăr. Este uşor pentru a verifica: o bucată de zahăr cantareste 5.5 grame, şi toate aceste glucide pe etichetă - este zaharoză pură. În cazul în care mai bine să bea apă sărată sau acrite: un litru de apa - sare jumătate pe vârful unui cuţit, o lingurita de suc de lămâie sau o lingură de vin alb sec (nu mai mult!).

Cel mai bun mod de combatere a căldurii, de obicei, considerate ca un râu sau iaz. Dar când scăldat trebuie să fie atent. Supraîncălzit şi apoi brusc cufunda în apă, poate provoca o spasm al vaselor de inima. Dacă chiar doriţi să înoate, să fie în faţa acestui umbra răcoroasă. În general, toate procedurile de contrast - după turnarea sau sponging cu supraîncălzire apă rece, de ridicare greutăţi, etc - Poate avea consecinţe nefericite. Prin urmare, cei care suferă de boli cardiovasculare, trebuie să aveţi de nitroglicerină.

Dar dacă nu veţi deveni bolnav, şi un vecin pe plaja? Dacă el nu are o durere ascuţită în spatele sternului - poate ajuta prin următoarele respiraţie artificială şi masaj cardiac indirecte. Dacă durerea - Este imperios necesar să-i dea de nitroglicerină şi apela un medic. Dacă nici una, nici alta, vasospasmul poate, desigur, pentru a elimina o doză mare de alcool, dar este riscant.

Parţial înlocuită prin tratamente de apă vor ajuta basma ude pe cap sau o foaie de ude peste umeri, zona inimii, subrat. După cum se usuca tu poţi re-scufunda în apă rece şi se stoarce. Dar apoi a face atât de sigur că proiectele nu au, altfel rece inevitabilă.

căldură severe, în special în combinaţie cu oboseala, care afectează sistemul imunitar, organismul slăbeşte. Nr lumini în lumina directă a soarelui, bronzare la umbra, nu mai rău. Supraîncălzi rapid mai ales în soare copii mici, nu-i lasa sa mearga fara o palarie, păstraţi pielea de arsuri.

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 30 mai 2007 12:55
Vizualizări: 2918

Citiţi de asemenea

Unguentul "Steluța" este unul dintre cele mai cunoscute unguente. A devenit vestit datorită eficacității sale în trata...
301
1. Shosha. Hibridul se autopolenizează. Începe să dea roadă în a 40-a zi. Coaja este subțire, cu spine și pubescență. Ca...
294
"Vă prezint mărul fericit (stînga) și mărul trist (dreapta). Acestea sînt două jumătăți ale unui măr. Pe 20 mai le-am pu...
313
O companie rusească care prestează servicii de telecomunicații, servicii digitale și media în Rusia, Armenia și Belarus ...
162