ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Stresul în instalaţiileAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

stres Se pare că nu numai oamenii expuşi la stres. oamenii de ştiinţă canadieni au descoperit că plantele din cauza de a aloca suma de stres a crescut de gaze cu efect de seră. Creşterea temperaturilor aerului şi a secetei frecvente, razele ultraviolete intense duce la faptul că plantele emit gaz metan, care pot accelera semnificativ procesul încălzirii globale pe planeta noastră, potrivit RIA Novosti.

Ca metan de gaze cu efect de seră este de 23 de ori mai puternic decât dioxidul de carbon. Acum, cantitatea de metan în atmosferă uşor, dar oamenii de ştiinţă se tem că topirea permafrostului in regiunile polare, unde rezervele vaste de gaz metan stocate sub formă de hidraţi de gaz, în cazul în care încălzirii climatice ar putea duce la emisii mari de acest gaz în comportamentul atmosferu.Neodnoznachnoe de plante - nu numai de absorbţie şi emisiile de gaze cu efect de seră - CO2 şi CH4 nu sunt doar subiect de discutie de oameni de ştiinţă.

Studiile anterioare au atras atenţia asupra influenţei numai un factor de productivitate a plantelor. Am încercat să ţină seama de schimbările climatice de mai mulţi parametri, cum se întâmplă în situaţii reale "- a spus profesorul David Reid (David Reid) de la Universitatea din Calgary din Canada, citat de serviciul de presă de la Universitatea din Calgary.

Oamenii de stiinta au studiat în studiul lor, creşterea unor culturi canadiene importante - fasole, floarea-soarelui, rapita, ovăz, mazăre şi grâu, care sunt supuse la diferite combinaţii de factori climaterice nefavorabile.

După cum sa dovedit, impactul pe plantele de condiţiile climatice nefavorabile plantele au inceput sa acorde mult mai mult metan. De asemenea, în situaţii de stres, creşterea şi biomasa plantelor-o oarecare măsură redusă. Oamenii de ştiinţă cred că, în situaţii stresante, plantele sunt foarte importante "catalizator" al încălzirii globale asupra planetei.

De asemenea, oamenii de stiinta intentioneaza sa studieze de creştere a plantelor în conformitate cu CO2 ridicat în atmosferă, deoarece este cunoscut faptul că creşterea concentraţiei de dioxid de carbon atenuării impactului negativ asupra factorilor de creştere a plantelor şi dezvoltare.

ecolife.ru

Luni, 12 octombrie 2009
Vizualizări: 3272

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
49
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
87
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
337
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
192