ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Supărat PlanetAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Supărat Planet Steven Sora
Traducerea de articole din «revista Atlantis în creştere» № 55.


Prima pagină a ziarelor de astăzi sugerează că trăim într-o lume furios?
Ar putea oamenii din planeta Pamant pentru a deveni un oaspete prea reţinut la o petrecere, răul independente invitaţia fel?
Suprapopulare, poluarea aerului, terestre şi maritime, distrugand stratul de ozon de protecţie şi, pe de-end, ameninţarea a balanţei de oxigen in atmosfera - toate acestea pentru o lungă perioadă de timp pentru a încerca răbdarea planetei vii. Dacă la începutul unui nou secol - un semn, se dovedeşte că Mama Pământ este în mod clar nu caracterizează printr-un comportament bun-l. Poti spune chiar ea - furios.
oraşe tsunami, uragane de proporţii biblice, inundaţii, boli (boala vacii nebune, gripa aviară, SIDA), nu gheata topirea calotelor polare - cel mai bun augur pentru viitorul apropiat. Şi, probabil, nu este prima dată omenirea plăteşte un preţ ridicat pentru a trai pe Pamant.
Povestea lui Platon Atlantida portretizeaza vizita grec Solon legiuitorul sacru-rilor în oraşul egiptean din Sais. Există înţelept Solon a avertizat: "Pe Solon, Solon, tu grecii - toti copiii doilea doar" atunci când a cerut o explicaţie a acestor cuvinte, el spune de multe dezastre în dosarele de preoţi, care grecii nu ştia nimic.

Lumea incendii, inundaţii cu experienţă de către cei care ar putea ascunde in munti, mare, a distrus întregul oraşe-timid ...

În ceea ce priveşte geologie, schimbări climatice majore, mişcarea plăcilor tectonice, de transformare ie a mărilor în deşert şi câmpii în oceane, care necesită lungi perioade de timp. Totusi, acestea apar, trebuie să ne întrebăm: Oare nu avem parte la faza critică a procesului?
Puţini sunt de acord cu faptul că planeta Pământ încet încălzită, iar rezultatele nu sunt lungi în vin. Uraganele Katrina, Rita si Wilma a ajuns recent al cincilea, nivelul maxim de forţă pentru un singur motiv: temperatura apei.
Temperatura din Golful Mexic a crescut în această vară, în medie, optzeci-nouăzeci de grade (Fahrenheit - DM, aproximativ, de la 26 ° la 32 ° C). Pentru uraganelor este apă caldă - combustibil perfect. Apele calde ale Golfului, cu toate acestea, sunt doar o mică parte din imaginea globală. Cinci ani în urmă am văzut primul mega-iceberg. Din Groenlanda în Antarctica aisbergurile dimensiunea Rhode Island (1000 mile pătrate-martiale) sunt separate de gheaţă principale şi trecerea la mările calde. Recent, o astfel de iceberg atins dimensiunea din Jamaica. Acest monstru în trimestrul 4000. mile numit B15, înainte ca acestea să se rupă de gheaţă Ross raft, a adus moartea a milioane de pinguini.
În Alaska gheţar se topeşte de viteze Columbia o mila de doi ani. Aceasta şi alte topirea gheţarilor sunt cauzează o mulţime de probleme: descompunerea drumuri, linii telefonice, ca urmare a topirii gheţii subterane, rezolva clădirii. Pentru a Fairbanks în vara termometrul trei săptămâni ţinute de mai sus optzeci de grade (26 ° C).
Mare, pentru mila, acoperite cu gheaţă rupte, care împiedică trecerea de nave şi pe uscat frumusetea recentă a pădurilor au dat modalitate de a scăzut teribil lemn, numit pădure "beat". Jumătate din molid alb în Alaska sunt susceptibile de a muri în termen de cincisprezece ani. Temperatura din vestul Arctic la 25 ° mai mare decât ultima sută de ani. Acest lucru a dus la apariţia sau dispariţia a numeroase specii de floră şi faună în această regiune.
Pentru prima dată în istoria modernă a tantarii au putut să supravieţuiască în regiunile polare. gândaci Scoarţă invadat taiga siberiană, care a suferit, de asemenea, debutul de aer cald. În gheaţă acut-am Groenlanda marină arctică peste treizeci de ani va scădea cu aproape 400.000 de mile pătrate.

Textele antice umplut cu opdevastarea saniyami cauzată de căldură sau flacără. Vină pentru acest lucru se bazează cu Dumnezeu, care distruge orasul, ca Sodoma şi Gomora pentru lor Gre-hovnost. Distrugerea numai de zei, ale căror arme poate arde întregul univers. Ancient indian Mahabharata păstrează amintiri ale războiului, când ploaia a venit "moarte", cer strigând, terenuri răcni în răspuns. Fulgere, flăcările au crescut în sus. Aceste scena infernal pot fi încă observate ocazional în vestul Statelor Unite, lipsa acută de apă, împreună cu climat arid, provoacă incendii emer-venie puternice, valurile de căldură ars mii de hectare în locuri precum sudul Californiei.
Chiar şi fără prezenţa de foc, numai de încălzire puternică a atmosferei a adus deja dezastru. Val de căldură de vară din 1995, a acoperit şapte sute de americani, mai ales la Chicago. În 2003, primul-a face val de căldură Europene ars mortal 10.000, cea mai mare parte vârstnici franceză-tsuzov.
Maya a spus că lumea a fost deja distrus de patru ori. Incendii, inundaţii şi atac yagua-şanţ a pus capăt la unul din lume şi a început unul nou. Acum ne apropiem de sfârşitul lumii a cincea. Fiecare etapă este măsurată în baktuns. Civilizaţia noastră se va încheia în 13 baktuns târziu, în viitorul apropiat acolo Bau. Această eră a început pe 13 august 3114 î.Hr. cu altitudinea de Venus. Se termină cu solstitiul de iarna pe 23 decembrie 2012. Maya ne-a lăsat o dată, dar lasat indicii pentru a determina de la sfârşitul. Putem doar ghici.

Alarmat de încălzirea globală a planetei, oamenii de stiinta punctul la creşterea bruscă a dioxidului de carbon în atmosferă. Acest nivel a fost stabilă până în 1850, când era industriala. Între 1850 şi 2005, conţinutul de dioxid de creşterea a fost mare şi permanentă. Statul continuă să se deterioreze. creşterea în continuare este legată de dezvoltarea transportului în lumea a treia, unde milioane de oameni au posibilitatea de a avea masini, care anterior nu a putut permite.

În acelaşi timp, nu este - încălzire singura cauză a Pamantului. Mai mult şi mai mult de construcţie de drumuri şi-ţiile clădiri, beton şi asfalt, toate capacele bine suprafata Pamantului. De la Amazon, până la coasta din China, explozia lumea de construcţie creştere datorată numai populaţiei. Asfalt păstrează permanent o temperatură ridicată şi a cauzelor temperatura aerului a crescut în ansamblu. Oraşe creeze microclimat lor. Beton, asfalt si caramida, precum şi avtovyhlopy, incalzire centrala, industrie şi energie electrică - toate acestea creează o cupolă de temperaturi ridicate, care acoperă oraşul. De exemplu, temperatura din Philadelphia poate fi mai mare decât temperatura de 10 ° în apropiere. Efectul la temperatură înaltă a oraşului poate prelungi 10 la 15 mile de oraş. În unele oraşe, chiar şi plouă mai des decât în zona limitrofă, precum şi în timpul iernii orasul sa scape rapid de zăpadă. Cele mai mari regiuni metropolitane din SUA inferioare la centrele de creştere noi: Beijing, Shanghai si Manila, Mexico City, Mumbai, Dhaka şi în Tokyo.

În milioane de mile pătrate de asfalt, un alt factor de schimbări faţa pământului. Miercuri În 1650, Mama Pamant purtat de aproximativ 470 milioane de persoane. Acum, pe suprafaţa acestuia, trebuie să suporte 6,4 miliarde zdrobi.
Experţii-demografi creşterea populaţiei în prognoza de 1,5% cu o scadere de 1,1% pe an, dar chiar dacă o astfel de reducere a creşterii economice şi se va intampla cu estimările lor, populaţia Pământului până în 2050 va ajunge la 9 miliarde de oameni. Unii cred că aceasta este o problemă serioasă.

Popularitatea crescândă devine teoria că Pământul, sau Gaia - o creatură vie. S'pore biologie şi geologie continuă. Conform acestei ipoteze, planeta noastră sunt procesele fizice şi biologice care au nevoie de auto-reglementare, un anumit echilibru. Toate trăiesc creaturi-depozitare Nhat energiile sale în nucleu, aducând schimbul de materie la suprafaţă. Oamenii trăiescsuprafaţa Pământului, şi, pe de ocazie, au devenit pur şi simplu de prisos.

Greacă poemul epic Kypria spune că "a existat un moment în care mii de mii de oameni mers de-a lungul sânul larg al pământului. Pentru a uşura povara ei, Zeus a trimis un război care a distrus o parte a omenirii de a păstra un echilibru. Oameni, animale, plante, lacuri si oceane - pentru a supravieţui, totul trebuie să fie echilibrată. aciditate mare de lacuri, un număr mare de toxine care se scurge de plante, pe-contaminare din jurul omului - toate din care pot crea dezechilibre care duc la boli şi chiar smerti.Lyudi, animalelor şi plantelor sau repara problema, sau culege consecinţele.
Nouă miliarde de oameni pot fi mai mult decât populaţia care poate sustine un plan de viaţă-net. Iar această problemă ar trebui să fie rezolvată Pamant pentru a supravietui. La un anumit punct, ca un şarpe sbra-trasat de piele vechi, Mama Pământ poate scăpa de coajă de beton, caramida si asfalt, împreună cu miliarde de oameni şi toate creaturile vii pe suprafata. Tsunami, inundaţii, cutremure, uragane şi boala-HN - nu mai reapar hudshee.Chtoby încă o dată, planeta poate supravieţui miliarde de ani de activitate vulcanică CAL de ardere de oxigen, astfel încât atunci când este combinat cu hidrogen, a reapărut în apele vii-ful.
Oamenii de ştiinţă care apără ipoteza Gaia, pe pământ, se spune că lumea a fost supus la patru Catastro-rofam, distrugand complet totul pe suprafaţă. Geologi, chiar şi cei care nu sunt de acord cu ideea de "rădăcini doamna" de pe Pamant, sunt de acord că cel puţin sute de catastrofe ar putea distruge 90% din toate fiinţele vii de pe Pamant. Ştiinţa modernă şi calendarul Brahman sunt de acord cu definiţia de vârstă de pe pamant - 4,5 mil. ani-liard. Aceasta înseamnă că o catastrofă globală are loc, în medie, la fiecare 45 de milioane de ani. Da, am Leckie de ea acum?

Oamenii de ştiinţă prezic, având în vedere rata de topire a gheţii polare, creşterea nivelului mării, la 23 de picioare (aproximativ 7 metri) la 2100. Inundaţii - aceasta este una ameninţare. Multe mare oraş-Est, la New York la Miami, în SUA, construit la nivelul mării.

Dar ar putea fi mult mai rău. Mahabharata descrie împărţit în pământ au inghitit 60 milioane de oameni într-o singură noapte. Teren Mayan Mu se spune că a dispărut aproape instantaneu. Al-lantidu aşteptată o soartă asemănătoare. Lumea a acumulat destul de câteva exemple din istoria de inundare. În 2004, tsunami-ul din Asia a ucis mai mult de 200.000 de versuri chelovek.Shumerskie vina lui Dumnezeu Indra, al cărui nume înseamnă "furtuna" de exterminare în masă. Hetiţi acuzat Teshub ("furtună cu vânt"). Supărat Seth în Egipt, Typhon în limba greacă devastat oraşe întregi. Când furtuni trecut, a părăsit bolii, nu înţelegerea cauzelor holera şi ciuma, vechi crezut că acest lucru este adus moartea invizibil fantome utse stângaci după distrugerea. Furtuni, inundaţii, precum şi orice catastrofă care duce pe oameni să se retragă din locuri pe-zhityh. Ciuma în secolul XIV, multe oraşe au susţinut între 20 şi 40% din populaţie. devastări masive textele sumeriene care descriu cu groază: "Nimeni nu umbla de-a lungul drumului, nimeni nu este în căutarea unor modalităţi".

Sursa: http://dmarkov74.narod.ru/articles/atlantis_rising/angry.htm

Miercuri, 31 ianuarie 2007
Vizualizări: 3386

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
57
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
109
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
340
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
195