ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Superstiţii.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Knock pe lemn
Una dintre cele mai vechi superstiţii. Chiar şi oamenii pesterilor ştiu că, dacă un bat bun pe lemn, apoi copac căzut alimente gustoase: mere, nuci de cocos, case de pasăre ... Sunat elemente puternice care au fost pe mana - pietre, topoare, sau cap. Trage pe un copac o lungă perioadă de timp a fost cea mai populară pentru a obţine alimente. Atâta timp cât cineva nu cred că sa bat la mamut.

Pentru a scuipat de trei ori peste umăr.
Acesta este modul nativii americani au fost evacuaţi de pe pământurile lor de spirite rele (mai târziu cunoscut ca americanii "). scuipat darts indieni înmuiată în curare otrava mortala. Unul reperare "pfui-pfui, pfui" ar putea pre-moarte scuipat trei armate pal-feţe.

Mirele nu poate vedea mireasa inainte de nunta. Aborigenilor australieni au crezut că, dacă mirele vede mireasa inainte de nunta - este spugnet noroc. Dar, în acelaşi timp şi de mire.

Păstraţi o figura în buzunar.
Tradiţia a venit la noi din Est, în cazul în care acesta nu a fost făcut public arată figura lor. Prin urmare, o figura o figura păstrate într-un buzunar special, in timp ce femeile purtau voaluri fig. Pentru afişarea publică smochine presupune pedeapsa - amputarea întregului nafig smochine.

Să stea în faţa liniei.
Această credinţă sa născut în perioada sovietică, când KGB-ul agresiv încercând să convingă oamenii părăsesc pentru rezidenţă permanentă în străinătate - un pic mai stai jos. Ne-am aşezat, de regulă, cu pâine şi apă, cinci-zece ani. Se credea ca după această lungă călătorie va fi fericit şi de dorit.

Aşezat pe colţul - la şapte ani, fără a se mărita.
Această superstiţie a venit la noi ... Cu toate acestea, nu este important - pentru că absolut nu funcţionează. Adus de la sine.

Şi, în fine ...
... Un rău augur este foarte pentru a vedea călugăr negru, sare răspândirea direct pe oglinzi sparte în timpul unei lună plină vineri 13. Este greu să spun exact când se întâmplă acest lucru ... După ce au supravieţuit martori indisponibil.

, Dragi prieteni Вобщем, sper că înainte de a pleca de azi de acasa, te scuipa, bate, se aşeză şi se uită în oglindă, care deţine un smochin, amulete au ... Apropo, în cazul în care amulete?
Eu cred Eu cred mai presus de toate - pe un-show nu).))

Marţi, 25 decembrie 2007
Vizualizări: 2390

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
165
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
273
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
403
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
215