ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Tambur pe zdrorove!Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Probabil prima sunete muzicale care oamenii se confruntă sunt ritmuri. Este încă în uter, atunci cand bebelusul aude bătăi de inimă. Se crede că propriul subconstient inimii noastre afectează percepţia noastră de ritm. Nu este un accident, cei mai mulţi oameni preferă ritmul de aproximativ 70 - 100 bătăi pe minut. Ritmul, ca muzica, în general, are cu siguranta un impact asupra psihicului uman. În acest caz vorbim de ritm muzical, născut din tobe.

ritmuri de tobe în natură (spre deosebire de alte instrumente), cel mai mare impact asupra psihicului uman. Acestea sunt concentrate puternic efect de val (împuşcat). Şi nu afectează numai psihicul, ci şi pe fiziologia umană. Este capabil să restabilească ritmul inimii şi a regla sistemul circulator, afectează emoţiile şi starea de spirit. Când vom avea ceva de "robinet", există un efect de rezonanţă, care este exprimată în formă de recuperare emoţională.

ritmuri de tobe stimula educaţia în special de substanţă numită etanol nostru endogenă (alcool naturale), care este, de asemenea, responsabil pentru sentimentele noastre. În plus, faptele sunt cunoscute de oameni samanica ritmuri cura de alcool. Se pare că la luarea constantă de alcool, naturale alcool nostru este treptat să dispară. Potabilă persoanei pe care doriţi să alimenteze continuu această furnizare. Ritmuri de şaman de tamburină cresterea nivelului de etanol naturale, precum şi starea mentală revine la normal.

Peste mulţi ani de evolutie, oamenii s-au folosit statele transa pentru a supravieţui, să dobândească noi cunoştinţe, intuiţii filosofice şi plăcere. Cele mai vechi tipuri de tehnici asociate cu şamanismul. Principalele tipuri de evenimente neobişnuite în stare - utilizarea de cântări, dans, şoc-tambur muzică, mişcări, repausul alimentar prelungit. Din cele mai vechi timpuri, şamani organizat un mister pentru sunet de timpane, colectarea de participare a tribului său să se reunească cu alte lumi şi băuturi alcoolice. Aceasta este o, foarte eficient tehnica vechi pentru a merge mai adânc în ele însele ajuta, învăţa inconstienta lor.

Tehnologie modificări desfăşoară adesea constiintei umane, prin experienţa de catharsis. Catharsis ("purificare") - un termen estetice antice, care a servit pentru a desemna o a expunerii umane esenţiale. The Pythagoreans antice a elaborat o teorie de purificare a sufletului de patimi dăunătoare (mânie, pofta, etc), prin care acţionează în special selectate muzica ei. Cu ajutorul muzicii (inclusiv tambur tropotul) "curat", oamenii nu numai din spirituală, dar şi de suferinţe fizice. În practicile shamanistic utilizat adesea introducerea drepturilor într-o stare modificata de constiinta, cu ajutorul anumitor preţuri. De exemplu, 160 bate toba si cantand (gât, sau oricare alta). Se înţelege că fiecare om trebuie să facă o călătorie într-o altă lume care nu se potriveşte cu realitatea. Cumva mă în această lume să identifice şi să fi sigur că să se întoarcă. Pentru a face acest lucru el trebuie să cunoască ritmul său şi cântecul său - cu muzica pe care joacă în cap.

Orice spatiu poate fi exprimat. - Big City este de fapt organizat de şaman de act, atunci când masa de oameni este construirea unui wigwam mari, care creează mikrobiosfera. Când oamenii nu le place anumite sunete muzicale ritmice, ei încearcă să evite această muzică, pentru că semnalele interne lor nu coincid cu pulsul si ritmul muzicii. Când dragostea - meditez împreună cu muzica, aducand minte într-o stare de echilibru.

Şi acum să ne întoarcem la istorie. Tamburul este cel mai vechi instrument muzical de pe pământ, care vorbeşte despre importanţa acesteia. Conform mărturiei de săpături arheologice şi a probelor de tobe au fost în primul Ku vechilturah în 3-lea î.Hr. De-a lungul istoriei de tobe sunt jucate roluri foarte diferite în viaţa oamenilor. Acesta este utilizat pe scară largă în diverse activităţi ceremoniale, festivaluri, ritualuri, pentru a atrage zeilor. In culturile păgâne din fiecare chemarea lui Dumnezeu de către un anumit ritm. Muzica a fost atât de tare că ar putea fi audiat pe parcursul cartier. Grupuri etnice din Africa folosit tobe rituale instrumente muzicale, cum ar fi un tambur, xilofon sau marimba. Acesta a fost scopul principal al "şoc" în cazul în care sclavii adus în America. Mai târziu, în cele două Americi în Lumea Nouă tambur joc folosit pentru a indica revoltele.

În secolul al V britanic Regele Eduard al VI-a introdus la tobe în armata britanică. Şi deja de captare a secolului al VII-timpani inamic (un fel de tambur), a însemnat o victorie în luptă.

În Brazilia, pentru fabricarea de tobe sacru folosit piele de animale sacrificate. Noile instrumente sunt supuse ritual de purificare, de multe ori cu ajutorul apei sfinte din Biserica Catolică.
De tobe începe să vorbească. Popoarele din Africa Centrală nu aveau o limbă scrisă, si tobosari din Africa folosit metoda lor de "negocieri". Secretul "conexiune tambur" este de limbi africane, deoarece acestea practic dvutonalnye: toate cuvintele fiecare silabă are un ton de bază - fie ridicate sau foarte scăzute. Modificări tonul - schimba cuvântul. Cu tobe sunt transferate varietate de comunicare: naştere, deces, căsătorie, despre divertisment, dansuri şi ritualuri, decretele guvernului şi războiului.

În timpul nostru de tobe sunt o parte integrantă a culturii mondiale în general, şi o parte importantă din mai multe culturi naţionale. Domeniul lor de aplicare este foarte larg - de la viaţa spirituală a omului, la muzica simfonica si marsuri militare, ritualuri. Tobe pot personaliza propriile vieţi cu privire la starea de dezvoltare pozitivă şi creşterea personală.

Deci, alege un ritm preferate si tambur pentru propriile lor de sănătate!

Polina Pavlova
http://www.l-navigator.ru/ln_n.php?act=c&page=1928&cat=6

Marţi, 13 mai 2008
Vizualizări: 3448

Citiţi de asemenea

Maimuța Haplorhini este un mamifer din subordinul primatelor.Maimuțele Haplorhini au un nas uscat și un simț mai puțin d...
187
Din clasa întîi orice copil începe să învețe formule fără sfîrșit, reguli, și excepții la la diferite materii — de la ma...
282
Există un obicei foarte bun...Un obicei vechi de mulți uitat...Obiceiul de a începe ziua cu contemplarea frumuseții...De...
299
Atracția pentru dulciuri o are majoritatea oamenilor. Dar cît de inofensiv este zahărul? Majoritatea dintre noi consum...
372