ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Telefoanele mobile «mult mai periculos decât fumatul?»Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Dzheffori Lin

Este posibil ca telefoanele mobile sunt omorând mai mulţi oameni decât fumatul sau praf de azbest - la o astfel de concluzie a fost atins de un expert în lupta împotriva cancerului a primit numeroase premii. El a spus că oamenii ar trebui să refuze să folosească mobil, ori de câte ori este posibil, şi de guvern şi industria de comunicaţii mobile trebuie să ia "măsuri imediate" pentru a reduce efectele radiaţiilor telefonului mobil asupra oamenilor.

Studiul de dr. Vini Coranul - "cel mai condamnabil" a tuturor teză publicate de telefoane mobile în domeniul sănătăţii.

Coranul se bazează pe elemente de probă în creştere, despre care ziarul Independent mi-a spus, în octombrie: Conform acestor date, utilizarea telefonului mobil timp de 10 ani poate dubla riscul de cancer la creier. De dezvoltare a cancerului apare, cel puţin 10 ani, care neagă garanţii de securitate formală, pe baza unor studii anterioare, care este, practic, nu sunt controlate utilizarea telefonului mobil pe o perioadă lungă de timp.

La inceputul acestui an, guvernul francez a cerut pentru a reduce utilizarea telefoanelor mobile, în special copiii. Cu prescripţiile acelaşi, şi Germania. Pentru a reduce timpul de utilizare a dispozitivelor mobile şi insistă Agenţiei Europene pentru Mediu.

Profesorul Kur, un neurochirurg de conducere care a primit în ultimii 16 ani 14 premii si a publicat peste 30 de lucrări ştiinţifice, a analizat peste 100 de studii privind impactul de telefoane mobile per persoană. Rezultate, el a pus pe site-ul dedicat operatie pe creier. Unul din reviste ştiinţifice are în vedere să publice opera.

El admite că telefoanele mobile pot salva vieţi în situaţii de urgenţă, dar ajunge la concluzia că "nu există dovezi substanţiale, care se înmulţesc, o asociere între utilizarea telefonului mobil si anumite tumori cerebrale". El crede că în următorul deceniu va fi "sa dovedit cu certitudine.

Arătând că tumori cerebrale maligne "- această frază", adaugă el: "În acest moment ne confruntăm cu o incontrolabile şi gravă situaţie aproape." El se teme că "în cazul industriei şi a industriei nu imediate şi decisive să ia măsuri", în 10 ani de acum, prevalenţa tumorilor maligne să crească în întreaga lume, dar acel moment pot fi deja prea tarziu pentru interventia medicala.

"Putem presupune că acest pericol are implicaţii mult mai mare pentru sănătatea publică decât azbestul sau fumatul", - avertizează profesorul Kuran. El a spus Independent, că estimarea sa ia în considerare faptul că acum mondială de telefoane mobile utilizeaza 3 miliarde de oameni, care este de trei ori mai mare decât numărul de fumători. Fumatul ucide cinci milioane de oameni pe an, şi prin inhalare de azbest ucide acelaşi număr de trăieşte în Marea Britanie ca a accidentelor rutiere.

Săptămâna trecută, Asociaţia de operatorii de telefonie mobilă a negat un studiu de Quran, numindu-l "o revizuire selectivă a literaturii ştiinţifice, au fost efectuate de către o singură persoană." Asociaţia consideră că Coranul nu a oferit "o analiză echilibrată" de cercetare publicat, şi ajung la concluzii concluzii opuse ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi de mai mult de 30 de experţi independenţi în alte evaluări ştiinţifice.

http://inopressa.ru/guardian/2008/03/24/14:33:53/inet

Marţi, 06 mai 2008
Vizualizări: 2726

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
175
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
130
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
237
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
92