ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Telefonul mobil incalzeste creierul umanAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/13jul07_cellphone/p1.gif Utilizarea îndelungată a telefoanelor mobile pot încălzi creierul uman la un nivel. Bruxelles a declarat revistei Buletinul.

Cu referire la avizul ediţie European din oamenii de stiinta au observat că fără fir tehnologia datelor transmission WiFi pot avea un efect negativ asupra cortexului cerebral, şi lipsa legislaţiei în acest domeniu nu împiedică efectele teribile ale telefoanelor mobile asupra organismului uman.

"În timpul unei convorbiri telefonice pe mobil pe telefonul său, creierul uman poate fi încălzită într-o măsură", - a declarat în articol.
Faptul că efect permanent de semnale de frecvenţă radio poate dăuna sănătăţii umane, oamenii de ştiinţă a declarat în mai multe rânduri. Ca autor al acestui articol, telefonul multi proprietari se plâng de efectele secundare diverse, de la celulare: dureri de cap frecvente, pierderi de memorie şi de concentrare, tensiunea în timpan şi accese bruşte de oboseală.

Mai mult, conform cercetării efectuate de către oamenii de stiinta europeni, 3% din oameni suferă de aşa-numitele "giperelektrochuvstvitelnosti", adică organismul de aceste persoane sunt foarte sensibile la câmpuri electromagnetice.
Printre bolile posibile în legătură cu utilizarea telefoanelor mobile de oameni de ştiinţă a apela un leucemiei la copii, cataracta ochi, tumori cerebrale, bolile cardiovasculare, întreruperi ale sistemului nervos, care poate provoca deteriorarea ADN-ului.

La rândul lor, oamenii de stiinta flamand care vă faceţi griji cu privire la utilizarea tot mai mare de telefoane mobile în rândul adolescenţilor, a sugerat o interdicţie pe telefoanele mobile pentru cei care nu au ajuns la vârsta de 16 ani. "Sensibilitatea din creierul adolescent este încă în curs de dezvoltare, şi, adesea, utilizarea telefoanelor mobile poate duce la efecte negative" - au spus cercetatorii.

Acum lumea este mai mult de două miliarde de oameni sunt utilizatori de telefoane mobile, din care mai mult de 500 de milioane de telefoane folosite prin GSM. Cu toate acestea, oamenii de ştiinţă să reţineţi că telefoanele analogice sunt mult mai dăunătoare pentru sănătatea umană decât digitale.

"Munca telefoanele analogice bazate pe transferul unui semnal continuu, în timp ce telefoanele mobile digitale transmite informaţii folosind impulsuri scurte," - oamenii de stiinta.

La rândul său, Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă prudenţă în utilizarea sistemelor fără fir.
La rândul său, Director de Cercetare, Asociatia Internationala a GSM (organizaţiei comerciale care include peste 700 de operatori de telefonie mobilă), Jack Rowley consideră că preocupările oamenilor de ştiinţă sunt potoleşte.
"Studiile unică spune putin un motiv. Situaţii de telefon mobil care nu au tehnologie de dăunătoare", - a declarat Rowley, adăugând că cinci studii găsit nici o dovadă de influenţă Internet WI-FI cu privire la dezvoltarea cancerului.

Cu toate acestea, în Belgia, persoanele care suferă de la "giperelektrochuvstvitelnostyu, planuri de a depune procesul intentat împotriva ministrului Sănătăţii, Rudy Demotte ţara, acuzându-l de încălcarea Constituţiei belgiene, care prevede că" fiecare cetăţean are dreptul la un mediu sănătos. "

Vineri, 13 iulie 2007
Vizualizări: 3846

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
186
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
132
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
240
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
95