ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Telegony, sau efectul de sex masculin primul.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Fenomen cunoscut azi ca "Telegonus" poate fi de interes pentru toţi cei cărora le pasă de ceea ce copiii lor se nasc şi ceea ce vă puteţi aştepta de la ei. Despre el, fără îndoială, ştia în antichitate, şi a fost în centrul lumii, acest lucru arată în mod clar scrierile antice.

secolul XIX în Anglia, un prieten de-al lui Charles Darwin, Domnul Marton, care este influenţată de ideile de prietenul său, de asemenea, a decis să studieze biologia, a trecut de rasă Mare engleza cu un armasar - o zebră. Descendenţi nu au de lucru, o perioadă de timp mai târziu, atunci când a traversat, de asemenea, armăsarul engleză, Mare, colt au adus "englez", cu semne clare de pe benzile de coada, ca o zebră. Domnul Marton numit acest fenomen - Telegonus.
Experimente profesorului Flint, Ledanteka Felix şi alţi oameni de ştiinţă cu alte animale au confirmat acest fenomen. F. Ledantek scris cartea "individuale, evolutia, ereditatea, şi neodarwinişti (Wiley, 1889), în cazul în care în capitolul" Telegony, sau influenţa masculin primul "descris experimente în curs de desfăşurare (s.244).

Acest fenomen se confruntă constant de către cei care au păstrat şi crescute porumbei de rasă. Dacă Cesar "paşi" purebred porumbel în viitor, chiar cu cele mai multe elita "căsătorie", se va avea unele "chigrazhi", adică pui fără scrupule.

Orice ameliorator câine ştie că, dacă acesta nu ţine cont de rasă căţea lor şi prima dată, ea va merge cu o corcitură, un catel de la această rasă de câine nu vii să-l văd vreodată.

Dupa ani de diverse experimente numeroase, oamenii de stiinta au descoperit: efectul Telegonus se aplică la oameni, chiar şi în forma pronunţată mai mult decât în lumea animală! Sa dovedit că moştenirea nu numai semne exterioare de parteneriat sexuale în primul rând, dar boala sa:, sânge boli mentale, etc

Oamenii care se căsătorească, o dorinta naturala de a avea copii este de la soţul ei. Copiii par, dar uneori ... sau străin soţii atipice şi strămoşii lor de natura şi comportamentul. Ca rezultat, părinţi şi copii se simt ciudat, simt faţă de fiecare dispozitie altele, şi chiar mai rău - ostilitate. Si apoi ne fior la numărul de copii abandonaţi şi nedorite şi apoi devină ei înşişi victime ale criminalităţii juvenile şi-filială duritate Syno sau cruzime.

În cadrul programului de televiziune "Familia" mea, arată ca o femeie alba iniţial locuit cu un negru, şi sa căsătorit apoi o slavă şi a născut-l negritenochka. Ei au pornit de televiziune, şi este prezentat ca un miracol.

În rus Sfânt Vede, şi, în orice învăţăturile religioase ale lumii, fie că este vorba Tora, Biblia, Coranul, şi alţii au menţionat Telegonus fenomen, cu excepţia faptului că Telegony cuvânt în textele sacre nu este folosit.

Antică Reclama: "Nu se permite străinilor să fiicele voastre, pentru ei de a seduce fetele voastre şi corupt sufletele lor pură şi sângele rasei noastre ruina, deoarece primului om fiica frunzele Imagini ale Duhului şi ... excentrice imagini sânge din sângele copiilor noştri au un spirit stralucitor alungă, un amestec de sânge duce la distrugerea ... si acest gen, degenerează, mor fără descendenţi de sănătos, deoarece nu există faptul că forţa interioară care ucide toate boli, boli ... "(Santii Vede Perun").

Nu este afirmaţia că o moştenire sănătoasă, stramosii nostri si conservate datorită purităţii virgine de mireasa, de la mersul pe jos fetele nu te pui bine. Punct de vedere moral scazut fata simtit rasfatata, nu este vrednic de căsătorie. Când el a luat o nevasta "rasfatata" fată, această reuniune a fost numit "căsătorie" şi nu unităţi de familie.
Prin aceeaşi încrede este de părere că omul trăieşte promiscuitate lider risipă inutilă a vieţii lor de energie, ceea ce duce la imbatranirea prematura, chelie. Academicianul Pavlov a constatat că moartea unui om la 150 de ani ar trebui să fie considerate violente.

Când un om trăieşte cu iubita şi doar soţia sa, frecatEnergia vietii se întâmplă. Sotia sa nu este numai energia vietii de la soţul ei, dar deschide, de asemenea, conexiunea sa cu cosmosul, de la care primeşte energie de viaţă, restabilirea care a dat soţia sa. Se credea că fiecare om trebuie să ştie doar soţia sa, cu excepţia perioadelor de greu de ori (de război, a unei epidemii).

Soţul dezvăluie soţia Ponderea femeilor - memorie genetice ereditare, determinând, în înţelepciunea ei mama ei, bunica ei, stră-bunica. Ea subconstient incepe sa realizeze ca cel mai bun şi pe bună dreptate. Ea trateaza sotul ei ca zeii doar de sex masculin alocat pentru ea. Ea are grijă de soţul ei, ca propriul copil.

Fructe de Dragoste - Chado - fuziunea pământ şi de ceruri. Femeie, ca Mama Pământ, oferă organismului copilului, tatăl - Imagini ale Duhului şi Sângele este viu Virgine - Soul, Dumnezeu, patronul Rhoda - conştiinţă. Familia antică a fost considerată completă atunci când au fost 16 copii (cerc ereditare). Obligaţia de a Rod-9 copii, 16 copii sunt înfloritoare de familie, deşi nu este limita. În creşterea copiilor sau atunci când nu sunt folosite forme negative şi imagini. Nu nega, dar pentru a explica de ce!

Orice copil la un nivel de subconştient, mimica si vrea sa imite adulţi. Numai prin exemplu, copiii au fost aduse la acel moment.

P / S «Cine refuză posesia Ancient Wisdom, El le pune dintr-o forţă de viaţă", a spus apoi am ...

Vineri, 16 noiembrie 2007
Vizualizări: 23190

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
811
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
221
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
336
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
284