ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

«The Secret»Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

"Omenirea a intrat într-o nouă eră de minuni! Gandurile sunt materiale, şi acesta este un fapt stiintific -! Ce credeţi că la el si atrage. Dezordine nu există" - spun oamenii de ştiinţă într-un popular film noua stiinta "» Secret ("The Secret") .

Psihologi, economişti şi filozofi sugerează că universul se va de fiecare persoană de pe Pământ, este suficient doar pentru a dori ceva şi să fie capabil să reprezinte în mod clar ceea ce doresc. Acest secret provine din Egiptul antic, a fost ascuns de omenire pentru toţi aceşti ani. SECRETE deţinut doar de un cerc luminat - iar acum l-au deschis. De ce? După cum sa dovedit, secretul de a acţiona în măsura deplină numai atunci când acestea delishsya cu alţii!

Filmul este un grup australian de entuziaşti care au găsit o mulţime de oameni celebri care ştie astăzi unul dintre cele mai mari secrete de modul în care forţele de lucru al universului. Şi au vrut să difuzeze aceste cunoştinţe, cu toţi oamenii.

În cazul în care pentru a descărca:
1. http://www.thescienceofgettingrich.biz/
2. http://ariom.ru/forum/p352257.html # 352257

Deci, un pic de istorie.

Acest secret vine de la adâncimi de secole, din moment ce piramidele egiptene (probabil ca unul dintre secretele de imagini ştiinţei - nota autorului). El a încercat de mai multe ori să se ascundă de oameni, mulţi oameni celebru şi conducătorii din trecut ştia despre asta, dar se pare că nu a vrut acest lucru să devină cunoscut de masele largi de oameni. Şi acum, această cunoaştere va deschide mai multe persoane, probabil pentru ca este timp pentru asta.

Acest secret poate da tot ce vrei. Fericire, sănătate şi prosperitate. Puteţi deveni ceea ce vrei. Minuni se întâmplă să oameni în fiecare zi. vindecări miraculoase, miracole în schimbarea situaţiei financiare, istoria minunat de schimbare a relaţiilor dintre oameni. Dacă oamenii ştiu cum de a transforma viaţa lor oriunde doresc.

Deci, ce este secretul? Cine atat de bine ascuns de la oameni de şapte peceţi? Secretul este simplu. Legea a universului este precisă şi perfectă. Doar 2 cuvinte:

Legea de atractie.

Cât de simplu totul pare a fi, nu-i asa? Dar, în realitate, aceste cuvinte sunt în valoare de un lot. Ceea ce omul crede - si apoi atrage. Din fiecare gând merge valuri, şi pot rezolva cu usurinta de oameni de ştiinţă de azi. Şi de gândire despre ceva în mod constant, va trimite doar semnale de la univers, şi ea răspunde la ele, pentru a vă atrage ceea ce crezi. Dar! Există o singură problemă. Majoritatea oamenilor cred despre ceea ce practic ei nu doresc. Şi mă întreb atunci de ce acest lucru se întâmplă pentru a le din nou şi din nou.

Pentru a desena în viaţa ta, ce vrei, trebuie şi cred că despre asta, dar nu despre ceea ce nu vrei. Această lege este întotdeauna funcţionează. Cu toate. În principiu, nu, în funcţie de faptul dacă vă place sau nu, este bine pentru tine sau rele. Ai întotdeauna ceea ce crezi. Şi dacă crezi în prezenta lege sau nu - acest lucru este absolut nu este important. În fiecare dintre noi se află puterea infinita a universului şi operează prin propriile sale legi.

Aveţi posibilitatea să se gândească la trecut, prezent sau viitor. Si Universul va atrage la tine ceea ce crezi, din nou, indiferent dacă ar fi bine pentru tine sau rele.

Te-ai gândit că 1% din oameni de pe planeta noastră, care are aproximativ 96% toţi banii - este pur si simplu o coincidenta? " Nu, desigur, doar că ei ştiu acest secret. Si le folosesc pentru propria scopurile lor. Şi astăzi, această lege a fost numit şi alte persoane.

Da, şi probabil că nu a observat că de multe ori mai mult o persoană se plânge - devine mai mult din ceea ce va continua să se plângă. În plus, mai puternică şi mai luminoasă decât sentimentele sale - tot ce se întâmplă mai repede în viaţa lor! Noi - magneţi. Acest lucru atrage place. Cine spune multe despre răni - şi au. Şi cine spune multe despre prosperitatea - şi el a trăit în prosperitate.

Noi atragem în vieţile noastre de oameni, evenimente, Vesupă, stilul de viaţă, etc Fizica cuantica acum confirmă acest lucru din punct de vedere ştiinţific. Şi dacă tu nu intelegi cum functioneaza - nu este un motiv să renunţe la toate beneficiile pe care legea de atractie este de tine. De exemplu, aţi înţeles exact cum funcţionează de energie electrică? I - nr. Cu toate acestea, vom profita de ea. Deci, cu această lege.

Cineva trebuie să înveţe despre lege a universului acum poate fi prima oară în viaţa lui, grijuliu, si frica propriile lor gânduri. Dar nu este nimic să-ţi fie frică. Mai întâi de toate, pentru că orice gand pozitiv este de sute de ori mai puternic decat negativ. Acest lucru a fost dovedit prin metode ştiinţifice, deci nu este totul pierdut!

Tu - sculptor din viaţa sa. Michelangelo, dacă doriţi. Şi David, pe care le lepite - asta tine. Şi o faci cu propriile mele gînduri.
Trebuie doar să te obişnuieşti cu ideea: tot ce am acum si a fost in viata - este tot ce am avut-o tras cu el. Inclusiv toate acele lucruri pe care le plâng. Tu i-ai atras la el, constient sau subconstient. Chiar dacă nu sunteţi foarte frumos să aud acum. Nu toată lumea este atât de uşor să înţeleagă şi să accepte acest lucru, dar trebuie doar să accepte acest lucru ca fiind un fapt, tot ceea ce avem astăzi - am doar imagina şi de a crea. Dar acesta este doar inceputul se pare dificil să vă controlaţi gândurile. Desigur, ei alerga in directii diferite, dar a fost neutilizate. Dar apoi începe distracţia!

Există doar 2 tipuri de emotii: bune si rele. De exemplu, bun este dragostea, bucuria, râsete, bucurie, speranta, credinta, fericire, optimism, etc Şi de rău, nu contează cum ai le numim (un sentiment de vinovăţie, agresivitate, gelozie, lăcomie, resentimente, răzbunare, entuziasm, plictiseala, pesimism, etc) - acesta este un semn pentru noi, un indicator care ne opresc de gândire a acestora, deoarece în inima mea, pentru că noi încă dori întotdeauna ceva bun pentru tine. Mai bine te simti, cât sunteţi mai aproape de a face visele tale bune roade. Te simti mai rau, asa ca esti departe de el.

Tot ce sa te simti - Aceasta este în mod evident o reflectare a acestei deja în procesul de REALITATE.

Sentimente, chiar dacă nu este deja în viaţa ta şi universul va răspunde. De aceea este atât de important să se ridice în fiecare zi, cu o buna dispozitie.

Ce părere ai,
Şi ceea ce simti
Şi cum sunt fi tu
Întotdeauna converg.
De fiecare dată.

Dar toate ideile greşite pot fi schimbate cu altele.

"TU universul lui, încă în direct. W. Churchill.

Deci, vii şi să vă bucuraţi! Şi dacă o stare proasta - astfel încât să poată fi întotdeauna îmbunătăţit în doar câteva secunde. Porniţi niste muzica buna, începe cântând! Sau cred despre copilul tau iubit. Ei bine, afla ceva bun, ceva să se gândească la, şi veţi vedea cum se schimba viata ta. Şi veţi vedea o legătură între ceea ce crezi şi ceea ce simti, că vă veţi întoarce la viaţă. Şi simt Creatorul! Şi oamenii din jurul tau vor observa prea aceste schimbări în tine şi că povestea, poti sa faci cu viata mea. Viata ta poate fi fericit şi ar trebui să fie aşa!

dorinţele noastre sunt acordate pe baza de lampă de Aladdin's. Când universul, ca un gin bun pentru a vă răspunde în fiecare dorinţa este întotdeauna aceeaşi frază: "Dorinţa ta este comanda mea, omule!". Şi numărul de dorintele dumneavoastra pot fi infinite, universul şi de a răspunde mereu.

Cum functioneaza acest lucru?

Acum imaginati acest proces.

1) Gândiţi-vă sau să ceară nimic. Pune-l în sentimentele şi gândurile. Cuvintele nu chiar nevoie, pentru că Universul răspunde numai la gândurile şi sentimentele. Ceea ce doriţi? Gandeste-te despre fiecare aspect al vietii tale. Scrie-l în timpul prezent! Ca dacă îl ordinea în catalog a universului. Ce ti-ar place sa faci in viata? Ce fel de experienta pentru a obţine ceea ce lucrurile s-au ce fel de relaţie pe care aţi avut-o cu oamenii din jurul tau, ce fel de oameni pe care doriţi să vedeţi unul lângă altul? Este adevărat este aşa de uşor!

2) Răspuns Universul lorMi acţiuni. Arată că tu chiar crezi ca va ajunge, care sunt demn de ea. De exemplu, găsi imaginea pe care doriţi şi a tăiat-o, a ataşa un loc vizibil. Visul despre acest dimineaţa sau seara înainte de culcare. Mulţi dintre noi nu se va permite chiar sa viseze despre ceea ce ne dorim cu adevărat pentru că eu nu văd cum acest lucru ar putea deveni o realitate. Dar nimeni nu poate prezice cu exactitate modul în care acest lucru se poate dovedi! Da, acest lucru nu este preocuparea ta. Dacă aveţi ceva într-adevăr nevoie - calea de acolo. Dacă ne uităm un pic despre fapte oameni celebri, veţi vedea că niciunul dintre acestea nu au ştiut cum pot face ceva. Ei pur şi simplu ştia că ar putea face acest lucru. Şi toate.

Puteţi porni de la zero. Uşor. Imaginaţi-vă că aveţi nevoie pentru a ajunge acolo cu masina din California la New York. Tu eşti mergi la noapte şi luminile de masina ta poate acoperi doar aproximativ 100 de metri de drum, restul drumului nu veţi vedea. Dar, ca te duci, veţi vedea un pic mai departe, în următorii 100 de metri şi aşa mai departe, şi dacă veţi continua să se mişte în direcţia dorită - veţi fi în cele din urmă a ajuns la locul potrivit. Dar, la început nu aţi văzut şi nu a putut vedea tot drumul! Ai văzut doar primele 100 de metri şi sa bazat pe universul, şi a ajuns în cele din urmă locul unde aveţi nevoie de ea.

Deci, cu dorinţa, nu puteti vedea direct toate fel, cum pot deveni realitate, dar nu ar trebui să vă deranjez. Visul tau de afaceri şi de a acţiona!

3) Ia comanda. Şi unde este entuziasmul? Dvs. de bucurie de la faptul că aceasta se întâmplă afară? Credinţa voastră în ea? Crede în visul tău. Imaginaţi-vă alături de ei, Imaginaţi-vă! De asemenea, este important ce este in tine ar trebui să fie armonie, că totul merge conform planului. Frustrare şi resentimente de faptul că ştiţi, am visat, dar rezultatul în continuare acolo - totul numai strica. Deci, sa se obisnuiasca cu ideea că acest lucru este posibil şi în curând va deveni o realitate pentru tine.

De exemplu, dacă doriţi un fel de maşină, mergi la salon, stai acolo, du-te la un test drive, simt la un nivel fizic, că visul tău va veni şi va deveni în curând realitate dumneavoastră. Sau vizita casa doriţi să cumpăraţi, sau să lucreze în care doriţi să se stabilească. Mai presus de toate, ACT! Universul îi place viteza. Deci, nu de frână! Şi nu ezitati. Şi semne observaţi că sunteţi pe drumul cel bun. Şi dacă totul merge bine, distractiv şi uşor, şi aţi fost rugat o acţiune şi vă sunt de acord cu tine - du-te de ea!

"Fa primul pas şi să credem. Chiar daca nu pot vedea All the Way, a face doar primul pas King. Luther "Martin.

Noi cerem de multe ori: Când? Ei bine, atunci când sa întâmplat acest lucru? Aceasta se va intampla, doar nu-şi piardă credinţa. Şi de mărimea dorintele dumneavoastra este absolut irelevant pentru univers. Puteţi începe cu ceva mic, că poate fi mai uşor să crezi în ea. Dar mărimea chiar nu contează.

Multi oameni se simt la fel ca într-o cuşcă în situaţia în care vieţile lor sunt în acest moment. Dar toate pe care le au acum - aceasta este doar realitatea lor actuală. Aceasta este ceea ce ai crezut înainte. Şi dacă nu se schimbă gândurile lor, şi realitatea nu este schimbat. Iar în cele mai multe cazuri, din păcate, cred că ne este faptul că reflectă deja realitatea noastră. Dar este un cerc vicios! Gandeste-te mai bine asupra a ceea ce vrei cu adevarat!

"Tot ceea ce sunt - aceasta este ceea ce ne-am gândit înainte." Buddha
Ce puteţi face acum pentru a schimba realitatea curentă? Start a face o listă de lucruri pentru care puteţi fi recunoscător la viaţă acum. Multumesc - acest lucru este foarte important. Trebuie să spunem mulţumesc pentru tot! Pentru că ridică nivelul de energie viaţa ta şi îmbunătăţeşte starea ta de spirit. Acesta trebuie să fi simţit! Concentraţi-vă pe ceea ce ai deja si ce te face fericit acum. Pentru că va atrage mai mult lucrurile pe care ETS scoarţă tu fericit în viitor.

Un om mereu transportate în buzunar "recunoştinţă de prundis," cum o numea el. El a pus în buzunar, în dimineaţa, împreună cu cheile şi telefonul, şi a luat seara înainte de culcare. Şi de fiecare dată a văzut piatra aceasta, el a amintit de toate acele lucruri pentru care el a fost sincer recunoscător. Si e foarte frumos l-au ajutat pentru a atinge succesul în continuare.

Vizualizare
Aceasta este o modalitate foarte bună de a accelera realizarea visurilor tale. Le materializa, chiar functioneaza. Oamenii de stiinta au realizat un experiment unde sportivii olimpici au fost rugaţi să curgă mental aceste distanţe, pe care le conduc, de obicei, în viaţa reală. Şi destul de ciudat, oamenii de ştiinţă au înregistrat ca atunci cand sportivii doar imagina cum alerga, creierele lor au reacţionat absolut acelaşi mod şi myshtsas trimiterea impulsurilor fel ca în cazul în care de fapt a fugit. Asta este, pentru creierul nostru este nici o diferenţă între a prezentat la imaginaţie şi faptul că vom vedea în realitate.

Prin urmare, întotdeauna se gândească la rezultatul final de ceea ce vrei. Nu cred că: "Oh, aş dori să obţină acest lucru" trebuie să fie întotdeauna de dorit la timpul prezent!. Altfel, va fi întotdeauna pentru tine dorit viitoare.

Porniţi simturile! Imaginaţi-vă o strălucitoare şi la figurat, că ai deja ceea ce vrei. momente Bright - cheia secretă de atracţie. Fii fericit! Podurachtes în cele din urmă, dar se simte bine si imagineaza-ti visul tău! Puteţi face acest lucru cu ochii închişi când nimeni nu te vede. Si daca este important pentru tine, atunci veţi găsi timp şi de a face-o pentru tine. Şi atunci vei reuşi. Universul va găsi întotdeauna cea mai rapidă, cea mai optimă şi echilibrată a pune în aplicare visele tale.

Oricine care a învăţa vreodată să-şi îndeplinească dorinţele lor constient, atunci trăieşti bine şi fericit, deoarece foloseste aceste cunoştinţe în mod constant, şi nu ca o minune o singură dată în viaţa mea.

Interdicţii

De exemplu, un om de pe foc o idee şi vis. În aşteptare, în aşteptare, dar vizibile încă nimic nu se produce. Dar el este în aşteptare pentru rezultate tangibile, şi că acestea rasada, incolteste - niciodată nu a avut loc la el. Varză şi atunci când sunt aproape proklyunulis, dar el nu vedea că de multe ori este la acest moment el conduce afară de răbdare şi el a fost punct de vedere emotional exclamă: "Aceasta nu funcţionează!" ... Si then what? Universul răspunde la această izbucnire emotionala, răspunde la fel ca întotdeauna: "Dorinţa ta este comanda mea, omule" ...! Şi totuşi, ea nu vor mai funcţiona pentru că omul nu a avut destula rabdare si credinta. Prin urmare, este important să cred în fezabilitatea de propriile aspiraţii.

Şi despre vizualizare. Nu există un astfel de mod minunat. Scrie o listă a ceea ce vrei să se întâmple în viaţa ta şi a pune în jos de timp ori de câte ori doriţi. Cauta imagini care sa reflecte acest lucru şi să le lipiţi (sau ataşaţi nasturi) pe o foaie mare de hârtie de desen. De exemplu, o casa de imagine, pe care aţi dori să construiască sau să cumpere. Fotografie a unei maşini sau unele lucruri, de călătorie sau de relatii personale. Acest lucru poate fi un nou loc de muncă sau un anumit venit. Dream şi de a găsi o modalitate de ao vizualiza. Puteţi face mai multe din aceste placi de vizualizare aici. Este de dorit să aibă de a curelei pe fotografiile lor alături de dorit pentru creierul tau sa se obisnuiasca cu faptul ca in curand va. Şi, în consecinţă, a trimis impulsurile necesare pentru a Universului. Şi apoi, foarte repede va trage toate acestea în viaţa dumneavoastră. Tu nu pot intelege cum acest lucru este brusc de lucru pentru tine atat de repede, fel ca si de atâtea ori pe care doriţi să-l continue, dar nu am primit. Răspunsul este simplu. Care a fost în interiorul singura ta, va fi acum din ochi, chiar şi în mediul înconjurător, şi apoi contradicţiile externe (care nu au dorit) va fi mai mică şi veţi începe să atragă toate astea în viaţa mea.

= "Http: / / www.rassvet.dn.ua/publ/2-1-0-53" target => _blank http://www.rassvet.dn.ua/publ/2-1-0-53

Miercuri, 23 iulie 2008
Vizualizări: 3383

Citiţi de asemenea

Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
65
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
29
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
58
Chișinăul nostru , desigur, estre un oraș vechi, cu o istorie bogată. Cunoaștem multe despre el din lucrările istoricilo...
105