ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Toata lumea vede în viitorAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Dacă credeţi că darul de a vedea viitorul - un fenomen extrem de rare, care apar între reprezentanţii aleşi ai rasei umane - cred din nou. Oamenii de ştiinţă spun că viitorul vede fiecare dintre noi, şi în mod constant.

De altfel, această teorie, cât de incredibil ar fi părut o bună explicaţie foarte de aproape toate tipurile de iluzii optice, cunoscute de oameni.
Care este relaţia dintre viziune şi iluzii optice? De fapt, foarte simplu.

Vom începe cu teoria. Oamenii de stiinta au mult timp cunoscut faptul că, în starea de veghe omul primeşte informaţii vizuale, cu o oarecare întârziere. Aproximativ 0.1 secunde este necesar pentru conversia de radiaţii vizibile în imaginea percepută de creier. Dar oamenii nu observa această întârziere. De ce? Cum vom compensa?

Anterior, oamenii de ştiinţă şi-a asumat prezenţa de motor mecanism compensatoriu, dar acest lucru nu explica multe lucruri. Deci, Mark Changizi (Marcu Changizi) de la Institutul Politehnic Rensselaer din New York a propus o noua teorie.
Sub noua teorie, în procesul de evoluţie nu se adapteze motorul şi sistemul vizual al omului. Ca rezultat, acesta trimite la imaginea creierului care ar trebui să apară după 0,1 secunde. Astfel, o persoană devine oportunitate de a interactiona cu lumea din exterior în timp real. De exemplu, o minge de captură sau Wade printr-o mulţime de oameni nu trage constant pe toate reconvenţionale.

O descriere detaliată a teoriei va fi publicată în «Cognitive Stiinta» mai / iunie.

Dar ce are iluzie?

Faptul că o astfel de oportunitatea de a vedea timp de 0,1 secunde în faţa explică pur celebrul iluzii optice cel mai mult. Iluziile apar atunci când vom încerca să vedem în viitorul apropiat ceea ce ar trebui să fie, dar nu coincide cu realitatea.

Iată cum poate fi explicat de iluzii cu forme geometrice. Să luăm, de exemplu, Hering iluzie (în imagine). Un observator poate părea că liniile răsucite pe ea, deşi, în fapt, acestea sunt linii paralele. Adevărul este că iluzia de a crea o imagine a merge mai departe, şi, în consecinţă creierul primeste imagini de linii curbe, cum ar fi în mişcare. Asta e doar realitate nu există nici o mişcare.

Până în prezent, omul de ştiinţă a reuşit, pe baza teoriilor lor pauza de 50 de feluri de iluzii cu privire la matricea din cele 28 de categorii, fiecare dintre care are o explicaţie logică a iluziei. Astfel, teoria de formare a imaginilor din viitor în creierul nostru explică iluzia mai mult decât oricare alta. Poate că va răspunde într-un litigiu de lungă despre originea oamenilor de ştiinţă iluzii optice? Sau este doar o eroare de noi?

iscience.ru

Joi, 24 iulie 2008
Vizualizări: 2151

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
164
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
273
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
398
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
212