ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Toate împreună — în imobiliareAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Viaţa pe pământ, de natura, acum atrage un număr mare de oameni. Aş dori curăţenia, spatiu si libertate. Chiar şi recent ales noul presedinte al Rusiei Dmitri Medvedev a propus ca federale a terenului abandonat pentru constructii cabana. cetăţeni activi, cu toate acestea, obosit de viaţă în oraşe, s-au realizat deja visurile lor de o viaţă sănătoasă şi curată, nu de aşteptare pentru deciziile guvernului.

Unite în Comunitate şi unul câte unul, ei construiesc o nouă viaţă în locuri noi. Unele se numesc urmaşi ai idei din seria cartii "Cedrii din Rusia", cineva de asteptare el însuşi nu are, în sine, vine de la ideea că viaţa pe pământ - cele mai promiţătoare. Nu încearcă să împartă pe ruşi să "urbane" şi "fermieri", a da cuvântul astăzi este unul dintre cei care au ales deja o "pământeşti" viata.

Vladimir Klimanov, 27 ani, inginer de unul dintre institutele de cercetare oraş. "Sick" Ideea moşii tribale în anul 2000. Noi de imprimare scrisoarea sa către editor în reducerea.

"Într-una din zile am avut o discuţie cu Alexandru colegul meu, care era să plece Institutul a organiza compania taxiuri dumneavoastră. Motivaţia pentru îngrijirea îmi amintesc la această zi. El a explicat acest mod:" Nu am nici un apartament propriu, şi timpul a crea o familie apropie, în cazul în care - nu pleca. Dacă aş lua un împrumut într-un apartament, chiar am nevoie de minim, apoi, prin calcule mea, pot plăti pentru el doar atunci când am 50 de ani. Cu condiţia ca familia va avea un copil orasului. "Constat, în acest caz, care este salariul nostru nu mai mic în. Şi ce despre cei care lucrează pentru" mediu "sau" scăzut "salariu?
Familia mosia sa am acum în clădirea treilea an, iar acum este pe deplin pregătită de structura sa. Aproximativ jumătate hectar (unul imobiliar hectar este egal cu unul) este acoperit de pădure. Lacul Şase sute de metri pătraţi (vrut iniţial nouă - cu insula la mijloc şi un feribot ponton). Solar gazon cu iarba de gazon - şapte sute de metri pătraţi. paturi de legume - lipseşte o sutime de (). arbuşti Berry - un tesut plus unele de plantare în jurul site-ului. Flori de gazon fata - o sutime.

Aproape în acelaşi timp, am singurii care au reuşit să construiască o casă cu două etaje (etaj - mansarda). casă mică - cinci de cinci metri (este circuitul termic, precum şapte-zece), şi este aproape gata. Rămâne destul de un pic pentru a termina, şi voi trăi în ea. Pentru trei dintre copiii lui suficient, atunci cred că pentru a construi o casa mai mare, deja cu privire la proiectul împreună cu soţia sa. Vecinii sunt numai 70 gospodării, şi mulţi sunt constructii de case si bai. Toată lumea ştie toată lumea, nu există de solidaritate, pentru că ne place porodnyaemsya, venind de pe teren. Şi într-un oraş chiar am vecinii pe palier nu ştiu.
Sunt sigur că, ideea de case ancestrale - singura modalitate de a asigura majoritatea populaţiei de locuinţe la preţuri accesibile Rusia. Dar poate această idee numit Naţional?

Noţiunea de idei naţionale în ţara noastră a apărut destul de recent. Ne amintim cu toţii: a existat o perioadă în dezvoltarea ţării noastre, atunci când aproape că am luat asupra modului de viaţă occidental. El este acum încheiat. Ţară a fost în creştere. A fost nevoie de ceva care ne-ar putea uni. Nu a existat o propunere de a declara ideea naţională de fotbal. Dar oamenii care cunosc fotbalul nostru, a spus odată: mai bine nu. Deşi starea de fotbal din ţară, desigur, se îmbunătăţeşte. Dar acum avem proiecte naţionale. Una dintre ele - este un proiect de joase Rusia.

În cazul în care au ideea de a dispersa populaţia noastră pe întreg teritoriul Rusiei? Cred că, de la cărţi aceeaşi B. Maigret. Guvernul, cu acest proiect, cred eu, a luat în considerare reacţia populaţiei. Şi este cu siguranţă pozitiv.

Ideea unui mosia familiei este de a lua cele mai bune din oraş şi sa mutat într-un loc unde va fi aerul curat, apa curata si alimente curate. În această nouă locaţie nu ar trebui să adopte neajunsuri ale oraşului. JiZn imobiliare ar trebui să fie mai bine, inclusiv în condiţii de pe piaţa internă. Eu, de exemplu, şi maşină de spălat este prevăzută, şi o toaletă cald.
Viaţa în succesiune este foarte interesant. Dar există în ea şi ceva neobişnuit. In vara am trăit în proprietatea sa pentru trei luni. Au început să apară noi abilitati si fenomene. Aproximativ două vreau să spun.

Chiar înainte de sosirea sa în Novokuznetsk, am avut o dorinţă puternică de a învăţa să cânte. Vocea lui a fost slab, şi sub influenţa aerului Novokuznetsk chiar mai relaxat. După trei luni de viaţă pe mosia brusc am observat că vocea mea era foarte puternică. În plus, modificările nu au fost buna, dar o avalanşă. De atunci, cânt. Cu toate acestea, tehnica cântând "lame", dar puternic şi nu încercaţi. Faptul principal deja sa întâmplat.

Acum, de-al doilea caz. Pentru vizitatori mea a sosit, mama mea. Ea nu a înţeles ce am face asta. Oricum, am decis să arate imobiliare ei. A decis: nu vorbesc şi nu cere. Cum ne contestă relaţiile rasfatata! Lasă-i să uite. Înţeleg sau nu? După sosirea la locul mi-am pierdut din vedere ei. Apoi ea mi-a spus: "Dintr-o data ea a vrut să vadă ce veţi construi?" Şi de seară ea a întrebat: "Ce vrei, fiul meu, acum pentru constructii?" I-am răspuns că am nevoie pentru a termina acoperiş şi ferestre şi uşi deja. Este necesar doar de a livra. Ea a crezut pentru un pic şi spune: "Te voi ajuta Barajul de bani., Deci va trebui timp pentru a face în această iarnă. Şi am reuşit să fac.

Anterior, mama mea a fost adversarul prima dintre aceste idei. Nu vreau să aud. Acum ne-am întors o relaţie bună, care nu au fost pentru mulţi ani. Acum, ea spune: "se va muta de a trăi, cel puţin în sat, la aşezările din apropiere de şedere. Pentru mine, înainte de aceste modificări erau incredibile. Timp de mulţi ani am încercat să-l convingă pe mama mea, dar în zadar. Şi apoi mi-am dat seama: dacă susţin - nu este nimic de a fi avut. Mai bine pentru a arăta în tăcere ar trebui.

Vorbim despre o idee naţională, de case de rudenie, dar mai presus de toate este vorbim despre copiii noştri. Pe teren tu cu copii vor deveni cei mai buni prieteni. Desigur, nu totul va fi uşor. "


Vladimir Valiulin.
Novokuznetskaya ziarul "oraş Kuznetsk lucrător", 12-04-2008, http://www.kuzrab.ru/current/42_0515141845.shtml

Marţi, 13 mai 2008
Vizualizări: 2312

Citiţi de asemenea

Cuptorul rusesc este un fenomen unic al culturii materiale slave de est, cel mai viu simbol al spiritului rus - minuțioz...
93
Combinația acestor componente face minuni!Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, petele pigmentare se formează ...
305
O prietenă mi-a povestit recent despre o scenă oribilă care a avut loc în casa lor după ce fiica ei a recunoscut că este...
63
Această structură are o vechime de 3000 de ani și este situată în orașul Gonabad. (Iranul modern)Kyariz este considerată...
237