ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Tratamentul de culoareAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translatevindecători orientale antice credeau că abilitatea unică de a culorilor este capacitatea sa de a vindeca trupul si sufletul. În India antică, China, Egipt, Laos şi alte ţări din Est nu a fost chiar pe direcţia de medicament - RA-terapie. Tratamentul culorile curcubeului.

Înţelepţii antici nu erau ortodoxe, şi a recunoscut că caracteristicile energetice ale fiecarei persoane este unic şi irreproducible. Şi, în consecinţă, pentru fiecare speciale de culori şi nuanţe benefice. Cu toate acestea, ei au creat un sistem rezonabil de culoare afectează corpul uman. Ea se bazează pe proprietăţi individuale din fiecare culoare.

Alb întăreşte si purifica întregul corp. El multiplică puterea de vindecare de orice altă culoare, cu care aceasta este utilizată. Aceasta culoare amplificator.

Negru - calmeaza obosit de oameni emotional, "stinge" conflictelor. Cu toate acestea, excesul sale pot provoca depresie. Cele mai favorabile combinatie de alb si negru. Aceasta gama soldurile numai drepturi, îl ajută să păstreze controlul asupra comportamentului lor, pentru a evalua situaţia. Este pentru că şi gama alb-negru de la nivel mondial recunoscut ca baza de afaceri, oficial, costum de ceremonie?

Roşu - trezeşte fizice forţa vitală a omului. Acest lucru - culoarea pasiunii si angajament. Toate nuantele de rosu aprins sunt recomandate pentru anemie, dureri menstruale, scăderea tensiunii arteriale, dureri în articulaţii, frisoane, temperatură ridicată. De altfel, atunci când erizipel infecţie a pielii de strămoşii noştri legată neapărat de culoare roşie pânză de gât şi cu rujeola şi varicela vindecătorii sfătuiţi să poarte tricouri de culoare roşie pentru copii.

Orange stimulează sociabilitate şi natura bun, dă percepţia bucurie de viata. Cu toate acestea, acele persoane a căror sistem nervos este prea mobil, este de a echilibra de culoare in orice nuanta de albastru si albastru. Orange - gama perfectă medicament Toate împotriva depresiei.

Cu emoţionale nenorocirea aceleaşi lupte şi galben, fratele portocaliu. Galben ajută să extindă buna dispozitie. De asemenea, creşte pofta de mâncare şi este un bun ajutor în activitatea tractului gastro-intestinal.

Toate nuanţele de verde - culorile de compasiune, pace şi linişte. Nu toată lumea e de mirare este relaxant în pădure, printre copaci verzi, simt fericire, în timp ce mersul pe jos pe covor iarba matasoasa. Verde are o tulpina mentală şi fizică, şi stabilizează tensiunii arteriale, dureri de cap şi migrene cure, roşeaţă şi elimină oboseala ochilor, ajută cu maladii cardiovasculare.

Dar hainele de verde nu ar trebui să fie oameni, atunci când a constatat tumorii, cum verde pot declanşa creşterea lor. Din acelaşi motiv nu ar trebui să fie abuzate îmbrăcăminte verde pentru persoanele cu litiază biliară.

nuanţe de albastru - culori, conservanţi. nuanţe de albastru sunt supuse boli ale sistemului respirator şi a gâtului. Soft albastru, culoarea sferei celeste, contribuie inspiraţie, vă ajută să vă cunosc şi se simt confortabil în singurătate. albastru gros activează capacităţile mentale ale omului.

Indigo - o nuanta de albastru inchis - poate ajuta la tratarea tuturor entităţilor situate pe faţa şi capul: ochi, urechi, nas ... Dar noi nu trebuie să uităm că aceasta este o culoare foarte activă, ea tine oamenii in ton. Abundenţa de albastru groase poate duce la o stare de depresie si tristete.

Violet este "responsabil" pentru sistemul osos uman. El se opreşte cresterea tumorilor, facilitează durere în artrita, cauzele vise plăcute. Abuzul de aceasta culoare duce la somnolenţă excesivă. Este de observat că florile plasat într-o cameră dominată violet, creste foarte incet, şi, adesea, mor.

Aceste caracteristiciculori alcătuiesc sistemul accentul din fiecare culoare. Interesant şi nuanţat. Brown nu, o parte din curcubeu, au solicitat de multă vreme de culoare de bun-simţ. El ajută oamenii dezechilibrat emoţional care sunt predispuse la schimbari de dispozitie. Excesiv duce la gri la tristete, letargie, indiferenţă.

O culoare galben, de exemplu, sporeşte pofta de mâncare. culoare albastru gros poate slăbi chiar apetitul Gargantua şi verde - pentru a ajuta la digerarea alimentelor, pentru a face faţă cu probleme intestinale, în special cei care suferă de boli cronice.

"Ce prostie, deoarece pot fi aplicate în practică? Schimbarea mobila de bucatarie sau de pastă tapet şi există o familie constând? Unul sau doar gluttons de maloezhek?" - S-ar putea spune. De asemenea, gândit iniţial multe de prietenul meu.

Nu sari la concluzii, nu sari la extreme. Una dintre prietenele mele observat că, atunci când, în timpul hrănirii nepotul său, a cărui apetitului lăsat mult de dorit, pus pe tricou portocaliu, iar ea a schiţat pe umeri de o batistă galben legat şorţul de lămâie sau de culoare, şi unele copil pus prosopul ei vas cu imaginea de pete solare, copilul a mâncat cu mare plăcere. Ea a crezut în utilizarea culorii, a dat chiar kit de nepotul ei petrecere de ziua ustensile galben copil.

Ce este - coincidenta? Apoi, va trebui să recunoască un alt caz de coincidenţă. Când prietenul meu a jucat artrită, ea este sigur de a lega dificultate membrelor eşarfă albastru-violet şi o oră mai târziu durerea temperarea ...

Şi, după cum pentru că paturile ar trebui să fie flori albastru-albastru, văzut mulţi dintre prietenii mei. În mare de culori, care în Tibet este numit "somn de culoare fericita, va petreceti o noapte de odihnă lui, orele 7-8. Cămaşă de noapte şi de culoare ridica pe baza fiinţei sale. Roşu - în cazul în care toată ziua suferiţi de hipotensiune arterială, verde în cazul oboselii fizice foarte severe, galben pal - dacă aţi avut o afectiune intestinala.

Familie de prietenii mei, a căror membri sunt extrem de temperamental, mereu emotionat, înclinate pentru a vorbi cu voce ridicată, a observat că lor somn liniştitor pe foi de nuanţă de culoare azur de model galben-portocaliu.

Apropo, interesant principala premisă al consiliului de medici de la Curtea de împăraţi antice chineze. Aceasta este una dintre legile cele mai vechi se va citi: toate nuantele de rosu sunt responsabile pentru sănătatea fizică a organismului, tonurile de albastru ajuta "tonul" mintea, gama galben este responsabil pentru starea de spirit.

Există oameni care sunt foarte susceptibile la culoare, sunt cei care reacţionează mai mult calm. Dar oamenii de pe care culoarea este absolut nici un efect - nu. De exemplu, în casa vecinilor noştri din bucatarie eurorepair după ce a fost făcut în culori bogate albastru: mobilier albastru, linoleum, masa, scaune cu mov tapet asieta acvamarin,. Nu spune un cuvânt, numim acest spaţiu - angoasa "albastru. O jumătate de oră mai târziu de comunicare în bucătărie la om piloni pur şi simplu, sentimentele depresive.

Culoare interior de apartament pentru a schimba din motive evidente, nu este atât de uşor. Prin urmare, pe baza de proiectare: tapet, mobilier, podea - merită făcut neutru. Cu detalii artistice de interior: picturi pe pereti, prosoape, perdele - care este, care poate fi adesea înlocuit în conformitate cu dorinţa şi sănătate - este liber să experimenteze. Ca şi în cazul articolelor de îmbrăcăminte.

În dimineaţa, alegerea rochiei, pe care îl va petrece o mare parte din zi, încerca să răspundă la întrebarea: Ce obiective aveţi desfăşoară astăzi şi ce părere aveţi?

Nu este necesar în situaţii de perturbare interne trage costum verde sau un pulover, pentru a suprima anxietatea mea cârlig suficient un tricou sau o bucată de lenjerie pentru a purta verde. Haine, suntem în schimbare în fiecare zi şi pentru că putem experimenta, încercaţi culori saturate. Crede-ma, acest judecătoreriment foarte interesant. Într-o lună veţi înţelege ce culoare vă ajută. Dar multe, ca mine, nu există nici o posibilitate de a îmbogăţi garderoba cu haine de culori diferite. Am ajutat vederi color cu o predominanţă de o singură culoare sau bucăţi de hârtie colorată.

La o zi când am nevoie de o anumita culoare, am încerca să se uite la carte poştală de culoare, a pus-o alături de el, pune pe masă în timpul mesei. Deci, moştenire a înţelepciunii antice de Est nu sunt lipsite de sens, se aplică în realitatea noastră şi ne poate ajuta.

Podrobnocti.com.ua
http://vedrussa.org.ua/lechenie-tsvetom


Sâmbătă, 13 decembrie 2008
Vizualizări: 4823

Citiţi de asemenea

De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
35
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
24
Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
306
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
278