ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Trataţi cu pietre!Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Probabil, că mulţi utilizate. Întâmplă despre afacerea lor, şi deodată - o forţă misterioasă nu a reuşit pentru stralucitoare vitrina unui magazin de bijuterii. Şi acolo tu eşti în extaz în considerare mai multe pietre de culoare - verde, rosu, galben, albastru, purpurii. Apoi - ieşi din magazin. Si apoi uita despre daune "vizita", dar ... De fapt, nu aveţi doar distractiv, dar a oferit de asemenea un tratament la ... pietre! Hai sa vorbim despre asta.

pietre Fiecare elev ştie - pietre sunt obiecte neînsufleţite. Dar, conform cunoştinţelor vedică, în pietre este viaţa. Se crede că acestea posedă un suflet. Şi chiar ştiu cum să se înmulţească.

De exemplu, dacă aţi tăiat-o instalaţie sau organismul de orice creatură de viaţă, atunci vom vedea unele cercuri concentrice. Aceasta nu înseamnă că piatra "creşte" în conformitate cu ciclurile lor? Deoarece multe dintre nuggets de pietre semi-pretioase sunt, de asemenea cercuri sau straturi, sau sunt în formă de cristale. Un fel sau altul, dar fiecare piatra este o poveste lungă. Şi chiar cel mai mic este mai veche decât cea mai în vârstă persoană de pe pământ.

Teoria efecte speciale de pietre pe corp punct de vedere ştiinţific şi bine demonstrate prin numeroase experimente. Pietrele sunt capabili de a vindeca unele boli, pentru a vindeca bolile mintale, pentru a ajuta cu stres si anxietate.
Astfel, acvamarin activeaza de energie a inimii şi a glandei tiroide, protejează drumul, proteja de deochi. Turcoaz are un efect pozitiv asupra corzilor vocale şi a ochilor, insomnie amelioreaza si cosmaruri. Stras salvează dureri de cap, tensiunea arterială, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină. Pentru a obţine un efect terapeutic mai bine de o piatră de purtat in jurul gatului sau încheietura stângă sale, sub formă de pandantive sau brăţări.

Unii cred că pietrele sunt tratate mult mai eficient decât iarba sau a substanţelor chimice. Aceasta se explică prin vârsta de pietre preţioase şi puterea mentală, întruchipat în ele de Mama Natura. În cazurile în diferite tratate pietre sunt folosite în combinaţie cu tratamentul pe bază de plante. Cu toate acestea, dacă cineva crede că, prin utilizarea pietre se vor putea să scape de unele afecţiunea, el este greşit. Auto-tratamentul cel mai bun nu va avea niciun rezultat, şi în cel mai rău - să aducă prejudicii. Pentru toate neiniţiaţi în misterul "kamnelecheniya" expertii recomanda pentru a efectua exerciţii simple numai că sprijinul tonul general al corpului.

De exemplu, gaz de formare.

"Puneţi ajută conducătorul auto să se concentreze, se concentreze. Stai în picioare, relaxaţi-vă înapoi şi muşchii membrelor. Lăsă capul în jos pe piept, cu picioarele uşor răspândirea mainile in poala. În timpul meditaţiei, deţine o piatră-vindecător şi cred că doar despre lucruri bune.

În plus, cu ajutorul unor pietre de a face masaj. În acest caz, mutaţi uşor pietre de-a lungul corpului, astfel le rotire în sens orar. Acest calmeaza masaj, relaxează, ameliorează durerea de taxare şi de oameni de lungă cu energie pozitivă.

Între timp, aşa cum pietrele au ajutat, şi de a ajuta - astfel, desigur, care cred în puterea de vindecare a acestora.


Julia Grădină
http://www.l-navigator.ru/

Marţi, 29 aprilie 2008
Vizualizări: 2698

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
281
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
210
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
360
Cel mai vestit chirurg, profesorul Fiodor Grigorievici a avut aproape întotdeauna o greutate de aproximativ 65 de kilo...
351