ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Trei produse ce vor ajuta să slăbiţi

Îţi vom povesti cum să scapi de kilogramele în plus cu ajutorul a trei produse: lămîia, terciul de ovăz şi spirulina.

Lămîia

Lămîia este un produse unic pentru reducerea greutăţii şi menţinerea sănătăţii. Ea ne scapă de toxine, acţionează asupra organismului ca un remediu detoxifiant, dezintegrează lipidele şi datorită conţinutului sporit de vitamina C, contribuie la asimilarea substanţelor hrănitoare.

Totodată, în pofida gustul acru, ea are un efect de bază.

Cum să includeţi lămîia în cura de slăbire?

Pe stomacul gol, beţi sucul din cîteva felii de lămîie cu 1-2 pahare cu apă.

Folosiţi sucul de lămîie în loc de sare sau oţet în bucate.

Ovăzul

Ovăzul este bogat în fibre. Hrăneşte excelent şi elimină pofta de dulciuri.

De aceea, terciul de ovăz trebuie mîncat dimineaţa, la dejun.

Spirulina

Spirulina este o algă naturală, considerată un superaliment, datorită conţinutului sporit de substanţe nutritive. E bogată în proteine, enzime, clorofilă, acizi graşi folositori, vitamine (A, B, E şi H) şi minerala (calciu, fier, fosfor şi magneziu).

Superalimentele sînt o variantă ideală pentru curele de slăbire, deoarece conţin multe substanţe nutritive şi permit reducerea cantităţii de mîncare, fără a simţi foame.

Spirulina hrăneşte, echilibrează nivelul de zahăr în sînge şi luptă cu anxietatea, ce ne face să mîncăm mai des decît trebuie. Dacă administraţi spirulină în pastile, beţi-le înainte de masă.

Planul de slăbire:

Pe stomacul gol: apă cu lămîie

Spirulina înainte de dejun

Apă cu lămîie în loc de al doilea dejun.

Spirulină înainte de prînz

Prînzul ce conţine terci de ovăz

Apă cu lămîie înainte de chindii

Spirulina înainte de cină (facultativ, uneori poate oferi prea multă energie)

 

 

Sursa: fithacker.ru

Citiţi de asemenea

Câștigă premii valoroase cu Cosmeplant! Participă la Tombola Națională din 1 mai până pe 30 iunie.Vara aceasta, Cosmepla...
189
În cultura tradițională, sunetul nu a fost niciodată doar un fundal. El era un semnal, un semn, o marcă prin care omul i...
257
În gust este mai mult decât suntem obișnuiți să credem. Nu e doar despre mâncare, ci despre relații, climă, memorie și p...
265
În cultura tradițională, atingerea nu era doar un simț — ci un mod de cunoaștere. Prin piele, palmă, degete și tălpi, om...
277