ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

tunuri Gene — o conspiraţie împotriva Rusiei?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Publicat: 11.07.2007 / Ziarul "Argumente şi fapte"

Privind stabilirea de arme genomice vorbeau tare, după scandalul cu interdicţia privind exportul de materiale biologice în străinătate. Serviciul Vamal a explicat că dorinţa de a contracara eforturile masive "de export din Rusia umane organe şi ţesuturi, dintre care multe sunt îndepărtate de către un criminal." Curand, aceste informaţii sunt completate de zvonurile unui raport secret al FSB-ului, principalele direcţii de care - ca grup etnic rus care doriţi să o distrugă. Biomateriale presupune necesare pentru a decoda genomul a poporului rus. astfel de arme sunt denumite în continuare genetice, etnice, biologice. Şi, deşi interdicţia a fost ridicată în curând, medici şi oameni de ştiinţă, în mod direct sau indirect, confirma: există o armă. Şi este special conceput împotriva persoane diferite. Inclusiv anti-Rusia.

Mâncat - şi tu minat?

Rusia este încet, dar sigur transformat într-un antrepozit "de produse alimentare modificate genetic. UE şi SUA sunt în creştere constant exporturilor sale prin interzicerea sau restricţionarea produselor discutabil la domiciliu. Se pare ca poti sa faci genetice îngust de arme? Operează într-un teritoriu definit strict? În acest caz - nostru?

Mecanismul de gena "bombardare" biolog văzut ceva de genul asta. Opţiunea One. Fiecare naţiune poate oferi o gamă largă de preferinţele alimentare. În cazul în care o pâine rus, cartofii şi alte legume, lapte, unt, smantana, hrisca, etc Produsele incluse în această listă sunt modificate în conformitate cu caracteristicile genetice inerente într-o pur rusească. Dupa ce a mancat "minat" pâine, nu găsi imediat o legătură între el şi brusc a apărut la boala mortala ...

A doua varianta - "replantare" în necaracteristice iniţial al naţiunii alimentare. Persistenţi apeluri pentru a cultiva soia mai notorii, de exemplu - o dovadă indirectă. Soia, desigur, un depozit de substanţe utile. Poate japoneză şi chineză, ea este benefică. Un "dar": cultura a consumului de soia au evoluat de mii de ani. Şi ei n e r e t e h şi o şi predispus la asimilarea acestuia. Un rus - nr. Şi acestea sunt tocmai "pentru a planta", care este lungă şi pună în aplicare în mod consecvent un meniu de produse alimentare specifice care conţine compuşi neobişnuite. Şi acum, nu ("bomba" efect treptat), şi pentru copiii dumneavoastră, nepoţii, şi apoi nu se poate face fără un produs impuse, care, treptat, se execută în mecanismul de corp de eşec. Chinez sau japonez - în ordine, şi "osoenny" Rusă plăgi subiect - alegerea de "programator".

Opinia expertului AIF

Natalia OLEFERENKO, şeful programului genetic al Greenpeace în Rusia:
- Potenţial poate. Progresele în biologia moleculară şi genetica, biotehnologie, genomica, bioinformatica, simulări pe calculator, a creat premisele necesare.

Boris LITUNENKO, membru corespondent al RANS:
- Azi este clar că utilizarea alimentelor modificate genetic pot conduce la consecinţe extrem de negative. Un exemplu: GM-soia afectează în mod semnificativ performanţa de reproducere. Este cunoscut faptul că o rasă poate asimila anumite tipuri de alimente este mai bine, altele mai rău. Prin urmare, efectul de impact asupra performanţei de reproducere poate fi crescut sau a scăzut pentru o naţiune separată.

Leo Ernst, academician, vicepreşedintele de Ştiinţe Agricole:
- Crearea de "arme genetice", care acţionează numai pe unii şi pentru alţii în condiţii de siguranţă, imposibil. Homo sapiens - o singură specie biologică, indiferent de rasă şi naţiune. Toate naţiunile sunt supuse aceeaşi boală. Şi dacă, să zicem, alcool relativ inofensiv, la un european, dar poate distruge rapid un reprezentant al popoarelor indigene din nord, care a fost din cauza diferite motive în întregime. Deci, toate hype despre GM-bombe şi alte mine - ficţiune "verde".

Cineodka care "pasăre", care SIDA
Un genetician faimos şi academicianul rus Serghei Inge-Vechtomov susţine că "există deja arme etnice - este vodca".

Alcoolul este un test strălucitoare de indienii americani, care în mod deliberat fiind hrănite "apa de foc", şi popoarelor noastre mici de nord, care se distruge prin bea, fără va bolnav de colonialişti.

Geneticienii au descifrat genomul de indieni şi a constatat că au fost foarte frecvente în anumite combinaţii de gene, care contribuie la dezvoltarea de alcoolism cu complicaţii grave. Dar oamenii de ştiinţă ruşi de la Institutul de Biochimie şi Genetică Uţa a constatat că în ţara noastră un rol major în dezvoltarea de alcoolism este o combinaţie de 5 gene. Ei au dezvoltat o metodă specială de diagnostic, care să permită controlul precisă a riscului de alcoolism şi dependenţa de droguri pentru oricine. Datele obţinute pot fi folosite pentru a preveni aceste boli.

În multe culturi există "slabe" gene. De exemplu, georgieni si negrilor este, practic, nu a fost găsită o genă de protecţie împotriva virusului SIDA, dar este de 25% din ruşi şi tătari, aproape 15% din uzbeci şi 10% din cazacii, azerii, uiguri, şi Tuva. , Iar proprietarii săi infecţia cu HIV aproape niciodată bolnav. Deci, pe baza a virusului SIDA pot încerca, de asemenea, pentru a crea arme etnice. Trebuie doar pentru a face legkozaraznym. Virusul Alte suporturi pentru astfel de arme - variola, gripa aviară, febra hemoragică.

- Arme, grupuri specifice, care afectează nu vor neapărat fatale - Potrivit specialistilor Proiectului Sunshine, o organizaţie internaţională, luptîndu-se cu crearea de arme biologice. - Se poate provoca boli, infertilitate, oboseala constanta. Acesta poate fi folosit pe câmpul de luptă şi împotriva populaţiei civile. astfel de arme poate provoca daune semnificative pentru economie.

Spune Academiei de Ştiinţe Medicale şi Academia de Ştiinţe degete Mihail: "BioWeapons pot fi răspândite prin intermediul apei, alimentelor, şi agresorii gene poate fi construit în plante comestibile. Rezultatul a intruziunilor ar putea să apară în generaţiile următoare, conducând la o creştere în accidente vasculare cerebrale, boli de inima, boli maligne.

Experţii Proiectului Sunshine, consideră că genele noastre să aibă cel puţin 15.000 de "obiective", care sunt potrivite pentru "invazia". Dar, deoarece rolurile de multe dintre aceste gene nu au fost încă studiate, nu toate dintre ele vor fi baza pentru arme. De un interes special sunt genele care codifică enzima citocromului P450. Aceasta este o enzima cheie care distruge substanţe toxice şi cancerigene. Oamenii de ştiinţă cred că există persoane cu variante slabe ale acestor gene, care sunt slab distrug unele substanţe toxice.

În consecinţă, ele pot fi folosite ca o armă etnică. O atenţie deosebită este atras de creatorii genelor genomice arme responsabil pentru apoptoza - moartea programata a celulelor. Care acţionează asupra ei, poate provoca moartea celulelor canceroase. Şi tu poţi, şi invers - de a ucide critică pentru viaţa de celule, si chiar organe.

Cum de a crea o gena tunuri
Opinia expertului AIF

Alexei Yablokov, academician:
- În 70-e în regiunea Sverdlovsk din laboratorul secret accidental (sau poate nu?) A rupt unele ciuma speciale infecţie. oameni ucişi de vârstă militară. În orice caz, femeile în vârstă şi infecţia nu este atins. Ce înseamnă acest lucru? Faptul că armele de acţiune selectivă împotriva persoanelor cu anumite caracteristici există. Dezvoltarea sa este implicată, şi poate implicat acum forţelor de securitate în multe ţări. Şi totuşi, pentru a crea BioWeapons împotriva Rusă este extrem de dificil. Doar pentru ca ruse ca un genotip anumite nu mai există. Aproape toţi cei care solicită el însuşi un tătar rus putin, un evreu mic, un pic ucraineană, şi mulţi mai mult "ceva". Dar de ce în mod special pentru a distruge toate rus? Aveţi posibilitatea să acţioneze mult mai rafinate- Slăbi cel mai inteligent, fizic puternic, frumoasa si talentata - în general, culoarea naţiunii. Apoi ne-am degenerat.

Virus pentru ochi albastri

Este posibil pentru a crea arme care afectează oameni de o anumită naţionalitate sau culoare a pielii? Aceasta este conversaţia noastră cu preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Siguranţa genetică Alexander Baranov.

- Crearea de arme genetice, multe atribuite domeniul fanteziei. dovezi directe ale existenţei sale nr. Dar nu există dovezi circumstanţiale pe care noi putem judeca - sunt teoretic posibile.

- Ce vrei sa spui?

- Există lucrări ştiinţifice care nu sunt puse la dispoziţia publicului. De exemplu, într-un jurnal internaţional ani şi jumătate în urmă, a publicat un articol despre experimentele de oamenii de ştiinţă britanici de muste, de fructe zboară. Transgenice zboară hrănit anumite alimente, cu care trupurile lor se afla într-un ingredient sigur că pentru moment "tăcut". Dar atunci când porniţi de semnal (în acest experiment a folosit un puls laser), ingredient "trezi" si incepe sa produca toxina. Şi că, la rândul său determinat aeriană comportamentul alarmante - ei se agită aripile lor, se clatina, etc

Acum, imaginaţi-vă că şi eu absorbi hrana, unii inserţie patogene pot fi integrate în plasmida (o parte din celule responsabile pentru ereditare), care "umbla" pe tot corpul nostru, pătrunde în cele mai îndepărtate părţi din acesta. Penetrante celulele vii, acest complex este capabilă să blocheze activitatea lor normală şi, în consecinţă, producţia avem nevoie de proteine pentru viaţă.

- Dar, după cum această tehnologie este capabilă de a distruge selectiv de oameni cu caracteristici specifice?

- Fiecare rasă şi naţionalitate este caracterizat de un anumit set de gene. De aceea suntem atat de diferite. Am diferă asupra metabolismului celulelor, mai mulţi parametri biochimici. Aveţi capacitatea de a bea lapte. Aproape toate chinezi, arabi cu vârsta nu mai este sintetizat de enzime necesare pentru divizare de lactoză. Locuitorii din ţările nordice bea lapte în linişte pe tot parcursul vieţii.

În cazul în care există diferenţe genetice, atunci ele pot influenţa. Şi un remediu pentru persoanele cu caracteristici specifice externe (să zicem, cu ochii albaştri şi blond).

- Când a fost furios SRAS a spus că acest virus afectează selectiv reprezentanţi ai rasei mongoloid. Ce ti-ar spune despre asta?

- Cazuri au fost înregistrate în multe ţări, dar a murit în principal într-adevăr Mongoloids. Apoi nostru Academicianul Kolesnikov a sugerat că SARS poate fi foarte bine un fel de arme etnice.

Alexander Belyaev, Martynov Vladimir,
Alexander Melnikov, Dmitri Pisarenko


Vineri, 25 ianuarie 2008
Vizualizări: 4112

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
62
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
154
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
59
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
104