ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

TV transformă oamenii care respectă legea în criminaliAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Uita-te la "cutie" mai mult de trei ore pe zi - înseamnă a deveni un criminal.

Televiziunea incita violenta. Cei care ma uit la televizor cel puţin o oră pe zi, devin agresive şi violente fata de ceilalti. În unele cazuri - de cinci ori. Şi acest lucru nu se aplică numai pentru copii, dar la adulţi.


Acestea sunt rezultatele a completat studiile medicale recent, care a durat 25 de ani. Cu acest acord, şi rusă profesori, dar mai mult pe care mai târziu.

Ca şi raportate de către New Scientist, un grup de cercetatori americani condusi de profesor la Universitatea Columbia (Columbia University din New York) Jeffrey Johnson (Jeffrey Johnson) 1975 - 2000, a examinat mai mult de 700 de familii trăiesc în New York.


Potrivit Johnson, violenţa şi agresiunea provoaca aproape tot înscrisă pe cutie ": ştiri, programele de sport, de publicitate şi de programele de televiziune pentru copii, chiar, ca să nu vorbim de filme. Potrivit cercetatorilor, o oră de timp tipic aerului în prime time pe ecran este de 3 - 5 acte de violenţă, în timp ce o demonstraţie a lui programelor pentru copii, inclusiv desene animate, acest număr creşte la 20-25.


Scrie Independent, cercetatorii au vrut, de asemenea, pentru a afla ce este cauza si ce efect: Are televiziune agresivitate determina in oameni, sau persoane predispuse la agresivitate, mai dispusi sa ma uit la televizor.

Televiziune

copii petrec canadian uitam la televizor o medie de 18 de ore pe săptămână, iar medicii canadieni cred că modul în copiii "castiga" inima atacurile lor în viitor

Sa dovedit că oamenii din trecut, comportamentul agresiv distins ca un adult, nu a existat nu mai uit la TV. Acest lucru a dus la ghici că privitul la televizor timp duce la agresiune, dar nu invers.


Având în vedere violenţa, ca o consecinţă a vizionarea programelor TV, oamenii de stiinta nu discount-cunoscut factorii bine pentru a explica comportamentul agresiv. De exemplu, să recunoască faptul că un tulburat: familie scăzut, astfel de venituri needucati părinţi, un copil în creştere până în stradă, probleme de sănătate mintală - toate la fel de TV în educaţie greşit joacă un rol.


Studiul a asimilat atât la adulţi cât şi copii - devin agresori, deoarece TV poate şi a celor şi altele. Văzând modul în care oamenii se comporta pe ecran, cel mai probabil, oamenii vor începe să se comporte la fel.


În mod explicit legătura între cele mai agresiune şi de televiziune Johnson grup găsite în băieţi şi fete.


În fiecare familie observate de către oamenii de ştiinţă, în etapa iniţială a studiului a fost un copil în vârstă de unu la zece. La sfârşitul studiului în anul 2000, tuturor acestor tineri (vârsta medie - 30 de ani) a finalizat chestionar, răspunzând la întrebările despre înclinaţia lor pentru agresiune. Datele din acest sondaj chestionar, cercetatorii verificat cu FBI şi funcţionarii de stat.


Johnson Grupul a concluzionat că 45% dintre cei tineri care sunt în vârstă de 14 ani uitam la televizor mai mult de trei ore pe zi, sunt predispuse la violenţă, în timp ce 20% - în general, periculoase pentru o societate care este dispus să comită crima. Dintre cei care stăteau în faţa "cutie" cel puţin o oră pe zi, a fost agresiv doar 9%.

Televiziune

Potrivit U. S. Academiei de Pediatrie, adolescenţi americani a se vedea la TV 10000 scene de violenţă în anul

fete cu vârsta critică a privitorului "alte: agresive ale sexului frumos sunt, în cazul în care, în 1922, uita la televizor mai mult de trei ore pe zi - de aceste femei sunt înclinaţi să agresiune, 17%. Fetele da "Telecom" în trei ori mai puţină atenţie, absolut inofensive.


"Rezultatele noastre, - a declarat Johnson, - spun că părinţii nu ar trebui să permită copiilor sa ma uit la televizor mai mult o oră pe zi." În caz contrar - să "crească din porcine fiului său. În general, nu uitaţi să opriţi TV. În general, nu foarte mult pentru un studiu de 25 de ani. În plus, este clar că se întâmplă acest lucru pentru a le în New York - şi am ceva asta?


Aici, în 1999, Centrul de Sociologie al Educaţiei RAO (în limba rusă Academia de Educaţie) a efectuat un studiu care vizează identificarea dinamicii de radiodifuziune scene de violenţă şi erotism în canale de televiziune ruse.


Sa dovedit că e ceea ce. "Durata totală a teleprosmotrov expert diferite canale a fost de 116 de ore. Studiul a arătat că, în medie, o acoperire TV oră a avut 4.2 scene de violenţă şi erotism. Asta este, la fiecare 15 de minute de telespectatori din Rusia a văzut pe ecran a unui act de agresiune, violenţă sau de scena erotica.


Având în vedere că durata totală a elevilor de zi cu zi teleprosmotrov medie 2.3 oră, apoi de aritmetică simplă, putem concluziona că adolescent mediu zilnic din Rusia nu vede nici mai puţin de nouă "imagini de viaţă", care prezintă scene de violenţă, agresiune sau erotic .


Rezultatele arată că, dacă în primele ore ale dimineţii, în medie, 3,2 scene de violenţă sau de difuzare erotism o oră de difuzare, în seara - 4,3 şi 5,4 în noapte deja. În plus, o astfel de strategie pentru a creşte numărul de emisiuni scene de violenţă şi erotism în seara şi orele de noapte, în general, este comună pentru toate canalele de televiziune ruse. Cu alte cuvinte, frecvenţa de flash-uri scene similare, toate creşterile.


Aceste date ar trebui să fie amintit că în 1999, şi de atunci cu siguranţă, toate s-au deteriorat. Un alt Centrul de Sociologie al Educaţiei Unified School intervievaţi 1152 la Moscova (studenţi 7, 9, 11 clase) pentru a afla atitudinea lor despre violenta la televizor.


"Aproximativ o treime dintre adolescenţi (30,8%) consideră că postul de televiziune" prea multe "scene de violenţă. Aproape la fel de multe (31,6%) cred că aceste scene există în cantităţi admisibile" Restul de 37,6%., În general "crezut niciodată că" pe această temă.


Fiecare al doilea adolescent (50,3%), aceste scene pur şi simplu "indiferentă". Activă "nu-i place" sunt fiecare a treia - 36.0%. "Virtutea" este o scena de violenţă pe câteva - 10,9%. Şi, în sfârşit, cei care sunt ", special alese pentru a transfera o cantitate mare de violenţă" - 2,8%. Păcat de victimă a violenţei nu au aproape 16,2%.

Televiziune

În programe pentru copii violenta prea mult. În plus, violenţa doresc deseori să se aplice pentru a se eroii acestor programe

Emotii negative apar mai frecvent la adolescenţi în timp ce prezintă scene de violenţă împotriva copiilor - 52,4%. În al doilea rând - abuzul de animale (41,1%). Violenţa împotriva femeilor numit 22,1%, şi a violenţei împotriva bărbaţilor - doar 2,8%.


Astfel de cazuri. Se pare că, odată ce tinerii ruşi ma uit la televizor o medie de 2,3 ore pe zi, este proiectat Profesorul Johnson, în curând studenţii noştri omori reciproc şi totul. O televiziune va fi sa vina, asa ca?


De altfel, un raport cu privire la Centrul de Cercetare de Sociologie al Educaţiei RAO completează următoarele cuvinte: "În ultimii ani, problema de agresiune la televiziunea rusă, fiind discutată destul de brusc Se remarcă, de regulă, lipsa de cercetare reale pe impactul violenţei asupra privitorului.. Este clar că, având în acest articol date nu răspunde la multe întrebări Este nevoie de cercetare mai mult.. "


Ei bine, de cercetare "reale", adevărat, străine, au acum, şi se ocupă cu orice dacă ne-am "mai"? Sau, după cum se menţionează în raport, "rezultatele au fost publicate în reviste de specialitate în principal, ştiinţifice şi aub comunitatea inaccesibil largă de predare?


RAO într-adevăr nu a răspuns la multe întrebări. " Inclusiv cele care se defineste. De exemplu, dacă în scene de violenţă şi agresiune, rama 25? ". În concluzie, un citat doar pentru acest subiect.


Andrei Makarevich într-un interviu Ogonyok are următorul cuprins: "Suntem deveni roboţi absolută minţile noastre sunt manipulate.. Sa-ti spun un lucru la care rămâne de par stai pe final.


Prietenul meu Max Kapitanovskogo primul copil în familie, nu este FER sufletul, în nouă luni a început de mers pe jos, şi primul lucru pe care a plecat - la televizor, când a existat publicitate. Şi a pus mîinile pe ecran, care este cale de a Maicii Domnului.


Când publicitate a fost de peste, a pus un stilou, şi a plecat. Max stătea în spatele lui ceas. Se pare că de fiecare dată când nu a fost de publicitate, indiferent de ce, el a venit la televizor şi a făcut ca acest lucru. Orice altceva nu era interesat. Max a decis: de fapt este că publicitatea ridică nivelul de sunet. Şi mut. Nimic nu sa schimbat. Nu e un sunet. Nu ştiu ce, dar ceva nu este de lucru inexplicabil. Aceste lucruri sunt realităţile de azi. Noi trebuie să înveţe să supravieţuiască. "


Este de televiziune atât de schilozi mult psihicul oamenilor? Cum, în acest caz, tendinţa de agresiune afectează, de exemplu, la radio? Sau, din nou, pe Internet? Poate, copiii, în general, să interzică uitam la TV si apoi totul va fi OK?

"Materialul este furnizat de membrana revista Internet ( http://www.membrana.ru ) ".

Joi, 26 iunie 2008
Vizualizări: 2992

Citiţi de asemenea

Cuptorul rusesc este un fenomen unic al culturii materiale slave de est, cel mai viu simbol al spiritului rus - minuțioz...
93
Combinația acestor componente face minuni!Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, petele pigmentare se formează ...
305
O prietenă mi-a povestit recent despre o scenă oribilă care a avut loc în casa lor după ce fiica ei a recunoscut că este...
63
Această structură are o vechime de 3000 de ani și este situată în orașul Gonabad. (Iranul modern)Kyariz este considerată...
237