Ucraina şi Rusia nu folosesc resursele lor esenţiale

/ Vizionări: 2736

Ucraina şi Rusia nu folosesc resursele lor esenţiale

 

Ucraina şi Rusia nu folosesc resursele lor esenţiale

Secvenţe din programul de radio nr. 8:  Rusia: Casa noastră sau sursa pan-europeană de materie primă?
Secvenţe din programul de radio nr. 8: Rusia: Casa noastră sau sursa pan-europeană de materie primă?

 

Ucraina, ca şi Rusia, nu foloseşte resursele sale esenţiale - zeci de milioane de hectare de teren odihnit de chimie, care ar permite ţării să devină centrul Europei, consideră miliardarul rus şi activistul social Herman Sterligov.

"Avem o situaţie foarte favorabilă atunci când după restructurare o mare parte de  agricultură a fost distrusă. Un număr foarte mare de oameni a părăsit  pământul, lăsând milioane de hectare de teren pârloage. Oamenii, de obicei, au tendinţa de a regreta acest lucru, dar este o greşeală. Noi trebuie să mulţumim lui Dumnezeu pentru această situaţie. Pentru că în ultimele două decenii solul s-a curăţat de produsele chimice, folosite în întreaga lume. Un astfel de volum de sol curat nu mai este în lume "- a declarat Sterligov într-un interviu pentru Fokus.ua.

Rusia, deprinsă cu minciuna (Video în rusă)
Rusia, deprinsă cu minciuna (Video în rusă)

Kiev şi Moscova îşi pot permite să producă  alimente ecologice pure pentru toată Europa

Explicând poziţia sa, primul miliardar rus a menţionat că în nici un alt loc în afară de Rusia şi Ucraina nu pot fi cultivate produse ecologic pure. Aşa-numite bio-produse din Europa sunt o otravă. German Sterligov, primul miliardar rus prezintă o posibilă strategie de dezvoltare a Ucrainei, care va descoperi o dependenţă alimentară colosală a Europei. Dorinţa pentru produsele ecologice este foarte populară în toate comunităţile mondiale, şi ea doar creşte. Şi nu este loc unde pot fi cultivate astfel de produse", - a declarat miliardarul.

El subliniază că petrolul şi gaze, comparativ cu resursele  funciare,  nu sunt o valoare. Însă de aceste resurse nimeni nu vrea să se folosească, deoarece realizarea lor începe cu procesul de reinstalare a metropolelor. O altă cale nu există. Rusia Kieveană şi Moscovia  vor fi ţările cele mai prospere din lume", - spune Sterligov.

Perspective de dezvoltare a energeticii alternative în Rusia (Video în rusă)

Veţi dicta voinţa dvs. celor, care vor dori să mănânce

Totodată,  el spune că Ucraina ar putea deveni un monopol alimentar şi a dicta voinţa sa altor ţări, inclusiv Rusiei. "Cine va fi primul, acela şi va livra produsele ecologic pure. Veţi dicta voinţa dvs. celor, care doresc să mănânce. Va fi o convorbire de pe o poziţie de forţă, dar acum sunt negocieri de pe poziţii destul de slabe. Şi din partea Ucrainei, şi din partea Rusiei ", - a declarat Sterligov, reamintind discuţiile privind gaze, care în prezent sunt în curs de desfăşurare între Kiev şi Moscova.

Viitorul Ucrainei, în cazul realizării scenariului propus, primul miliardar rus apreciază foarte pozitiv. "Acum o poziţie puternică ocupă statele care imprimă banii de hârtie - Statele Unite şi parţial Europa. În condiţiile de criză, apare o şansă pentru cei care au jucat roluri  de importanţă secundară , ei a primit o şansă să devină participanţii deplini, şi poate chiar şi liderii spaţiului economic. Şi acum, probabil,  a venit timpul ca Rusia Kieveană să-şi ocupă locul, în inima Europei, introducând hrivna de aur prin promovarea politicii alimentare în baza a 43 de  milioane de hectare de teren extrem de fertil, "- a declarat Sterligov.

Creasta Rusiei (Video în rusă)
Creasta Rusiei (Video în rusă)

Deci, revenirea la producerea  tradiţională a alimentelor este o singură modalitate de a păstra viaţa şi sănătatea miliardelor de oameni.

El a adăugat că criza actuală nu este financiară, ci  ecologică. "Finanţele sunt o membrană exterioară. Totul se bazează pe faptul că oamenii de ştiinţă au inventat prea multe lucruri care permit oamenilor să nu lucreze, ci să trăiască. Cine va da  exemplu şi va dezvolta acest mecanism, acela va intra în istorie. Şi Ianukovici are o şansă extraordinară de a deveni un erou naţional şi internaţional",- a concluzionat primul miliardar din Rusia.

Secvenţe din programul radio «Prozrenie» nr. 9: Despre eşecul marxismului şi perspectivele construirii de partid din Rusia
Secvenţe din programul radio «Prozrenie» nr. 9: Despre eşecul marxismului şi perspectivele construirii de partid din Rusia

Vă reamintim că German Sterligov  este o figură publică rusă, unul dintre primii multimilionari din  Rusia. Este cunoscut prin crearea în Rusia a primei burse de mărfuri, Alice, şi multor altor proiecte, inclusiv un parteneriat de non-profit "Registrul bărbaţilor treji". El conduce societatea amatorilor de literatură antică. În 2008 el a fondat un centru anti-criză de schimbul mărfurilor. În trecut - candidat la preşedinţie. După eşecul carierei sale politice, el s-a mutat împreună cu familia sa într-o fermă din zona de Moscova, unde se ocupă cu agricultura şi creşterea animalelor. Acum, el susţine că nu este implicat nici în politică, nici în afaceri.

Autor: Eugene Veţko

Sursa: vpomestie.ru cu link pe Fokus.ua

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137