ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ucraina susţine cercetătorul care ar putea fi o perioadă de trei ani pentru a opri încălzirea globalăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În schimbările climatice catastrofale de pe planetă nu este vinovat pentru efectul de seră, astfel încât, chiar dacă umanitatea este de a închide toate fabricile şi a opri masini, problema nu este rezolvată. Calea către mântuire - respingerea gameri, sateliţi şi de apărare anti-rachetă. Cu o astfel de declaraţie senzaţional, la o conferinta de presa la Kiev, cercetător Nicolae River.

"Ştim că, începând din 70-e, numărul catastrofelor naturale a crescut dramatic. Daca te uiti la grafic, devine clar: Apocalipsa ne aşteaptă foarte curând, aş spune că pentru a stopa încălzirea globală foarte rapid, în termen de doi sau trei ani. Iar aceste fonduri că omenirea şi-a petrecut pentru a rezolva problema până în prezent, irosite "- a spus el.

Potrivit Nicolae River, soluţia a fost găsită până în prezent, pe motiv ca oamenii de ştiinţă implicaţi în schimbările climatice, prea absorbit în "înguste" direcţie, întrucât o astfel de problemă globală necesită un studiu complet.

"Am dezvoltat această abordare - vitapsihofiziologiyu - care permite complexe pentru a investiga cauza supraîncălzirea planetei. Conform rezultatelor de cercetare, cauza principală a încălzirii globale pe Pământ şi creşterea fantastică a numărului şi a intensităţii de elemente de mediu legate de creşterea enormă a câmpului electromagnetic artificiale create de şi industriale, activităţile economice ale omului, care perturbat ciclul natural de circulaţie de energie şi informaţii cu privire la pământ, "- a spus River. Adăugând că deja primul sistem de apărare anti-rachetă sovietică "a crescut nestatornicie a planetei.

Este greu de radiaţii creează un fel de "val", mai precis, setul de "perdele", împiedicând pătrunderea de pe Pamant mai "moale", radiatia solara. "Ca rezultat, energia solară, ca acesta" curge ", unde electromagnetice radiaţii artificiale este mai putin intensa - pentru a oceanelor.

"De la o încălcare a ciclului natural de percepţie, şi distribuţia de energie de radiaţie, şi informaţii de pe planeta se încălzeşte în interiorul ei şi în afara, slăbit câmpul geomagnetic al Pământului - şi cu o viteză catastrofale. Ca o consecinţă, creşterea numărului nu numai natural, ci şi dezastrele provocate de om o. Viteza sporită de deplasare a pol. Peste câţiva ani, ultimii pol magnetic de Nord deplasat mai mult de 300 mile pe an. Dacă în mijlocul ultimul secol, el a plutit în derivă la o viteză de 10 km pe an, în anul 2000 - deja 40 de kilometri pe. program creşte viteza de derivă ca două picături de apă similar cu programul dezastre creştere. O astfel de coincidenţă nu este intamplatoare ", - a spus Nicolai River.

Potrivit cercetătorului, calea spre mântuire este clar: "De îndată ce vom reduce tensiunile din lume de câmp electromagnetic artificiale, astfel încât o dată poli începe muta inapoi.

Cu toate acestea, şansele de salvare a omenirii Nicolae Râul evaluat ca "50 - 50" - se poate face, dacă vom începe să acţioneze imediat, "timp pentru a nu mai multe greşeli.

Râul a spus că toată lumea poate vedea rezultatele studiilor pe un site construit special că, până la practică măsurile necesare, ceva despre ei "vor fi anunţate ulterior.

Cu toate acestea, în general termeni foarte, umanităţii "este necesar să se reducă la minimum activitatea de înaltă frecvenţă emisii electromagnetice, până la excursie, cum ar fi instalarea de telefonie mobilă, sisteme de navigaţie prin satelit, TV prin satelit, internet prin satelit, precum şi" liberă de la zona de radiaţii electromagnetice de pe planetă, prin care energia este perceput - care este punctul de intrare a energiei cosmice, precum şi originile energiei planetare a litosferei. Dar toate aceste domenii nu au fost încă pentru a determina.

Potrivit cercetătorului, un grup de oameni de ştiinţă dezvoltateAparat (inclusiv cele cu care se poate prezice cu exactitate un cutremur), care ar trebui să "împrăştia pe suprafaţa planetei" pentru măsurătorile corespunzătoare, după care va fi posibil să-i spun unde necesitatea de a reduce densitatea PEF, şi în cazul în care, în schimb, creştere. Nicolae Râul refuzat să dezvăluie detalii, cu promisiunea de a organiza în curând "teleconferinţă cu Europa", care, a spus el, boxele sunt dezvoltatorii de dispozitive.

http://www.nr2.ru/inworld/169902.html

Vineri, 21 martie 2008
Vizualizări: 2245

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
71
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
168
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
65
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
115