ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ultrasunete demascatAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Gândit să fie cu ultrasunete inofensive poate ... deteriora aparatul genetice. O astfel de concluzie dezamăgitoare a ajuns la Moscova, cercetatorii condusi de un cercetător senior la Departamentul probleme teoretice, rusă Academiei de Ştiinţe a Piotr Petrovici Goryaeva.

Beat Genomului

- Eu trebuie să mărturisesc - spune Goriaev - mai devreme am fost foarte teamă că legile genetica poate fi folosit pentru rău de oameni. Dar sa dovedit că a fost mult timp faci ... medici. Nu ştiu ce fac, ele afectează aparatul genetic al omului. Şi acum, este dificil să ne imaginăm efectele pe termen lung de la scară mare experiment asupra fiinţelor umane.
Insight a început la începutul acestui an. Pentru a re-finanţare, sponsori cerut oamenilor de ştiinţă, nu mai puţin, un nou efect fundamental. Ca, nu vreau să fac descoperire, stai fără bani. Nu face nimic, oamenii de stiinta au dat efect.

Doctor în Ştiinţe Biologice Piotr Garyaev şi de doctorat în fizică şi matematică ştiinţe Berezin Andrey a stabilit un obiectiv îndrăzneţ: să pătrundă chiliile interioare ale materiei vii - val de o genă care controlează dezvoltarea organismului. Natura protejează sârguinţă genomul împotriva oricărei intruziuni, să păstreze pentru generaţiile viitoare moştenit programului. Dar oamenii de stiinta au decis să le facă modificarea lor - pentru a introduce noi informaţii în textele "a ADN-ului.

Este cunoscut faptul că izolate din celulele din molecule de ADN emit o varietate de sunete. Aceasta este o simfonie reale ale vieţii, în cazul în care, probabil, este "melodie" a tuturor ţesuturi, organe şi sisteme care pot dezvolta în conformitate cu comenzi a ADN-ului. Cu toate acestea, oamenii de ştiinţă încă mai pot determina doar spectrul oscilaţiilor acustice. Există atât de multe şi ele sunt atât de slab încât să poată distinge doar le hipersensibil echipamente.

Selectaţi din haosul de sunete individuale de oameni de ştiinţă de viaţă ajutor ... transportatorii de lumina - fotoni. Heliu-neon raza laser este direcţionat la ezitare molecula de ADN - reflectate de la ei, lumina este dispersată şi spectrul său a înregistrat un dispozitiv sensibil. Un astfel de sistem de măsurare numit instalarea de spectroscopie corelare de fotoni.

Garyaev Berezin şi turnat într-o celulă o soluţie apoasă de molecule de ADN-ului si a functionat pana generator de ultrasunete. Ei au refuzat să-mi dea frecvenţa vibraţiilor acustice, doar observat că unele accente ar putea auzi la ureche, ca un fluier subţire. Dar rezultatele experimentului, cercetătorii nu ascunde - dimpotrivă, consideră că este de datoria lor să spun despre ei ce este posibil pentru mai multe persoane.

Înainte de generator de sunete emise moleculei de ADN intr-o gama larga: de la mai multe sute de hertzi. Si apoi - o moleculă sunat cu o forţă deosebită la o singură frecvenţă: 10 de hertzi. Aceasta a continuat timp de câteva săptămâni care au trecut după experiment. Şi amplitudinea nu este redusă. Figurat, în simfonie a vieţii a devenit dominat de o notă de mişcătoare.

- Locul de muncă a ADN-ului - explică Garyaev - poate fi comparat cu un calculator rapid, care ia instantaneu o multime de solutii. Dar sa ne imaginam că calculatorul a fost lovit cu un baros, iar rezultatul de la toate, la toate întrebările care dă acelaşi răspuns. Ceva similar sa petrecut în genomul val, atunci când am fost asurzit de ultrasunete lui. val lui matrice, astfel că acestea distorsionate crescut brusc o frecvenţă.

Ce ţipetele fantomă?

Dar mai surprins oamenii de ştiinţă chiar un alt fapt: o denaturare a spectrului de oscilaţii acustice nu sa întâmplat imediat. După impact care le-au verificat de sunet de preparate din ADN, dar nu a găsit în "asteptare" nici o schimbare. Frustrat eşec, soluţia vechi a fost turnat, turnat un nou şi îngheţat în frigider. Şi a doua zi când decongelate şi măsurat din nou, doar inghetat: ADN intact preparate s-au comportat ca şi când el a primit asomeze ultrasunete.

- Poate că toate QLo îngheţarea? - Piotr Petrovici întrebat.

- Nu - îndeplineşte om de stiinta - am verificat pregătirile ADN-ul de control. Când au dezghetat, încă sunetelor emise un spectru larg.

În cele din urmă, cea mai izbitoare a fost rezultatul următor. A pregătit un nou medicament este ADN-ul în noua celula, dar pune-l în locul celei vechi. În mod neaşteptat, de droguri "strigat" ca în cazul în care este de asemenea tratate cu ultrasunete.

- Sau poate, atunci când pune lucrurile în domeniul experimentelor pe spectrometru, şi au început să acţioneze asupra ADN-ului?

- Ecografia nu este indusă, este cunoscut pentru orice fizica.
După numeroase teste, oamenii de stiinta au ajuns la o concluzie că: ultrasunete "jignit" molecula de ADN, iar acestea sunt "amintit". Molecule au prezentat o experienţă traumatizantă, după care a venit o lungă perioadă de timp şi, în final elaborat un val de durere fantomă şi de teamă, care a rămas în loc atât de teribil pentru ei experimentul. Sub influenţa ADN fantoma şi alte experimentat un soc similar şi, de asemenea, "a strigat cu groază."

Investigaţiile ulterioare au arătat că, în timpul iradierii cu ultrasunete untwist ADN dublu helix, şi rupe chiar şi - cum se întâmplă cu încălzire puternică a acestor molecule. În timp ce astfel de daune mecanice generate undelor electromagnetice, care creează fantoma. El este capabil să distrugă ADN-ului, cum ar fi căldură şi ultrasunete.

Ceva similar se întâmplă atunci când un om rănit amputa un braţ sau picior, apoi el are mulţi ani de durere "spaţiu gol". Potrivit Garyaev, efectul fantomă apare uneori la locul de tumori canceroase: atunci când acesta este eliminat, este valul de matrice, care apoi creează o nouă colonie de celule maligne.

Oamenii de ştiinţă cred că, în timpul experimentului lor în formarea a manechinului au participat ... apă în care plutea molecula de ADN. Sub acţiunea a generatorului de ultrasunete în această soluţie ar putea fi formate grupuri de mai multe molecule de apă - au un generator de vibraţii acustice mici, care toate părţile continuu articulate şi ADN-ul deteriorat. Ca rezultat al lor de a rupe lanţul apărut cheaguri de undele electromagnetice - solitoni care poate exista pe cont propriu, alimentarea energetică a mediului. Per total, aceste solitoni format val matrice, sau o fantomă.

Oamenii de stiinta chiar au reusit sa fotografieze ADN fantoma. Unele dintre droguri apărut bec luminos, de la care ramificat în linie. Este ca un copac, luminat de un fulger. Dar, în loc de frunze a fost înfăşurat într-un nor alb de microparticule ultra-light.

Fantome "plutit" în jurul pregătirea ADN-ului, şi atunci când sunt scoase, şi a continuat să hover peste loc. Plutitoare "copac" pe fondul nor luminos, oamenii de ştiinţă au înregistrat în mai multe fotografii.

ADN-ul a efectua un marş funebru.

- Aceste experimente arată - spune Garyaev - că ultrasunete cauze mecanice, dar nu numai, de asemenea, denaturarea domeniul ADN-ului. Aceasta înseamnă că în programul de ereditare poate bloca: denaturarea domeniu vor forma ţesutului deteriorat - nu sunt capabili să dezvolte un corp sanatos.

- Dar e groaznic! - Am întrerupt om de ştiinţă. - Acum, lumea este foarte la moda de scanare cu ultrasunete. Metoda este complet inofensiv, de aceea este utilizat pe scară largă pentru a diagnostica copii. "Shine", prin ecografie, chiar şi femeile gravide să ştie de sexul unui copil nenăscut. Frivolitatea şi aroganţa "a regilor naturii" este pur şi simplu uimitor. Ei ştiu că unele animale utilizarea ultrasunetelor ca o arma: Delfinii Downing le peşte, calmar caşaloţi şi balene aşa mai departe. Dar expertii medicali au sugerat că pacienţii care suferă un efect similar - şi au fost de acord imediat, a dat chiar si copiii lor de a experimenta cu ultrasunete.

- Şi noastre de cercetare a arătat că ultrasunetele pot fi extrem de dăunătoare sisteme vii. Ce am face pentru a elimina denaturareafantoma efect e in ADN-ul creat de generator. Mixte şi droguri diluat, de multe ori congelate şi decongelate le, înlocuind vechi cu ADN-ul nou, dar pe site-ul de notare este încă un val de structuri anormale. Acest val de matrice a persistat si au format noi eşecuri în programele genetice. Este groaznic să cred că un fenomen similar are loc în celulele umane, după o ecografie. Nu e de mirare că, în clinicile de astăzi sunt născut nebuni atât de multe de rău şi: un val de ultrasunete ar putea denatura genomul lor. Când oamenii adulţi fac ecografie organe bolnave, acestea sunt dificil de tratat. Se pare, nu ştiu ce fac ei, medicii sunt experimente pe fiinţe umane. Şi aceste experienţe pot avea consecinţe dezastruoase pentru generaţiile viitoare. Este posibil ca tehnica cu ultrasunete se efectuează vivisecţie "civilizate" naţiuni. Ei înşişi au fost demolată.

... Sper foarte mult că Garyaev greşit. Dar am cativa ani este bântuit de un clopot ciudat, care se afla în urechi după examinarea cu ultrasunete într-una din cele mai bune clinici din tara, unde am fost "luminat" de sus în jos. Oh, asta este foarte mult ca sunet de fluierul de generator de ultrasunete. Fă-mi "Scream jignit" ADN-ul? Aş dori să înveţe cum să se simtă alţi pacienţi care au primit cu ultrasunete. Poate vorbesc sens în mine.
Dar dacă drepturile Garyaev, nu am nevoie de disperare: oamenii de ştiinţă ştiu cum să prevină catastrofa genetice. La urma urmei, ei au învăţat să intre în ADN-ul nu este numai distructive, ci de asemenea, benefice informaţii.

Rugăciunea mai puternică radiaţie

De exemplu, cercetatorii au experimentat cu boabe de grâu şi orz, care a primit doze din 2 - 10 mii de raze X. Mare de energie particule cromozomi rupte - se părea că de cereale este deja mort. Dar oamenii de stiinta au tratat lor speciale undelor electromagnetice, care au fost impuse oscilaţiile acustice ale vorbirii umane. Nu este usor, dar ritmic, care se adresează unui ideal inalt - să-l puneţi pur şi simplu, rugăciuni. Ca rezultat, boabe format val "schelete" cromozomi sănătoşi, şi au restaurat cromozom rupt. Aparatul genetic al celulelor este eliberat în mod miraculos de daune.

În timp ce această tehnologie are doar un grup de oameni de ştiinţă ruşi sub conducerea Garyaev. Dar, din fericire, rugăciunea poate restaura sănătatea şi fără ajutorul unor dispozitive tehnice: se dovedeşte a fi o experienţă de mii de ani de religie. Prin rugăciunile sfinţilor şi oameni obişnuiţi care le-a abordat pentru ajutor, sa sculat relaxat, a început să se vedea clar orb, vin mort la viaţă. Şi acum, oamenii de ştiinţă încearcă să găsească o explicaţie pentru aceste miracole.

Aparent, rugăciunile trezi în mecanismele genetice de rezervă aparate care au dezvoltat stramosii nostri la distanţă. Aceste mecanisme sunt în măsură să crească în mod repetat, rezistenta la deteriorarea factorilor de mediu.

De exemplu, ştim că reptile gigant - şopârle poate rezista la doze de radiaţii monstruoasă. Aceste animale antice au dobândit acest capacitatea zeci de milioane de ani în urmă, când au trăit împreună cu dinozauri. La sfârşitul perioadei de mezozoic crescut de radioactivitate. Este posibil ca de la el şi au ucis pe dinozauri. Dar şopârlele s-au adaptat şi au supravieţuit dincolo de timpul nostru. Iar oamenii de atunci s-au schimbat foarte mult. Dar în piscina genei, din fericire, a păstrat capacitatea de a recupera de la strămoşii vechi de doze mari. Este necesar doar pentru a învăţa cum să includă acest program vechi, care în şopârle, aparent, realizat prin intermediul unor mecanisme fantoma.

- Superstability unele organisme la efectele nocive datorat atât, - a declarat Petr Petrovich - că sunt în măsură să menţină un val sănătos matrice de celule, ţesuturi şi organe. Ele sunt distruge continuu radiatii, pesticide, câmpuri electromagnetice, dar moleculele putrede recuperate de la scheme de matrici val. Am trezit acestcapacitatea de boabe de grâu şi orz, dar poate fi restaurat la om. Apoi, va exista principiu de organizare, o fantomă de sănătate, care va fi pus în mod constant pe Flesh noi. Cu toate acestea multe celule sau ucişi, în schimb, acestea intotdeauna vor fi generate noi. O astfel de persoană nu se teme de orice radiaţii, inclusiv cu ultrasunete. El nu va imbatrani sub influenţa tinerilor fantoma.

Anterior, grupul nu Garyaev pune fundamental experimente pe fiinţe umane, temându-se de consecinţe nedorite pentru aparatele lor genetice. Dar convingerea oamenilor de ştiinţă agitat atunci când au realizat că alţi "experţi" distruge pe această maşină, nu ştiu ce fac. Se poate ca aceste experimente au mers prea departe şi de a reconstrui genetic al umanităţii presupune poate doar artificiale, ca şi în experimentele cu grâu şi orz iradiat.

Dar eu cred că unii oameni pot face fara ajutorul tehnologiei. Sfintii Parinti, cu ajutorul lui Dumnezeu a creat rugăciunile minunat, care sunt un efect extrem de benefic asupra corpului si sufletului. Mulţi dintre strămoşii noştri s-au vindecat aceste rugaciuni de la cele mai cumplite boli.

Duminică, 09 noiembrie 2008
Vizualizări: 3677

Citiţi de asemenea

Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
29
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
12
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
44
Chișinăul nostru , desigur, estre un oraș vechi, cu o istorie bogată. Cunoaștem multe despre el din lucrările istoricilo...
97