ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Va exista o judecata de apoi, în 2012,Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

judecata de apoi Există multe rele previziuni, arătând la începutul secolului 21. La cataclisme înainte de ne-a avertizat: Wang celebru, Nostradamus, calendarul Maya şi alte multe surse. previziunile lor sunt interpretate sau în mod special - ca un război nuclear, epidemii şi dezastre naturale, sau mai misterios, oferind hrană pentru imaginaţia - ca Judecata de Apoi "sau" nouă eră ".

Predicţii sunt adesea vagi şi echivoce. Asa ca atunci cand Wang, în timpul său, a prezis inundaţiile anuale ale Kursk, apoi, bazate pe poziţia geografică a oraşului, se părea foarte ciudat. Toate deschis in ultimul moment, atunci când au fost inundate, submarinul "Kursk".

În 2012, împreună cu bicentenary de Bătălia de la Borodino, de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară de la Londra si multe alte evenimente importante, este de aşteptat parada de planete. Este asociat cu predictori multe sfârşitul ofensivei din lume. În timpul paradei de planete câteva corpuri ceresti linie de până într-o singură linie.

Acest fenomen este rară şi impresionant, şi mulţi consideră că este un vestitor de evenimente dramatice, mai ales că 2012-12-douăzeci şi o linie nu numai cea mai apropiata planeta de Pamant, dar întregul sistem solar se roteşte în anumite unghiuri neobişnuite cu axa galaxiei.

Cu toate acestea, în timpul nostru nu trebuie să fie deosebit de clarvăzător pentru a vedea ameninţarea unui dezastru iminent asupra omenirii. Nu se poate fără intervenţii spaţiu se pot ocupa pe cont propriu. Ecologie distrus aproape planeta, finali de energie, sistemul financiar este agăţat de un fir, si plin de arme arsenalelor nucleare. Debutul unei noi ere este destul de evident, dar se poate intra în moduri diferite.

Continuând linia data actual al dezvoltării sale, ne găsim într-o perioadă dificilă din istorie. Pe de o parte, aceasta poate fi turbulenţelor financiare, economia stupoare, de foame şi de şomaj, pe de altă parte, distrugerea finală a mediului, de consolidare a dezastrelor naturale şi a epidemiilor.

Inevitabile în acest caz, tulburări sociale va duce la o guvernele totalitare rigidă şi orientarea naziste, şi că aceste regimuri pot dezlănţui cu uşurinţă un nou război mondial. O mică parte a omenirii stânga după aceasta, începe o nouă rundă de dezvoltare pe ruinele vechii civilizaţii.

Un astfel de scenariu, destul de în conformitate cu cele mai faimoase profeţii, nu implică conştient participarea noastră în dezvoltarea de evenimente. Avem nevoie doar de a schimba nimic din atitudinea sa la viaţă şi de a acţiona, ghidată de motive de obicei la acest scenariu continuă să se desfăşoare într-o direcţie dată, realizând toate previziunile apocaliptice.

Toate previziunile descrie rezultatul final al unui proces care, în principiu, am putea seama de asta. Noi doar nu stiu toate forţele care operează în societate şi natura, nu cunosc legile lor de dezvoltare şi interacţiune. După toate, noi suntem o parte din imagine şi nu-l văd în mod obiectiv. Predictor aceeaşi, fără plată, într-un fel necunoscut la noi, el ştie doar rezultatul final. Dar acest lucru este adevărat numai în cazul în dezvoltarea naturală a evenimentelor.

Desigur, oameni de fapt, ca animalele, care trăiesc în ascultare faţă de dorinţele lor. Dar dacă un animal are nevoie de numai necesare pentru viaţă, acea persoană are nevoie de mult mai mult. În continuă creştere - atât calitativ şi cantitativ - dorintele si izolat-l de la restul naturii.

Într-un efort de a realiza mai mult decât l-au acum, omule a creat o cultură şi civilizaţie materială, dar a rămas în acelaşi vector al dezvoltării sale naturale. Dintre bărbaţi, la fel ca în natură, supravieţuirea celui mai adaptat, dar în cazul nostru - inteligent sau viclean. Şi nu chiar de a supravieţui, şi dr.Pentru a mări sau păstrează statutul lor în societate, ne stoarce tot ce este posibil din natură şi de la alţi oameni şi, astfel, în mod constant mai aproape de sfârşitul prezis.

Deloc surprinzator, liderii societăţii: politicieni şi finanţatorii nu pot găsi în această situaţie nu este soluţii eficiente. Prăbuşirea publice şi sistemul bancar le sperie în măsura în care acestea pot pierde lor: de proprietate, influenta, stima de sine. Şi toate acestea pentru a salva, ei sunt gata să mă caute, şi de a ajuta, dar chiar nu stiu cum.

Gândul de a nu de cotitură în direcţia cea bună pentru că intenţia lor reală nu este de a ajuta şi a salva lui. Şi nu putem da vina - este starea naturală a fiecăruia dintre noi. Dar, în scopul de a directă cursul evenimentelor într-o direcţie mai pozitiv, vom avea, probabil, pentru a face ceva nefiresc.

Noastra stare naturală - un accent de interes în noi înşine, că este, de căutare constantă pentru satisfactie personala. În cazul în care suferinţele altora ma rănit, care se bat de restul, am o nevoie, în opinia mea, ajuta, dar numai pentru a reveni din nou, spre satisfacţia cu statul. Acesta este motivul pentru ajutorul nostru, atât în relaţiile interpersonale şi internaţionale atât de ineficientă.

Ca de nefiresc s-ar concentra pe propriul meu. Imaginaţi-vă că fiecare dintre noi convingerea că toate, fără excepţie, altele cu adevărat preocupaţi de bunăstarea lui. Apoi am putea, scăzând de îngrijire constantă de sine, de a construi un nou sistem de guvernare, industriale şi relaţiile internaţionale bazate pe consens şi sprijin reciproc. Iar dacă cineva pare o utopie, îl voi întreba: dar ceea ce este alternativa?

Fără îndoială, aceste schimbări vor necesita o revoluţie radicală în percepţia noastră despre noi înşine şi lumea din jurul nostru. Am să-şi reconsidere serios valorile lor fundamentale de viaţă şi de a reconstrui sistemul public de educaţie şi educaţie.

Acest lucru va necesita un efort mare şi va dura ceva timp, dar soluţii simple, cu rezultat pozitiv instantanee, în situaţia noastră nu există. Fiecare dintre noi trebuie să înţelegem că lumea din jurul nostru depinde de la el personal, şi să îşi asume responsabilitatea pentru starea întregii omeniri.

Şi totuşi, dacă la sfârşitul anului 2012 a lumii? Un an mai devreme, sau un an mai târziu, el, desigur, apar fie ca: dezastru ecologic, financiar şi politic, sau ca o schimbare fundamentală în atitudinea noastră faţă de viaţă şi, prin urmare, începutul unei noi, calitativ diferite stadii de dezvoltare a civilizaţiei umane.

kabmir.com

Sâmbătă, 07 noiembrie 2009
Vizualizări: 11485

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
61
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
120
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
341
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
195