Vaccinul antitetanic, Rockefeller şi OMS

/ Vizionări: 5432

Vaccinul antitetanic, Rockefeller şi OMS

 

Vaccinul antitetanic, Rockefeller şi OMSPersonalul Fundaţiei Rockefeller intenţionau destul de serios să rezolvă problema foametei în lume prin distribuirea seminţelor OMG şi a culturilor OMG în lume. Ei aveau de gând să limiteze creşterea populaţiei, oprind procesului de reproducere umană. Scepticii pot observa activitatea Fundaţiei în cadrul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii în Mexic, Nicaragua, Filipine şi alte ţări sărace în curs de dezvoltare. Acolo, Fundaţia Rockefeller a fost prinsă de mână.

Cum am fost duși de nas în privința calciului …
Cum am fost duși de nas în privința calciului …

Fondul a finanţat programul OMS privind "sănătatea reproductivă", în cadrul căruia  a dezvoltat un vaccin antitetanic inovator. Organizaţia laică catolică " Comitetul pentru viaţă" din Mexic a decis să analizeze numeroasele flacoane de vaccin şi a constatat că acestea conţin gonadotropina corionică umană, sau hCG. Gonadotropina corionică umană este un hormon natural esential pentru menţinerea sarcinii. Cu toate acestea, în combinaţie cu un purtător de toxina tetanosului, acesta stimulează formarea anticorpilor gonadotropinei corionice umane şi duce la ceea că femeia nu este în măsură să menţină sarcina - un fel de avort latent. Rapoartele similare despre vaccinuri, care conţin hormoni hCG, au fost obţinute în Filipine şi Nicaragua.

Organizaţia „Comitetul pentru viaţă”, a confirmat alte fapte ciudate despre programul de vaccinare a OMS. Vaccinuri antitetanice au fost inoculate numai la femei de vârstă fertilă  între 15-45 de ani. Barbaţi si copii nu au fost vaccinaţi. În plus, vaccinarea s-a efectuat sub forma unei serii de trei vaccinări, cu un interval de câteva luni, ca femeile să aibă un nivel destul de ridicat de hCG, deşi o vaccinare antitetanică este valabilă pentru, cel puţin, zece ani. Prezenţa gonadotropinei corionice a fost o evidentă "contaminare". Acest hormon nu era un component al vaccinului. Nici o femeie, care a fost inoculată cu un vaccin antitetanic cu hCG, nu a fost informată că vaccinul conţinea o substanţă, care provoacă un avort spontan. Şi anume aceasta, a fost intenţia OMS.

Organizaţia „Comitetul mexican pentru viaţă”, a continuat ancheta şi a aflat că Fundaţia, in colaborare cu Consiliul pentru Populatie lui John Rockefeller D., al treia, Banca Mondială, PNUD, Fundaţia Ford şi alte organizaţii timp de 20 de ani a lucrat pentru a crea un contraceptiv, folosind gonadotropina corionică umană în componenţa vaccinului antitetanic şi altor vaccinuri.

Reducerea populaţiei şi ingineria genetică a plantelor, evident, au făcut parte a aceeaşi strategiei generale: o reducere substanţială a populaţiei lumii. De fapt, aceasta a fost o versiune sofisticată a războiului, pe care Pentagonul l-a numit biologic, promovat sub sloganul de "rezolvare a problemei foametei în lume".

 

Autor - William Engdahl

 

 

Sursa

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137